saboter Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 sabotere, čeče, ty seika jsou dobrý - osum vycházejících sluncí! ... a jedno inverzné zatmenie na sekundovke .. alebo že by mesiac ?
HonzaX Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Před 5 měsíci na E-bay koupené swiss made zn.AVIA. Stáří asi 50 let. Začínalo se na 5 a skončilo na 52 dolarech. Doprava stála 8 dolarů a z Memphisu přišly za týden. Díky Mechanovi který je vyčistil a opravil jsou v pořádku. První foto je stav v jakém přišly.
pierre Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 to honza: Sú pekné a decentné. Gratulujem
31682 Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 honza: hodinky jsou pohledné, ale proč jsi je nepřišel ukázat osobně na "předávání desek"? Myslel jsem, že to využije i pár lidí co přijdou jenom na kus řeči. Bylo to dobré a při větší návštěvnosti to mohlo skončit ještě dobřeji.
HonzaX Odesláno 2. října 2006 Nahlásit Odesláno 2. října 2006 Protože jsem dědeček a dostal jsem důvěru .
Petrando Odesláno 2. října 2006 Nahlásit Odesláno 2. října 2006 tak jsem si vcera vydrazil na ebay jedny pulsary, jsem zadostiv, zda maji safirove sklicko, ci nikoli. Nekritizujte, byla dobra cena
blackbiker Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Na tomto vlákně moje nové:-)koukněte na to:-) http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2922
VS Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Tak jsem se konečně dočkal po dvou měsících čekání. Asi si je dám pod stromeček.
Ondraj Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Až na tu datumku mezi 4 a 5 kterou neumím překousnout (v podstatě u žádného jejich modelu) jsou OK.
odklizec Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 S tou datumovkou to vypada, ze jde o solidni uchylku ze strany firmy, pripadne ze to navrhoval cigi Ale jinak jak pise ondraj..OK!
VS Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 S datumkou souhlas, taky mi trošku vadí. ale zvykám si. Ale zase nejsou na ciferníku napsané Staré pověsti české. Není nad stručnost.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Vždycky tady říkám, že potřebuji trochu větší hoďky To už ti snad stačí? Mně už připadají moc velké. Mě připadají akorát, možná by mohly být ještě větší, takže přemýšlím, že si na starého budíka přidělám řemen :D A teď vážně. Zjistil jsem, že jediné kritérium velikosti hodinek, kde by mi už připadaly velké je, kdyby délka přes nožičky byla větší než šířka zápěstí. Co se týká rezervy chodu, tak vydržely 62,5 hod. Konečně hodinky, které vydrží natažené víkend bez nošení. Přesnost jsem zatím nezkoumal, je to zatrím předčasné. ...nechci dopadnout jako ondraj s novými věžnímu omegami :) :lol:
Ondraj Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Jo jo, až jednou vyzkoušíte větší hoďky, smích pak přejde. :)
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Jo jo, až jednou vyzkoušíte větší hoďky, smích pak přejde. :) Tys sis je stejně koupil jen pro to, že ti bylo líto zbavovat se krátkých krokodýlých řemenů.
cigi Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Víš ondraji, že docela jo? Odklízeči, ses mě dotknul, kdybych ty archimede navrhoval já, měly by přece tu datumku přesně na 22 a půl minutě, ne na 22 a čtyří pětiny nebo tak nějak!
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Jestli vy mi ty hodinky nezávidíte Ba ne, na mě jsou moc velké. Uvažuju o Seamasterech v titanu, jen nevím, jestli modré nebo černé:
Ondraj Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 2kamil Už si měl titanové hodinky ? Abys nebyl zklamaný. No dneska po změně vkusu díky Chronomagu bych si už tyhle nekoupil.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 2kamil Už si měl titanové hodinky ? Abys nebyl zklamaný. No dneska po změně vkusu díky Chronomagu bych si už tyhle nekoupil. A co Samuraie?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se