Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Řemen si chci sehnat jiný, ale zatím mám jen tent. Potřebuji i delší. Řemen je ale velice kvalitní, na fotce to tak nevypadá, ale barvu bych chtěl trochu jinou.

Mam k dispozici toho aligatora z ORM (absolutne novy, nenoseny)... kdyby nahodou nekdo chtel... Ja jsem si musel objednat u Omegy kratsi biggrin.gif

ten řemen by se mi hodil, pomalu přemýšlým, že je čas shánět nový.

Odesláno

Takže slíbená fota, předem upozorňuji, kdo nemá rád chlupaté ruce, ať se nedívá.

Celkové porovnání s RM, kdo ví, jak RM svítí, může si udělat obrázek o svítivosti OP

Krásné hodinky,čím víc se na ně dívám tím víc se mi začínají líbit.Asi začnu znovu šetřit smile.gif

Nakonec přece jenom Carolinnum,nebo jsi vyjel za hranice. 28. z J serie to ještě neuschla barva na certifikátu smile.gif

Ještě jednou blahopřeju

jo jo Carollinum, nechtěl jsem riskovat a když je tam zrovna měly... byl to osud smile.gif

Odesláno
biggrin.gif:D:D nightingale - jsem sice rozpolcen, leč totálně - cigi = popshop !!! biggrin.gif:D:D Ó jaké ulehčení zbavit se tíživého tajemství biggrin.gif Už mi českoslovečina nešla od ruky biggrin.gif:D:D Jinak dík !
Odesláno

Takže slíbená fota, předem upozorňuji, kdo nemá rád chlupaté ruce, ať se nedívá.

Celkové porovnání s RM, kdo ví, jak RM svítí, může si udělat obrázek o svítivosti OP

Krásné hodinky,čím víc se na ně dívám tím víc se mi začínají líbit.Asi začnu znovu šetřit smile.gif

Nakonec přece jenom Carolinnum,nebo jsi vyjel za hranice. 28. z J serie to ještě neuschla barva na certifikátu smile.gif

Ještě jednou blahopřeju

jo jo Carollinum, nechtěl jsem riskovat a když je tam zrovna měly... byl to osud smile.gif

Ondraji, můžu se zeptat, jak je to s tou čekací lhůtou (či jak to nazvat)?

Několikrát tu bylo zmíněno, že když jde člověk na blind do obchodu, tak je jen tak snadno nekoupí.

S tím ostře kontrastuje to, že jsem jich viděl v zahraničí plnou výlohu.

Ta čekací lhůta je tedy myšlena jak? A mají ji i jiní výrobci hodinek? Já se s tím ještě nesetkal (asi kupuji moc lidové modely smile.gif

Díky za osvětlení.

Odesláno

biggrin.gif:D:D nightingale - jsem sice rozpolcen,  leč totálně - cigi = popshop !!! biggrin.gif:D:D Ó jaké ulehčení zbavit se tíživého tajemství biggrin.gif Už mi českoslovečina nešla od ruky biggrin.gif:D:D Jinak dík !

Možná tomu nebudeš věřit, ale ten tvůj příspěvek jsem si zkopíroval. Moc mě tehdy pobavil. Vlastně celé to vlákno. A na jeho základě jsem si ty komunistické Primky dokonce za 2.000 Kč koupil (v NOS stavu).

A směju se té tvé dokonalé slovní formulaci ještě teď. A myslím to v dobrém, fakt se mi to líbilo.

Cituji: "to je škoda, že je ta historka tajná. Už jsem tady myslím psal o čestném vyrovnání se s minulostí, prime, prime.."

Odesláno

Ještě jednou blahopřeju

Ondraji, můžu se zeptat, jak je to s tou čekací lhůtou (či jak to nazvat)?

Několikrát tu bylo zmíněno, že když jde člověk na blind do obchodu, tak je jen tak snadno nekoupí.

S tím ostře kontrastuje to, že jsem jich viděl v zahraničí plnou výlohu.

Ta čekací lhůta je tedy myšlena jak? A mají ji i jiní výrobci hodinek? Já se s tím ještě nesetkal (asi kupuji moc lidové modely smile.gif

Díky za osvětlení.

Možná to bude problém jen u nás. Carollinum je tuším jediný, kde se dají OP u nás koupit.

