Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hmm ... to zřejmě narzí na jeden problém - trpělivost ... :)

Nicméně, jak jsem slíbil ...

5 měření, 4 jednohodinové, jedno 4 hodinové. Odchylku jsem přepočítal na 24 hodin ...

1 40,8

2 24,0

3 26,4

4 33,6

5 25,7 (4 hodiny)

Když si odmyslím, že nějaká ta setina naběhně mou nepřesností (než to zmáčknu a tak) a taky to první měření, které jsem asi nedal úplně korektně (ale kdo ví) tak je to celkem stabilní. vážený aritmetický průměr vychází (včetně prvního měření) 29,1 vteřin, bez prvního 27 vteřin. Což na stařešinu není špatné ... (navíc původně byl jen na součástky, protože nešel, ale nějak jsem do něj fouknul, dva dny se tak jako občas zastavil a teď běhá (ale musel jsem uvolnit přirezlou vteřinovku ...) to jsou věci ... :)

Odesláno

Dnesni, jeste teply prirustek. Jsem maximalne spokojeny. Hodinky jsou jako nove. Jen si necham prodlouzit tah, nebot jsem krapet prerostly ;-)

Odesláno
Taky se musím pochlubit svými nejnovějšími přírůstky!

Kdyby jsi se chtěl čehokoli, kdykoli zbavovat, má peněženka Ti bude nápomocna.

Odesláno

Moc hezký kousek - mám jedny ve stejném designu, kombinace stříbrné a černé. Kdyby jsi je chtěl prodávat, dej mi, prosím, info na mejl. ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zase jsem zapomněl hlásit nový přírůstek. Takže to napravuji:

junghans090dp1.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ale nějaký takový Junghans Mega jsi už měl??? Kdy si koupíš Rado? :D:D:D Nebo jsou na řadě Casia s databankou? :D:D:D

To byly analogový a dostal je skorozeť. Hodinky s databankou jsem taky míval...:lol:

Odesláno
Ty TAg Heuery jsou paradni. Jen mi napada, kdyz mam v planu koupit stejny typ, je nejaka

stupnice kvality techhle "Rolexu"? Nebo je to +- jedno?

>Rimsy:

Co máš na mysli pod pojmem "stupnice kvality techhle "Rolexu"?" ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...