N4M Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Tak to by mě zajímalo, jak tohle dopadne...
lomo135 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Jsem alkoholik v abstinenci. Již rok a dva měsíce. Držte mě palce.
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 dobrý téma až jsem z toho dostal žížalu .... jdu se mrknout do špajzu
lolohh Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Piju minimálně (1x za 2-6 týdnů, dle příležitosti) a celý příští den je mi blbě. Piju převážně pivo (při pití max. šestého až sedmého si uvědomím, jak mi bude zítra blbě a přestávám pít - ale stejně je mi příští den blbě), občas (hlavně doma) kolu s rumem, zcela výjimečně samotný rum (max. 2 panáky). Mimochodem, N4M, jsi jediný, koho znám, kdo používá slovo "bo" místo "nebo". Ostatní, co znám, ho používají místo "neboť" příp. "protože".
yed69 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Nepiju moc. Šestý fernet po šestém pivu mi nedělá dobře.
N4M Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 lomo135 napsal: Jsem alkoholik v abstinenci. Již rok a dva měsíce. Držte mě palce. Tak už víme, kdo je jedním z těch (zatím) 6ti, kteří pijí doma lolohh napsal: Mimochodem, N4M, jsi jediný, koho znám, kdo používá slovo "bo" místo "nebo". Ostatní, co znám, ho používají místo "neboť" příp. "protože". A co je natom špatného? "Bo" je dobrá zkratka Tak koukám na anketu a vidím, že jsem tu zatím největší tragéd
nAscA Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 V CR piju hodne, doma minimalne, tak cca 1x za mesic.
1Lachtan Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Alkohol zjemňuje pilotáž, odbourává strachové buňky a zmírňuje předpisy
falkkon Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 1Lachtan napsal: Alkohol zjemňuje pilotáž, odbourává strachové buňky a zmírňuje předpisy to říkal i nebožtík Martin Stáhalík, ale nebyla to příčina smrti
Titan Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 safra ze jsem si taky vcera bral tech par kartonu vina, asi neco zajimave ochutnam
falkkon Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 kulix napsal: Není tam žádná kolonka pro mě.. Souhlasím,ale s jednou jsem se trochu ztotožnil
mechano Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 1Lachtan napsal: Alkohol zjemňuje pilotáž, odbourává strachové buňky a zmírňuje předpisy Mohu podepsat.
lomo135 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 N4M napsal: Tak už víme, kdo je jedním z těch (zatím) 6ti, kteří pijí doma Tak tomu skutečně bývalo. Ale teď jsem se v hlasování zařadil mezi abstinenty (i když po roce nepití C2H5OH se ještě vizitkou abstinent nemohu prsit ) Uvnitř jsem asi stále alkoholik, i když toho času v abstinenci. Takže nejsem jeden z těch v kolonce domácích pičů (pardon pijanů)
cody Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 to N4M: hele pochopil jsem to dobre ze jsi hlasoval - V týdnu zajdu párkrát do hospody na pár piv, bo panáků, ale nemohu se dočkat, až bude víkend, a já se opět zřídím jako dobytek, pobliju se a pak se odplazím domů? Tak to je ultras! Ja chodim pouze u nas na vsi na pivo s pritelkyni, dva tri kousky kazdej, jednou za mesic. V patek vetsinou jedu za kamaradama do uzavrene hospody do CB, tam piva semtam prolozim zelenou. Posledni dobou mam asi problem s vinem. Nejsem fajnsmekr, chutna mi domaci od znameho vinare z Ostopovic, ale nepohrdnu ani kupovanym. Vzdy pri velkem nakupu koupim par lahvinek na mesic na vikendy ke spolecnemu sledovani filmu se svou nevestou. Ale stava se mi ze kdyz neni doma, zalezu do vany treba se dvema lahvinkama a porovnavam ktere je lepsi, pripojim notase na forum a plodim moudra. Ono to vino obecne je dost ridky a do me nejak moc tece:-(
kejklik Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 cody napsal: Ono to vino obecne je dost ridky a do me nejak moc tece:-( Podle francouzských odborníků jsou nutné 2-3 sklenice denně. Dávám tedy půl lahve vína, co sa dá, každý den. Známý vinař si pod dojmem těchto výzkumů dává taky 3 sklenky, ale sehnal si 1/2 litrovky... Třídění vína: - dá sa - dá sa svařit - nedá sa - dá sa Pražákovi
PepaSFI Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 hmm nezapadám nikam. Skoro bych se nazval abstinentem nevyhýbajícím se alkoholu. Jo zní to absurdně ale jak nazvat to když třeba i několik měsíců nevypiju nic, pak si někde dám jedno pivo po guláši, pak zas dlouho nic a pak během dvou dní několik piv, pár štamprlíků různých podivností různé, většinou značné síly a pak během večera aby huba nebyla na suchu pár rumů s kolou a fernetů s tonikem?
N4M Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 cody napsal: to N4M: hele pochopil jsem to dobre ze jsi hlasoval - V týdnu zajdu párkrát do hospody na pár piv, bo panáků, ale nemohu se dočkat, až bude víkend, a já se opět zřídím jako dobytek, pobliju se a pak se odplazím domů? Tak to je ultras! Ehm... mno.... nó... tak jo, pochopil jsi to dobře. Párkrát v týdnu zajdu do hospody na pivko, max na pivko a panáka. Mně chutná jen první pivo, než ho ale dopiju, tak kámoši maj už skoro dopitý druhý. No a když dopíjím třetí (a to už se přemáhám), tak kámoši maj už desátý, bo víc. Občas k tomu dám panáčka zelený, nebo vodku. Ale v týdnu jen zřídka, max ty tři pivka. I když... předminulej tejden jsem odcházel v fakt "pobavené náladě". A pak tu jsou víkendy a ty jsou horší - to jsou vodky, nebo whisky. Teď v pátek to bylo 14 vodek a flaška vína, kterou jsem vypil s kámošem na půl. Problém byl v tom, že jsme si řekli, že si jí vezmeme na cestu, aby nám nebylo smutno. No, ale nakonec se nešlo pěšky, ale měli jsme odvoz a vzhledem k tomu, že by nás do klubu s flaškou nepustili, tak jsme jí bouchli v tom autě cestou - takže asi za 5 minut. Ale nedělám to každej víkend, spíš každej druhej, ty doby, kdy jsem to praktikoval každej pátek a sobotu jsou už pryč. Teda, nevim, co hodláte dělat o víkend, ale já mám jasno Ale nejsem alkoholik, to zase ne! Ale není nic lepšího, než zajet do Prahy, párkrát do sebe kopnout trojtou vodku a tančit na vysokým barovým stole pak se pokusit sbalit nějakou, v tu chvíli jedno jakou, holku, tu jakýmkoliv stylem zneužít, pak se vypotácet ven z baru, vyblinkat se a nechat se odvézt domů. Pak se ráno vzbudit, divit se, že jsem doma a volat kamarádům, aby mi převyprávěli, co že sem to zase proved Jo, to bejvaly časy.... Škoda, že je to už pryč
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 kejklik napsal: Podle francouzských odborníků jsou nutné 2-3 sklenice denně. Dávám tedy půl lahve vína, co sa dá, každý den. Známý vinař si pod dojmem těchto výzkumů dává taky 3 sklenky, ale sehnal si 1/2 litrovky... Třídění vína: - dá sa - dá sa svařit - nedá sa - dá sa Pražákovi toto je kvalitní názor a dávám Ti hlas a nebo radši rovnou deset hlasů do foroty určitě z tebe ještě něco moudrého vypadne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se