WatchFan1 Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 (upraveno) Kamil napsal: Tak ses konecne dockal, blahopreji! Dakujem Kamil, uz su vlastne 'moje'.....ale este nie v mojich rukach ! Totiz aj tu v USA sa da trochu sachovat so 'sales tax'. To je dan z predaja ktoru ma kazdy stat unie (albo aj okres) inu. Pohybuje sa od 5 - do 9%. Vacsina statov to ma ale okolo 6-7%. Tu je hacik. Ak ta obchodna siet kde clovek kupi tovar ma zastupenie v kazdom state, tak sa nic neda robit. Ale ak clovek kupi napr. hodinky na FL od dealera ktory ma obchod na FL (ale nie vo vsetkych dalsich statoch) - tak ten dealer podla zakona nemusi uctovat "sales Tax" AK JE TOVAR POSLANY postou do ineho statu ako FL. Delaer od ktoreho som kupil 5960P ma obchody len na FL a Georgia, takze dal som si ich zaslat na kamaratovu adresu do NY. Boli poslane uz v pondelok, ale kedze idu "Doporucene" normalnou postou (koli vysokej cene sa neda "Next Day" UPS alebo FedEx), bude aj Strvrtok alebo Piatok kym ich moj kamarat dostane. A potom musia ist opat nazad na FL ku mne. Je to sice otava a zdlhave, ale usetri to asi $3500 na daniach - takze sa to oplati. Len sa modlim aby tu boli este pred tym ako letim na Slovenko (buduci Stvrtok rano). Nechcem ich sice brat so sebou, ale bol by som rad keby uz boli dorucene. Vies si predtavit ze uz od pondelka nespavam dobre a na nic ine nemyslim (Ten hnedy remienok co s nimi prichadza, mi moc nesedi s grafitovim cifernym cifernikom (s biliem by bol OK) tak som sa trochu pobavil s Photoshop a potom som objednal of PP cierny remienok ktory ale robia na zakazku lebo ho chcem presivany s tmavo sivymi stehami - to som uz ale vo Photoshope nezvladol ;-) ...moze nikto tu pomoct s Photoshop ?? ;-)......ja si este budem vraj musit na ten remienok pockat este dalsich 10-12 tyzdnov. Dufam ze budem mock nafotit nejake obrazky este predtym ako poletim ak budu dorucene do buducej Stredy. Upraveno 15. srpna 2007 uživatelem WatchFan1
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 (upraveno) To je skoda, ze je neberes s sebou na Slovensko. To bych do te Ziliny prijel! BTW, psal jsem ti tenkrat asi tri maily ohledne Ball a souteze a nejak jsi mi neodpovedel. Upraveno 15. srpna 2007 uživatelem Kamil
WatchFan1 Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 (upraveno) Kamil napsal: To je skoda, ze je neberes s sebou na Slovensko. To bych do te Ziliny prijel! BTW, psal jsem ti tenkrat asi tri maily ohledne Ball a souteze a nejak jsi mi neodpovedel. Kasli na hodinky....tu ide o ludi a o zabavu. Si Moderator - isto by Ta vela ludi rado spoznalo Sadni(te) na vlak v Sobotu 25-teho v Prahe rano o 8:07 a o 13.26 si v Ziline (EC 121 KOŠIČAN) http://idos.datis.cdrail.cz/Route.asp?cl=C...49&s2=52973 a domov by Prazaci sli o 21:38 na R 420 EXCELSIOR (alebo o 23:54 R 224 ŠÍRAVA) (ja prichadzam z Batislavy Tatranom o 12:44) Donesiem nejake ine Pateky (5135 alebo 5110), Rolex a AP x 2 ale tu ide HLAVNE o ludi a hodinky su vedlajsie. Isto bude super a toto bude len zaciatok Vasich mnoho dalsich stretniti ! Co sa tyka BALL...dostal som od nich najprv priaznivu odpoved co sa tyka cien a potom sa to akosi ututlalo a nechcel som ich otravovat. ALE TRAZ ked viem ze sa organizuje stretnutie v Ziline - idem za nimi 110% a dufam ze dotuju nejake ceny pre ucastnikov stretnutia ktore potom mozeme z klobuka vytiahnit. Takze dufam ze sa uvidime a ze prides !!!!...a ze s Tvojou podporou bude este lepsia ucast Upraveno 15. srpna 2007 uživatelem WatchFan1
