Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Taky bych se rád pochlubil :) - mým nejnovějším přírustkem jsou známé BWC Swiss. Vydraženy s pomocí Kubsona na ebay.de už před nějakým časem. Kubson je opravdu jednička, super komunikace, skvělé jednání, mohu vřele doporučit. Řemínek mám také od něj Hirsch guiseppe zlatohnědá, dělají mi velkou radost :D

na koľko ťa vyšli ?

Upraveno uživatelem ludvik
Odesláno

Moc hezké, ty BWC. Viděl jsem naživo jedny u Mechana a jedny v Ostravě a docela silně o nich přemýšlím. Perfektní velikost mají. Jen nevím, která varianta číselníku je ta pravá. Asi by to chtělo všechny :rolleyes:

Odesláno

Díky pánové, jsou to moje vůbec první hodinky v této velikosti. Chtěl jsem na nich vyzkoušet, jak na mojí poměrně úzké ruce budou větší hodinky vypadat a jsem spokojený :) má to jen jednu menší vadu a to, že jakmile teď nasadím nějaké 38čky, tak mi přijdou jako by byly dětské :)

Odesláno
Díky pánové, jsou to moje vůbec první hodinky v této velikosti. Chtěl jsem na nich vyzkoušet, jak na mojí poměrně úzké ruce budou větší hodinky vypadat a jsem spokojený :) má to jen jednu menší vadu a to, že jakmile teď nasadím nějaké 38čky, tak mi přijdou jako by byly dětské :)

A kolik maji tyhle prumer? Vypadaji rozhodne zajimave, peknej kousek ;)

Odesláno
41mm bez korunky, ideální trénink na Portuguese Chrono :D

Ty BWC jsou moc pěkný, hlavně v kombinaci s tím řemenem.

Přeju hezký "trénink"! Včera jsem viděl naživo jedny Portugesse - fakt žůžo.. akorát ne na mojí ruce.

Odesláno

Mají tyhle Aviatory vypouklé sklíčko?

Jinak na motorku určitě super, bezesporu okamžitě zjistitelný čas jedním okem, ne?

Odesláno (upraveno)

Vypouklé sklíčko nemají, což pro dané účely celkem vítám :) Na mašině mám i cibule před očima, ale Aviatory perfektně vyhovují pro aktivity, když z motorky slezu, a pěkně ladí s motorkářskými hábity :rolleyes:

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Řekl bych, že účelu poslouží lépe než Ridery :P

Foundrymane, já tě žádám, abys je tady už neukazoval, nebo začnu šmejdit po shopech. Bo na rozdíl od tebe a falkkona já letecké hodinky (např. Poljoty) na motorku nemám. Zatím to nahrazuji Vostok-Europe. Nicméně, kromě Poljotu je ještě nějaká jiná, ne moc drahá možnost na obdobný typ hodinek??? :rolleyes:

Odesláno (upraveno)
Foundrymane, já tě žádám, abys je tady už neukazoval, nebo začnu šmejdit po shopech. Bo na rozdíl od tebe a falkkona já letecké hodinky (např. Poljoty) na motorku nemám. Zatím to nahrazuji Vostok-Europe. Nicméně, kromě Poljotu je ještě nějaká jiná, ne moc drahá možnost na obdobný typ hodinek??? :rolleyes:

No, já to zkoumal a v poměru cena/výkon mi nejlíp vyšly ty poljoty. U Poláka vycházejí na 99,- EUR včetně dodání. Levněji bys možná sehnal nějaké Číny, ale ty zase nemají tu vodotěsnost a já chci mít možnost s nimi vlézt bez obav do vody, když v létě někam jedu, tak je tam většinou koupání. Preventivně jsem je nechal otestovat a těch 100 m drží, mám od toho protokol z mašinky :)

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Taky bych se rád pochlubil :) - mým nejnovějším přírustkem jsou známé BWC Swiss. Vydraženy s pomocí Kubsona na ebay.de už před nějakým časem. Kubson je opravdu jednička, super komunikace, skvělé jednání, mohu vřele doporučit. Řemínek mám také od něj Hirsch guiseppe zlatohnědá, dělají mi velkou radost :D

Gratuluji nadherné...take jsem nevydržel, ted mám s čísly i s indexy :) pěkně je užívej je to krasný kousek . Udělám foto až je budu mít na řemenech

Odesláno

no cosi taketo robi aj Trias (s cinou vo vnutri ovsem) ale jedny mam a nemozom na ne za tu cenu povedat nic zle (je mozne ze sa zakratko v ramci zbrojenia na nejakeho svajciara objavia v sekcii predaj).... ale ak cena nie je na prvom mieste tak Aviatory su podla mna lepsi kup osobne sa prihovaram za ponechanie ruskeho kalibru (aj vzhladom na cenu) pretoze aviator to robi aj v ETE, ale to uz nie je aviator inak ak si chces este priplatit tak kubson vie dodat Archimedy za vyhodnych podmienok a tam uz bude ETA.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...