Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kubo: dost dobreeeeeee!!!! podla mna by si mal spravit nejaku limited edition a predavat na svojom chronoshope :)

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Doufám, že na dlouho mé poslední přírustky :bag: . Poljot Chronograph 3133 a Citizen.

Moc hezke 3133, na kolik tak vyjdou? Premyslim, ze si nejake takove vintage take sezenu.

Odesláno

Takze dnes dorazila kuryrem zasilka a v ni prisrustek KHS Commander Titan PRO - OperationTimer z limitovane serie 199 kusu.

post-1998-1189323696.jpg

Odesláno
  vaba napsal:
Takze dnes dorazila kuryrem zasilka a v ni prisrustek KHS Commander Titan PRO - OperationTimer z limitovane serie 199 kusu.

post-1998-1189323696.jpg

Něco jako merry-go-round :D , ale vypadají zajímavě. Hezký přírůstek.

Jak intenzivní ten svit je?

Odesláno
  vaba napsal:

post-1998-1189323696.jpg

Hezký přírůstek, takový vzhled mám velmi rád. :gunsmilie:

Akorát na mě působí až moc barevně (myslím to osvětlení), ale třeba ve skutečnosti to vypadá dobře. :cool02:

Odesláno

Samozrejme na reklamni foto pouzili zvyrazneni :thumbsup_anim: , pro dokresleni posilam real foto a pridavam i zadni cast. NA fotografii je mam s silikonovym paskem, ale mam i NATO pasek (silikon jsem objednaval navic)

post-1998-1189349443.jpgpost-1998-1189349472.jpg

Odesláno
  vaba napsal:
Samozrejme na reklamni foto pouzili zvyrazneni :thumbsup_anim: , pro dokresleni posilam real foto a pridavam i zadni cast. NA fotografii je mam s silikonovym paskem, ale mam i NATO pasek (silikon jsem objednaval navic)

post-1998-1189349443.jpgpost-1998-1189349472.jpg

Pěkné. :thumbsup_anim: Jestli by se ti chtělo, tak můžeš sem hodit i fotky ve tmě. :whistle: Docela by mě zajímalo, jak to osvětlení vypadá ve tmě. (ty tři barvy)

Odesláno
  Pedros napsal:
Tyhle Jazzmastery se mi doclea dost líbí. Můžu se zeptat za jakou cenu se dají v tom Švýcarsku koupit?

Díky za info.

No jestli to bylo na mě, tak já je kupoval za 650 franků v kamenném obchodě. Při odletu mi ještě vrátili část DPH - asi 25 franků.

Odesláno
  Mike. napsal:
Pěkné. :thumbsup_anim: Jestli by se ti chtělo, tak můžeš sem hodit i fotky ve tmě. :whistle: Docela by mě zajímalo, jak to osvětlení vypadá ve tmě. (ty tři barvy)

Nejsem zadny profi fotograf a foto ve tme se mi nedari :thumbsdown_anim: takze zbyva jen se podivat na jejich stranky

http://www.specopswatch.com/

Odesláno
  Miloš napsal:
No jestli to bylo na mě, tak já je kupoval za 650 franků v kamenném obchodě. Při odletu mi ještě vrátili část DPH - asi 25 franků.

Jo, jo. Díky za info. Jak jsem psal, mně se líbí moc! Gratuluji! :thumbsup_anim: Jsou elegantní, decentní, stylové.

Vážně o nich přemýšlím, ale teď jsem si pořídil Hamilton Khaki Auto, takže musím pomalu :guiltysmiley:

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Můj nový přírustek, krásný to domeček na hodinky, do budoucna mají důstojné úložiště. Přidávám dvě nic extra fotky (holt fotograf nebudu... :oneeyed02: ). Kubsone díky :thumbsup_anim:
post-674-1188983711.jpgzajímavé hodinky tamty vlevo dole, byl by možný detail? :rolleyes:

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

nové Prim přírůstky ....... už jsem se načisto zbláznil :D ....... nádhera ;)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Kolega Gerhard me poprosil abych mu sem prskl fotky, ze s tim ma problem. Sam vic napise zitra rano ;)

Takze doufam ze mu vsichni poprejete, spolu jsme je koupili vcera a dost slusnou slevu pres 20% usmlouvali ve Weirs & Sons na Grafton Street. Jinak Safi, chybel sji nam!

post-670-1189533177.jpg

post-670-1189533293.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  Olda napsal:
Že ty nám grgopitičovatíš?

:D to už mám za sebou .... teď už jsem ve stadiu které ještě nemá jméno :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  mechano napsal:
KATARZE :lol:

:D jako,že už je čas zajít k lékaři ? :D ..... šel bych,ale nemůžu ..... prošvihl bych pošťačku :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...