Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejvíc se mi líbí prostřední. Jaký mají průměr?

Všechny troje mají stejný průměr 35mm bez korunky.

Ty prostřední mají málo obvyklý ciferník. Je to exportní verze, která se údajně v sov. svazu neprodávala. Přitom ale mají na dýnku vyryté věnování v ruštině. Díky němu se dají docela přesně datovat. Byly věnovány k 50. narozeninám 25.2.1970. Koupil jsem je z Anglie.

Odesláno

to Dubraro.........máme podobný kus.Prozraď restaurátora.Tak bych si představoval svoje Poljotky

Restauroval jsem je samozřejmě já.

Opravit se dá na hodinkách prakticky všechno, kromě ciferníku.

Odesláno

to Dubraro.........máme podobný kus.Prozraď restaurátora.Tak bych si představoval svoje Poljotky

Restauroval jsem je samozřejmě já.

Opravit se dá na hodinkách prakticky všechno, kromě ciferníku.

moc pekna prace, gratuluji!

Odesláno

Tak jsem dneska odlehčil kolegovi, jedny SportII, jedny Primky soudek pozlacené, jedny Poljoty, úplně stejné už mám s rytinou věnování od havířů z Kazachstánu smile.gif a k tomu dva nejdoucí cestovní budíky, jeden prý hraje melodii.

Odesláno

Hlásím nový přírustek:Poljot Flugcaptain. Díky za prodej Foundryman a dovoz Vor! smile.gif Pokud udělám reál foto dodám.

Odesláno

Hlásím nový přírustek:Poljot Flugcaptain. Díky za prodej Foundryman a dovoz Vor! smile.gif Pokud udělám reál foto dodám.

Hezke, neni to ta limitovana serie? smile.gif

Asik jo,koukal jsem na spodní víčko a je tam číslo 178 z 500.

Odesláno

Hezke, neni to ta limitovana serie? smile.gif

Asik jo,koukal jsem na spodní víčko a je tam číslo 178 z 500.

Bude to tak, na http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog ? anguage=en to pisou wink.gif - jsou fakt pekne.

Díky.Ten průměr 43 je fakt super.Zkoušel jsem i ten alarm, ale pokud bych je neměl na ruce tak by mně to asik nevzbudilo.Ale příjemně to brní na ruce,když se rozjedou. smile.gif Jsou to moje první "pilotky".Snad se časem dostanu k něčemu kvalitnějšímu. Ale jinak hodinky jsou to moc pěkné.Tož za ty prachy to neberte,co? smile.gif

Odesláno

Kid_A - obcas se nejakej peknej kousek objevi na ebayi, obcas vyleti cenou do nebes, obcas spadne do klina za rozumnou cenu, chce se to koukat a mit trpelivost wink.gif Ale tyhle mi zrovna udelaly radost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...