Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před 5 měsíci na E-bay koupené swiss made zn.AVIA. Stáří asi 50 let. Začínalo se na 5 a skončilo na 52 dolarech. Doprava stála 8 dolarů a z Memphisu přišly za týden. Díky Mechanovi který je vyčistil a opravil jsou v pořádku. První foto je stav v jakém přišly.

Odesláno

honza: hodinky jsou pohledné, ale proč jsi je nepřišel ukázat osobně na "předávání desek"? Myslel jsem, že to využije i pár lidí co přijdou jenom na kus řeči. Bylo to dobré a při větší návštěvnosti to mohlo skončit ještě dobřeji.

Odesláno

tak jsem si vcera vydrazil na ebay jedny pulsary, jsem zadostiv, zda maji safirove sklicko, ci nikoli. Nekritizujte, byla dobra cena ;)

Odesláno

Až na tu datumku mezi 4 a 5 kterou neumím překousnout (v podstatě u žádného jejich modelu) jsou OK.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Vždycky tady říkám, že potřebuji trochu větší hoďky :)

To už ti snad stačí?:) Mně už připadají moc velké.:P

Mě připadají akorát, možná by mohly být ještě větší, takže přemýšlím, že si na starého budíka přidělám řemen :D :D

A teď vážně. Zjistil jsem, že jediné kritérium velikosti hodinek, kde by mi už připadaly velké je, kdyby délka přes nožičky byla větší než šířka zápěstí.

Co se týká rezervy chodu, tak vydržely 62,5 hod. Konečně hodinky, které vydrží natažené víkend bez nošení.

Přesnost jsem zatím nezkoumal, je to zatrím předčasné.

...nechci dopadnout jako ondraj s novými věžnímu omegami :) :) :)

:lol: :lol: :lol:

Odesláno

Jo jo, až jednou vyzkoušíte větší hoďky, smích pak přejde. :) :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jo jo, až jednou vyzkoušíte větší hoďky, smích pak přejde. :) :)

Tys sis je stejně koupil jen pro to, že ti bylo líto zbavovat se krátkých krokodýlých řemenů.;)

Odesláno

Víš ondraji, že docela jo? :)

Odklízeči, ses mě dotknul, kdybych ty archimede navrhoval já, měly by přece tu datumku přesně na 22 a půl minutě, ne na 22 a čtyří pětiny nebo tak nějak! :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jestli vy mi ty hodinky nezávidíte :D

Ba ne, na mě jsou moc velké. Uvažuju o Seamasterech v titanu, jen nevím, jestli modré nebo černé:

OmegaSeaTitan.jpg

Odesláno

2kamil Už si měl titanové hodinky ?

Abys nebyl zklamaný.

No dneska po změně vkusu díky Chronomagu bych si už tyhle nekoupil.

Návštěvník Kamil
Odesláno
2kamil Už si měl titanové hodinky ?

Abys nebyl zklamaný.

No dneska po změně vkusu díky Chronomagu bych si už tyhle nekoupil.

A co Samuraie?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...