Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jestli se s tim naucis rad si necham vysvetlit ty odmocniny a mocniny :speak_cool:

Odesláno

I já se připojuji k blahopřání...bude z ní hodinářka ????

Návštěvník YPO
Odesláno
post-1291-1221595616.jpg

Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí :thumbsup_anim: ) ,tak to hravě dohání.

teď koukám,že tu máme nové miminko - většinou 26 zapíjím své narozeniny takže jsem jí oslavil řádně :) - gratulace a hlavně zdraví všem ;)

Odesláno
Tak je to dobré, budí hezky.

Před spaním jsem se ještě naučil násobit s tím logaritmickým pravítkem.

:whistling:

Nemohl bys to trochu popsat ? Asi jsem nikdy neslyšel budit mechanický hodinky. To tam něco klinká, nebo bubeníček tluče na buben či co ? :guitar: Taky jsem uvažoval o hodinkách s tímhle kalibrem, ale jiný design, holt posedlost fliegerama, takže ten zvuk by mě docela zajímal.

aerowave4_42_1.jpg

Odesláno

Nekde na foru byl link na stazeni MP3 tohodle zvoneni. Nasel jsem to kdyz me to take zajimalo, jen uz nevim kde.

Odesláno (upraveno)
Nemohl bys to trochu popsat ? Asi jsem nikdy neslyšel budit mechanický hodinky. To tam něco klinká, nebo bubeníček tluče na buben či co ? :guitar: Taky jsem uvažoval o hodinkách s tímhle kalibrem, ale jiný design, holt posedlost fliegerama, takže ten zvuk by mě docela zajímal.

To jsou moje hodinky, pouze jiná barva ciferníku:

Snad ti to tak bude stačit.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
SKZ205K1 Seiko 5 - limitka 2005 kusů ke 40. výročí řady Seiko 5, safír, potapěčská luneta z wolframu, titanové provedení.

post-59-1221739987.jpg

fotka z mobilu

Podarene, gratuluje, kde sa o nich dozviem viac?

Je zo sposu priehlad?

Odesláno
Podarene, gratuluje, kde sa o nich dozviem viac?

Je zo sposu priehlad?

Ze spodu průhled není. Zagůgluj si SKZ205K1 pokud chceš vědět víc. Zatím se ještě dají koupit jako nové za cca 800 USD, na NATO pásku za míň, ale ubývají. Tyhle moje jsou jetý. Rok předtím byla serie 2004 kusů stejnejch hodinek, ale z oceli. Ty jsou o hodně těžší, i ty v titanu mají docela váhu. Oproti běžnejm "pětkám" mají safír a kvalitnější číselník, tah i sponu, která není plechová má líp řešený potápěčský roztažení.

Odesláno

Tady třeba máš, jak zvoní Seiko Bellmatic ( jeden kousek mám :) )

http://www.bellmatics.com/index.htm

Odesláno
Ze spodu průhled není. Zagůgluj si SKZ205K1 pokud chceš vědět víc. Zatím se ještě dají koupit jako nové za cca 800 USD, na NATO pásku za míň, ale ubývají. Tyhle moje jsou jetý. Rok předtím byla serie 2004 kusů stejnejch hodinek, ale z oceli. Ty jsou o hodně těžší, i ty v titanu mají docela váhu. Oproti běžnejm "pětkám" mají safír a kvalitnější číselník, tah i sponu, která není plechová má líp řešený potápěčský roztažení.

Nemaju chybu skoda ze teraz postim :crying_anim02:

Odesláno
Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy...

Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-)

Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-)

su NÁDHERNÉ :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...