cali Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 moje nove ¨palubne¨ hodinky omega obecny kov, velmi zachovale, na puzdre je vidiet ze nie je nove ale nejake viditelne znamky nasilia nenesie, ciselnik je bez chyb.... dostojna nahrada za molnie z aukra ktore tam viseli predtym, ale zacali sa zastavovat a museli na servis teraz ich podobnym sposobom vyuzijem v praci ) casom by som tam chcel zavesit nieco poriadne s vacsou rezervou chodu a ani hustejsia presnost by nevadila, proste nejake ¨observer¨ ak mate nejaky dobry tip (podla moznosti aby na to nepadol mesacny plat) tak sem s nim ;-)
Frantik Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Potreboval jsem nutne hodinky na dovolenou a volny cas. Neco masivniho. Vcera dorazily. Vim, ze jsou trochu kontroverzni, ale me se libi
safi Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Frantik napsal: Potreboval jsem nutne hodinky na dovolenou a volny cas. Neco masivniho. Vcera dorazily. Vim, ze jsou trochu kontroverzni, ale me se libi Gratuluji ke krásnému přírustku
grga_pitic Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Frantik napsal: Potreboval jsem nutne hodinky na dovolenou a volny cas. Neco masivniho. Vcera dorazily. Vim, ze jsou trochu kontroverzni, ale me se libi pekne hodinky....
Návštěvník Snow Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 (upraveno) BIMBAM napsal: Jo,jo, taky bych takový bral. Tady se můžeš vyřádit http://jewelry.search.ebay.com/marina-mili...insifQQsbrsrtZl Upraveno 18. srpna 2007 uživatelem Snow
Pablo Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Tento týždeň konečne dorazili moje narodeninové Prim Orlík! Ak by som bol daný víkend zrovna na Slovensku, určite by sm sa zastavil na stretnutí v Žiline.
Roxo Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Pablo napsal: Tento týždeň konečne dorazili moje narodeninové Prim Orlík_________________________________________________ Velmi pěkné, blahopřeji. Orlíky jsou pro mě nejkrásnější součastné primky. Škoda jen nepochopitelné cenové politiky primu, tak velké peníze nejsem ochoten dát. Ať Ti dělají radost.
Foundryman Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) Výsledek restaurace hodinek: Kalibr: AS 1130 ("Wehrmachtswerk" - údajně nejpoužívanější kalibr v německých armádních hodinkách za 2. SV) Pouzdro: Nerez Číselník grafika: Koblih69 Číselník realizace: Falkkon Repas stroje a kompletace: Mechano Průměr 35 mm Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem Foundryman
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Orlík: SUPER! Německé hodinky: Paráda! A gratuluji k novému hodinářskému družstvu FalKobMech
Foundryman Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Bobe, já včera tajně doufal, že se otočíš alespoň u Mechana, to nemáš tak daleko, to by JAWA možná vydržela
Foundryman Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Foundryman napsal: Výsledek restaurace hodinek: Kalibr: AS 1130 ("Wehrmachtswerk" - údajně nejpoužívanější kalibr v německých armádních hodinkách za 2. SV) Pouzdro: Nerez Číselník grafika: Koblih69 Číselník realizace: Falkkon Repas stroje a kompletace: Mechano Průměr 35 mm Původní stav:
Návštěvník Kamil Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Pablo napsal: Tento týždeň konečne dorazili moje narodeninové Prim Orlík! Co to máš na rotoru, nějaká individualizace?
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Foundryman napsal: Bobe, já včera tajně doufal, že se otočíš alespoň u Mechana, to nemáš tak daleko, to by JAWA možná vydržela žil jsem rodinným životem...hlavně rodinné nákupy...Ikea...odpoledne bych neudržel ani ramínko od šatů, natož řidítka
Pablo Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Kamil napsal: Co to máš na rotoru, nějaká individualizace? Áno, sú od manželky, takže mi tam nechala urobiť symbol "Dvojitého šťastia".
WatchFan1 Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 ...tak konecne....!!...skoro po 11. mesiacoch od podania objednavky som sa dockal a vcera prisli...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se