Mají tam za výlohou tak 4-6 kusů, jak kdy. Já tam poptával naprosto nezávazně asi před 14-ti dny ty 111 s tím, že mi říkali, že to bude nejméně 1 až 3 měsíce trvat. Asi za dva dny mi volali, že zrovna ty 111 přišli v dodávce, tak jestli je chci.

Jestli náhoda, nebo snaha o umělý pocit nedostupnosti nevím, nedokážu posoudit, ale ani snaha koupit OP přes Německo od KH nevedla ke zdárnému konci tak opravdu nevím.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Přemohla mě paranoia. Diskutér = Cigi biggrin.gif

Přišel jsem na to díky poslední větě Diskutéra: \"... Mechano, mechano...\"

V jednom dávném příspěvku psal Cigi na závěr \"... Prime, prime...\"

Sorry za příspěvek zcela mimo mísu, ale nemohl jsem si pomoci biggrin.gif

Ono to asi zase tolik mimo mísu nebude biggrin.gif

Jsi rychlý smile.gif

Já to radši hned smazal, úplně jsem se toho lekl, když jsem to po sobě četl biggrin.gif

Aby nedošlo k omylu - byl to jen fór. Cigi by mi tu chyběl, toho čtu rád (i když občas nesouhlasím). Diskutér nikoliv.

Cigi to nepochybně jako fór také vezme. A já též. Hele... minulej tejden jste tu ze mě dělali nějakého Kennyho, nebo jak to bylo, a dnes koukám jsem povýšil biggrin.gif Takže... jako fór dobrý...

P.S. Gale... také mi někoho připomínáš... wink.gif

Odesláno
biggrin.gif:D:D nightingale, tak teď jsi pobavil zase ty mě! Dík. Hele, ty jsi takovej vyváženě objektivní - proč tu nemají vážení kolegové rádi diskutéra a jeho neobyčejný literární talent? Ondraj už mi ani neodpovídá - mám neurčitý pocit, že tentokrát jsem si to rozlil. smile.gif
Odesláno

NIGHTinGALE: prosim te jenom pro zajímavost, co znamená:Nemo me impune lacessit ??? biggrin.gif diky

Něco jako "nikdo se mě nedotkne beztrestně". Velmi volně přeloženo.

Motto jednoho slavného bojového pluku (vlastně nejednoho), součást skvělé povídky od E.A.Poa, nápis na jedné zahraniční minci, ... Tak bych mohl pokračovat.

No a k tomu patří i ten můj nový avatar. Had se zakousl jedovými zuby do nohy, která ho ale na oplátku drtí. Nebo na něj stoupla a on se následně zakousl? Kdo ví wink.gif

Zde na fóru je to jako reakce na dnešní lživý příspěvek, který už byl ale smazán. Dále bych to, prosím, nerozpitvával. Jen podotýkám, že tu větu rozhodně neberu jako frázi. Boží mlýny melou pomalu...

Odesláno

NIGHTinGALE: prosim te jenom pro zajímavost, co znamená:Nemo me impune lacessit ??? biggrin.gif diky

Motto jednoho slavného bojového pluku (vlastně nejednoho), součást skvělé povídky od E.A.Poa, nápis na jedné zahraniční minci, ... Tak bych mohl pokračovat.

No a k tomu patří i ten můj nový avatar. Had se zakousl jedovými zuby do nohy, která ho ale na oplátku drtí. Nebo na něj stoupla a on se následně zakousl? Kdo ví wink.gif

Zde na fóru je to jako reakce na dnešní lživý příspěvek, který už byl ale smazán. Dále bych to, prosím, nerozpitvával. Jen podotýkám, že tu větu rozhodně neberu jako frázi. Boží mlýny melou pomalu...

Doobře, dekuji za kompletní vysvětlení Tvé vizuální aktualizace :-)

Odesláno

biggrin.gif:D:D nightingale, tak teď jsi pobavil zase ty mě! Dík. Hele, ty jsi takovej vyváženě objektivní - proč tu nemají vážení kolegové rádi diskutéra a jeho neobyčejný literární talent? Ondraj už mi ani neodpovídá - mám neurčitý pocit, že tentokrát jsem si to rozlil. smile.gif

Proč ho nemají rádi ostatní, to nevím.

Já ho nemám rád proto, že si pečlivě vybírá, na co zareaguje. V podstatě je to zbabělec.

