Porotrico Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Kamil napsal: Musí se to hýbat pomaleji, když je to 24hodinová stupnice. Ta červená uběhne za půl dne půl hodiny... Kamile, nedá mi to, ale asi ses trošku spletl, ne? To by znamenalo, že se červená ručka otočí kolem dokola jednou za 24 dní. Správně mělo být "Ta červená uběhne za půl dne půl otočení". Anebo jednodušeji, červená poběží poloviční rychlostí jako hodinová.
jacob Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 WatchFan1 napsal: Audemars Piguet Royal Oak - 30th Anniversary ("City of Sails" - 1250 Limited edition worldwide - Team Alinghi - America's Cup) Bohuzial, moje AP RO 15300 pojdu skoro 'bye - bye'. Odvtedy ako ich mam - asi 2 mesiace, som dostal tak trosku AP horucku a zatuzil som za niecim komplikovanejsim a limitovou ediciou Dnes sa mi podarilo najst tieto velmi limitovane a davno vypredane AP Chrono - uplne nove ! Lepsie obrazky budu na buduci tyzden, ked hodinky pridu postou. Jsou Krásne, libily se mi i ty "obyčejné", ale tento model to je krása :-)
TeX Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Porotrico napsal: Kamile, nedá mi to, ale asi ses trošku spletl, ne? To by znamenalo, že se červená ručka otočí kolem dokola jednou za 24 dní. Správně mělo být "Ta červená uběhne za půl dne půl otočení". Anebo jednodušeji, červená poběží poloviční rychlostí jako hodinová. Jo je to tak a ta červená opravdu oběhne ciferník za 24 h. Běží poloviční rychlosti jako hodinová. Proto mne to zmátlo myslel jsem že stojí. Díky za vysvětlení.
marosh Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Ganc nové IKS-větry Po dlouhém vnitřním souboji do čeho zafárat, jsem skončil u toť toho, no. Uvidime, řekl slepy hluchemu...
Viktor Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Pěkný hodinky, Maroshi, gratulace, ale zmenšuj prosím obrázky, někdo tady na to dost drsným způsobem upozornil, ale měl pravdu, sem jsou ideální fotky 640 x 480 ...
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Správná volba, dodnes mě vnitřně užírá, že jsem prodal své krásné modré Hamilton Regatty grovi. P.S. fotit na daňovém přiznání je velice pikantní
marosh Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) Viktor napsal: Pěkný hodinky, Maroshi, gratulace, ale zmenšuj prosím obrázky, někdo tady na to dost drsným způsobem upozornil, ale měl pravdu, sem jsou ideální fotky 640 x 480 ... kuci, sorry, ja zapomněl. chtěl jsem to zeditovat, ale už to nešlo, u dalších hodinek to už ošefuju Upraveno 27. července 2007 uživatelem marosh
WatchFan1 Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 ¨safi napsal: Velmi krásné, už se těším na nějaké pěkné velké fotografie strojku Calibre 2385: automatic column wheel chronograph - height: 5.5mm - diameter: 25.60mm - Jewels: 37 - 21,600vph Chronograph 12 hour, 30 minute, center sweep second, small continuous second, date (Based on the F. Piguet 1185 column wheel chronograph movement.)
cali Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 cali napsal: Reportujem Hamilton field chronograf s modrym ciselnikom -nafotim pozdejsie asi o vikende.... -asi najlacnejsia vec ktora sa da este nazvat svajciarskym chronografom, na nejaku dobu ma to musi uspokojit lebo uz mam doma naozaj vela hodiniek (na moj vkus)....... inak maximalna spokojnost, hodinky su v krabicke s papiermi a vsetkym aj ked papiere niesu vyplnene (orazitkovane) cize by som sa nedivil keby to bola nejaka corka nic menej za tu cenu to bol paradny Ebay kup.... predajca dodal dva remene jednaj povodny Hamilton nenoseny kozeny a konovy ne-Hamilton hodinky samotne su nenosene su len vidiet mierne stopy nasilia pri nasadzovani toho neoriginalneho nerezoveho tahu parametre: -automat ETA7750 -safir v predu, v zadu nieco neviem co ale stve ma to radsej by som nepriehladne :/ -42mm bez korunky 22mm lug to lug -ciselnik modry dobre citelny -velmi decentna luminiscencia(az s hamiltonom som pochopil ze hodinky (byt svietiace) nesluzia na osvetlovanie miestnosti) -den v tyzdni a datum -hacking a nezavisle preklapanie oboch datumoviek -WR100m -korunka nie je srobovacia co je mozno skoda skusenosti z nosenia: hodinky su velke ako krava ale clovek si na to rychlo zvykne a zacne sa mu to pacit a halvne kazdy si ich hned vsimne .... dalej neviem preco ale to ze su mechanicke je z nich zrejme na prvy pohlad proste s quartzkami si ich nikto nespletie,... dalej mnou do teraz opovrhovana funkcia chronografu je uzasna.... nieje nic zabavnejsie ako si 4fun honit rucky po ciferniku napriklad pocas jazdy v autobuse a stopovat si za kolko sa clovek dostane do prace ako dlho caka u lekara a tak tak a este slubene fotografie hamiltonov plus jedna "z nudze cnost" ktora sa podarila vykonat s kovovym tahom ktory na Hamiltony nepasoval jeho ukoncovacie pliesky boli nasilnymi pokusmi o montaz na hamiltony deformovane a hlavne ziadne ine tak velke hodinky nemam takze som mu nasiel ine podla mna celkom stastne pouzitiena nerezovych sport II
pavel23 Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Na kolik tě ty hamiltony vyšli a kde jsi je kupoval. Od té doby co jsem je na začátku prázdnin viděl na letišti v Praze tak po nich koukám i manželce se líbili.
