A@A Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 kubo: dost dobreeeeeee!!!! podla mna by si mal spravit nejaku limited edition a predavat na svojom chronoshope
afrikab Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Hanz21 napsal: Doufám, že na dlouho mé poslední přírustky . Poljot Chronograph 3133 a Citizen. Moc hezke 3133, na kolik tak vyjdou? Premyslim, ze si nejake takove vintage take sezenu.
Pedros Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Tyhle Jazzmastery se mi doclea dost líbí. Můžu se zeptat za jakou cenu se dají v tom Švýcarsku koupit? Díky za info.
vaba Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Takze dnes dorazila kuryrem zasilka a v ni prisrustek KHS Commander Titan PRO - OperationTimer z limitovane serie 199 kusu.
NIGHTinGALE Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 vaba napsal: Takze dnes dorazila kuryrem zasilka a v ni prisrustek KHS Commander Titan PRO - OperationTimer z limitovane serie 199 kusu. Něco jako merry-go-round , ale vypadají zajímavě. Hezký přírůstek. Jak intenzivní ten svit je?
PigyCZ Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Snow napsal: Jaký mají strojek ? ronda 715, takže quartz
Mike. Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 vaba napsal: Takze dnes dorazila kuryrem zasilka a v ni prisrustek KHS Commander Titan PRO - OperationTimer z limitovane serie 199 kusu. Hezký přírůstek, takový vzhled mám velmi rád. Akorát na mě působí až moc barevně (myslím to osvětlení), ale třeba ve skutečnosti to vypadá dobře.
vaba Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Samozrejme na reklamni foto pouzili zvyrazneni , pro dokresleni posilam real foto a pridavam i zadni cast. NA fotografii je mam s silikonovym paskem, ale mam i NATO pasek (silikon jsem objednaval navic)
Mike. Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 vaba napsal: Samozrejme na reklamni foto pouzili zvyrazneni , pro dokresleni posilam real foto a pridavam i zadni cast. NA fotografii je mam s silikonovym paskem, ale mam i NATO pasek (silikon jsem objednaval navic) Pěkné. Jestli by se ti chtělo, tak můžeš sem hodit i fotky ve tmě. Docela by mě zajímalo, jak to osvětlení vypadá ve tmě. (ty tři barvy)
Miloš Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Pedros napsal: Tyhle Jazzmastery se mi doclea dost líbí. Můžu se zeptat za jakou cenu se dají v tom Švýcarsku koupit? Díky za info. No jestli to bylo na mě, tak já je kupoval za 650 franků v kamenném obchodě. Při odletu mi ještě vrátili část DPH - asi 25 franků.
vaba Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Mike. napsal: Pěkné. Jestli by se ti chtělo, tak můžeš sem hodit i fotky ve tmě. Docela by mě zajímalo, jak to osvětlení vypadá ve tmě. (ty tři barvy) Nejsem zadny profi fotograf a foto ve tme se mi nedari takze zbyva jen se podivat na jejich stranky http://www.specopswatch.com/
Pedros Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Miloš napsal: No jestli to bylo na mě, tak já je kupoval za 650 franků v kamenném obchodě. Při odletu mi ještě vrátili část DPH - asi 25 franků. Jo, jo. Díky za info. Jak jsem psal, mně se líbí moc! Gratuluji! Jsou elegantní, decentní, stylové. Vážně o nich přemýšlím, ale teď jsem si pořídil Hamilton Khaki Auto, takže musím pomalu
ramon Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Hanz21 napsal: Můj nový přírustek, krásný to domeček na hodinky, do budoucna mají důstojné úložiště. Přidávám dvě nic extra fotky (holt fotograf nebudu... ). Kubsone díky zajímavé hodinky tamty vlevo dole, byl by možný detail?
Návštěvník YPO Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 (upraveno) nové Prim přírůstky ....... už jsem se načisto zbláznil ....... nádhera Upraveno 11. září 2007 uživatelem YPO
klobadysek Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Kolega Gerhard me poprosil abych mu sem prskl fotky, ze s tim ma problem. Sam vic napise zitra rano Takze doufam ze mu vsichni poprejete, spolu jsme je koupili vcera a dost slusnou slevu pres 20% usmlouvali ve Weirs & Sons na Grafton Street. Jinak Safi, chybel sji nam!
Olda Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 YPO napsal: nové Prim přírůstky ....... už jsem se načisto zbláznil ....... nádhera Že ty nám grgopitičovatíš?
Návštěvník YPO Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Olda napsal: Že ty nám grgopitičovatíš? to už mám za sebou .... teď už jsem ve stadiu které ještě nemá jméno
mechano Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 YPO napsal: to už mám za sebou .... teď už jsem ve stadiu které ještě nemá jméno KATARZE
Návštěvník YPO Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 mechano napsal: KATARZE jako,že už je čas zajít k lékaři ? ..... šel bych,ale nemůžu ..... prošvihl bych pošťačku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se