Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Archimedy můžu, mám taky nové - viz výše - jen "obyčejné", resp. klasické Pilot. Přišly na bíle prošívaném pásku, černém, hladkém, se dvěma "nýty" u stěžejek, což k pilotkám patří a hlavně sluší. Ty Tvoje jsou skvělé, PVD krásný, jen ten pásek mi moc nesedí, navíc nenavazuje na hodinky ani šířkou, to tam byl originál???

A trochu z jiného soudku, psal jsem to už jinde - KAŽDÝ nový kožený pásek nejprve nakonzervuju balzámem na kůži, používám Renapur. Večer napatlám, ráno setřu co se nevpilo, třeba dva nové DiModelly co teď mám, chlastají hrozně, jiné méně. Opakuju po týdnu, někdy i potřetí (některé měknou déle) a pak vždy tak po dvou měsících. Pásek krásně změkne a zvláční, skvěle obepne zápěstí a zatím se mi nestalo, že by začal praskat (ani u zapínané dírky). To jen tak pro inspiraci..

Ne, tento Di-modell jsem si u kubsona přiobjednal, ale jak říkám, určitě vyzkouším i černé Jumbo, co jsem přikoupil také :-). Originál pásek nebyl až tak špatný, ale mě se nelíbilo, jak je úzký a "střízlivý".

za rady ohledně údržby kůže děkuji, určitě vyzkouším.

Odesláno
učebnice pilota :-) ???

Jistěže, znáš snad lepší podklad? :gunsmilie:

A kdo se dobře dívá, uvidí pod učebnicí i leteckou mapu středních čech :whistling:

PS: mám v kufříku ještě ČSA blicí pytlík, ale to si Archimédky nezaslouží

Odesláno

Po dlooooouuuhe dobe cekani jsem se konecne dockal a Korsbek Ocean Explorer #21 uz jsou doma. Finta Fn s uvedenim "Repair watch" opet vysla, takze se clo a ani DPH nekonalo :-)

Zatim zasilam par prvnich fotek. Ted uz jen cekam na kevlar strap od Ted Su s oranzovym prositim a je to komplet ( stejny mam na EMV001, ale to oranzove prositi bude krasne ladit s vterinovkou :-) ).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a jeste jedna fotka s Enzo Mechana EMV001

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Po dlooooouuuhe dobe cekani jsem se konecne dockal a Korsbek Ocean Explorer #21 uz jsou doma. Finta Fn s uvedenim "Repair watch" opet vysla, takze se clo a ani DPH nekonalo :-)

Zatim zasilam par prvnich fotek. Ted uz jen cekam na kevlar strap od Ted Su s oranzovym prositim a je to komplet ( stejny mam na EMV001, ale to oranzove prositi bude krasne ladit s vterinovkou :-) ).

Super hodinky, Korsbek se jen tak nevidí. :gunsmilie:

Šimon Stoklasa: Také paráda, gratuluji. ;)

Odesláno

Jsou parádní. Gratulace. :speak_cool:

Odesláno
To je bomba, odkud a za kolik prosím?

Jasně, nic tajného :thumbsup_anim:

Koupil jsem je na ebay.com/de od uživatele lalilu001232 viz. odkaz

Tady ten pán prodává na ebay především RT a Zeno... Má kamenný obchod v Hamburgu a tady od něj nakoupilo už vícero uživatelů. U každé aukce má hodně fotek. viz aukce

Za hodinky jsem dal cca. 13 800.- i s pojištěním na ubohých 100USD :)

Posílá přes UPS, tzn. hodinky jsou doma za 3-4dny.

Přišly dobře zabaleny, v balení bylo vše co tam mělo být.

Po technické stránce bomba, za den to hodí jenom vteřinku navíc, začíná se mi líbit Valjoux 7750 :))

Já jsem spokojen :)

Odesláno
První s kalibrem vlastní výroby :-)))

Gratuluju, super volba. Vypadají nádherně. Kdyby jsi je jednou prodával, tak se stavím do řady....

Kde byly kupované?

Odesláno
OldaA - tohle neni muj salek kavy, ale presto gratuluju k zajimavemu kousku a preju at slouzi ;) Jeste bych uvital nejake palcive detailni fotografie ;)

Fotky budou po vikendu..

Odesláno
Gratuluju, super volba. Vypadají nádherně. Kdyby jsi je jednou prodával, tak se stavím do řady....

Kde byly kupované?

Diky, kupoval jsem je v Carollinum.. prodej neplanuji, po vlastnorucnim vyplneni zarucni karty svym jmenem jsem si uvedomil ze to budou asi prvni co mi zustanou. Musim s tebou souhlasit, cetl jsem tvou recenzi Explorer II, detaily jsou krasne propracovane. GMT II maji stejny tah jako Daytona, s naramne hezky vymyslenym prodluzovani/zkracovanim podle rocniho obdobi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...