cali Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 pavel23 napsal: Na kolik tě ty hamiltony vyšli a kde jsi je kupoval. Od té doby co jsem je na začátku prázdnin viděl na letišti v Praze tak po nich koukám i manželce se líbili. ebay trochu na nahodu.... nie su nove a cena s postovnym a podobnymi blbostami cca 450USD papiere nie su opeciatkovane takze na njekau zaruku to hrat nemozem ale predajca mal slusny feedback tak som to riskol..... hamilton je ako uz vyssie spominam to najlacnejsie co este mozno nazvat swiss chronografom ak by som kupoval znovu kupil by som zas funglace idu vo vselijakych obchodoch po nete okolo 600-650 (tam mozno aj s nejakou zarukou) stale celkom rozumna cena ..... ak si nevyhral v sportke ale cez to vsetko tuzis vlastnit swiss mechanicky chronograf tak hamilton je jednoznacna volba,.... ak sa podari dobry kup tak cena hodiniek ani neprevysi cenu toho holeho V7750 stroja na ofrei.com som s nimi moc spokojny su to zatial moje najlepsie hodinky (co je z tych fotiek asi zrejme) a dufam ze na nejaky cas posledne
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Tak jsem si dneska konecne udelal radost a koupil si hodinky po kterych pokukuju uz vic jak pul roku...
pavel23 Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Tak ty jsem taky viděl naživo a moc parádní hodinky. Gratuluji! Máš 42mm průměr, nebo ty větší. Mě seděli ty menší.
PD Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Messiah napsal: jeste dodatek Tak tyto se mi moc líbí, taky po nich tak trochu pokukuju - myslím, že to jsou ty menší ne? Ty s oranžovou lunetou na mne působí už moc výrazně a asi by se mi ta oranžová brzy vadila. Můžeš, prosím, napsat na kolik tě vyšly a kde jsi nakupoval? Díky
gas Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 messiah: děsný fotky, číms to fotil cvakni to pořádně
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 (upraveno) PD napsal: Tak tyto se mi moc líbí, taky po nich tak trochu pokukuju - myslím, že to jsou ty menší ne? Ty s oranžovou lunetou na mne působí už moc výrazně a asi by se mi ta oranžová brzy vadila. Můžeš, prosím, napsat na kolik tě vyšly a kde jsi nakupoval? Díky Mam ten vetsi prumer 45,5... ) Kupoval jsem je v brně hodinářství hanák meli tam cenu 78tis ale kdyz jsem jim rek ze je maji v rakousku za 2200? a ze kdyz ty ceny priblizi tak zeje vemu tak mi dali 10% slevu takze celkova cena 70 200,- To GAS heleja za to nemuzu me se vcera jeste klepaly ruce rozumis tak dneska to vyblejsknu znova Upraveno 28. července 2007 uživatelem Messiah
Porotrico Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Messiah napsal: jeste dodatek Moc pěkné, byly jedny z možností, nad kterými jsem uvažoval o koupi. Nakonec vyhrály "obyčejné" modré Bondovky. Ale radím, na základě jiného tématu zde na fóru, abys je nedával do případné opravy k Hanákovi, kdes je koupil. (Vím, žes do toho vlákna také přispíval.)
Messiah Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Porotrico napsal: Moc pěkné, byly jedny z možností, nad kterými jsem uvažoval o koupi. Nakonec vyhrály "obyčejné" modré Bondovky. Ale radím, na základě jiného tématu zde na fóru, abys je nedával do případné opravy k Hanákovi, kdes je koupil. (Vím, žes do toho vlákna také přispíval.) No jasne ja o jejich servisu nic nevim vubec sem nemel tuseni ze maj takovy pristup k zakaznikovy toje vazne humus. Musim ovsem uznat ze name byly prodavacky velice prijemne nebyl jsem tam v zadnym obleku nebo tak ale v obycejnych hadrech za par susnu a stejne mi dali hodinky do ruky i na ruku takze pristup vazne dobrej alespon co se prodavacek tyce. Jinak snazil jsem se udelat jeste lepsi foto ale mam asi spatnej digital nejsem schopnej udelat nerozmazane tak detailni fotky tak s tech 30 ti vyfocenych se vyvedla jen tadle
A@A Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 pekny kusok asi mas malo svetla. skus ich odfotit na balkone alebo pri lepsom svetle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se