Píše vtipně a je to inteligentní člověk, to bezesporu. Ale slabošsky se vyhýbá přímým odpovědím; jen zbaběle tancuje kolem a občas píchne žihadlem. Ale to vše z bezpečné vzdálenosti. Do přímé konfrontace (= čti diskuze) nejde. Což je škoda. Mě by vážně zajímalo, jaké hodinky má či po jakých touží. Ne proto, že bych hodnotil jejich cenu, ale prostě proto, že mě zajímají jeho preference.

Tím bych téma Diskutér, prosím, uzavřel. Děkuji.

Odesláno

To je tedy něco!! Něco velkýho !! Něco jako místní většinová nirvána !! Gratuluju, Ondraji  - vyhraněný pregnantní vkus, zaostřená velikost, prostě správný výběr! smile.gif Asi bych si pro sebe v daných relacích nemohl vybrat jinak . Ale  - Ondraji - já bych za to železí chronomag linea l.e. NIKDY nevyměnil, ani za obě dohromady (i když vlastně tu tvoji stříbrnou asi jo...) biggrin.gif  

Ale kdybych měl volit jedny - tak přece jen ty OP - nejsou modře metalické a přečtu, co na nich stojí - ta výstavka fontů mi ale leží v žaludku, co? To jsou TY PANERAIE s prořezávaným ciferníkem a očištěným, oproštěným valjoux , nebo maj unitas ?? Ručky maj modřený, nebo černý?

Ale máš problém , ondraji - co dál , čeče?  Nosit je a............nic? smile.gif

Výstavka fontů kde ? na RM nebo OP ?

Jasně, mají prořezávaný ciferník, vypadá to fakt dobře. Je tam Unitas, nechtěl jsem automaty. Ručky jsou černý. Tady v OP je to asi nejdražší Unitas biggrin.gif

Jinak l.e. stále mám, zatím není zájem a já se nikam neženu, rozhodně se jich nechci jen tak lehce zbavit, je to kus života.

Co dál ? To uvidí čas, nicméně jsem na chvíli (relativní pojem biggrin.gif ) spokojen.

Odesláno

Soudku vina amontilladskeho esli se teda nemylim - proradny fortunato smile.gif

Odesláno

Soudku vina amontilladskeho esli se teda nemylim - proradny fortunato smile.gif

"Pro lásku boží, Montresore!"

"Ano," řekl jsem, "pro lásku boží!" ......

Až budeš v tom Brně, tak vezmeme Montresora i Cthulhu a pořádně zapaříme biggrin.gif

Snad už budeš mít ty nové hodinky, na ty se docela těším!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jestli náhoda, nebo snaha o umělý pocit nedostupnosti nevím, nedokážu posoudit, ale ani snaha koupit OP přes Německo od KH nevedla ke zdárnému konci tak opravdu nevím.

Stará finta, řekl bych. Když je něco hůř dostupné, o to více to chci. biggrin.gif

Včera jsme si udělali výlet do Vídně a měli jich tam dost. U Habana i jinde.

user posted image

Odesláno

Stará finta, řekl bych. Když je něco hůř dostupné, o to více to chci. biggrin.gif

Včera jsem si zaletěll do Vídně a měli jich tam dost. U Habana i jinde.

http://img339.imageshack.us/img339/8213/vi...haban034av7.jpg

Hezké foto, vypadáš jako majitel.

A k té fintě - máš asi pravdu. Uměle navyšovaná exkluzivita nese často ovoce (teď jsem chtěl napsat něco o současné produkci Eltonu, ale raději držím hubu smile.gif

A existuje ještě jedna finta, jak zvednout cenu. Poměrně brutální.

Už je to velmi dávno, co měl jeden sběratel 3 (???) velmi vzácné ulity. Všechny schránky tohoto mořského živočicha se točí na jednu stranu (můžete hádat, zda jsou levotočivé či pravotočivé wink.gif A ten sběratel měl 3 (či 4 nebo 5, už nevím přesně), které se točily obráceně. Nikdo jiný na světě je neměl. A měl i kupce, který je chtěl koupit za velmi vysokou cenu. Modrý Mauricius je proti tomu levná známka.

A co udělal? Vzal kladivo a před očima toho kupce rozbil všechny na prach. Až na jedinou. Tu nezničil. Její cena tím aktem vyletěla tak nahoru, že několikanásobně překonala cenu všech těch, které měl před tím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...