JJ Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 No a protože navrhuju novou palubní desku do auta a nechci, aby mi ji hyzdily nějaké quartzy, plácnul jsem se přes kapsu ještě jednou...
Mike. Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Zatial bez vlastnej fotky reportujem dlho ocakavany prirastok O&W Cougar. Az bude cas, tak nieco nafotim sam. Predajcovi to sice nejaky cas trvalo lrbo neboli skladom, ale na koniec cena vysla relativne priaznivo (presne podla cennika- colnici sa tento krat vyspali dobre). Hodinky samotne su presne podla ocakavani, dobre urobene nic neloga, nevrzka, luneta ma rovnomerny a pevny chod, korunka a jej srobovanie sa zda byt tiez solidnej konstrikcie. Toto ale nemozno tvrdit o kovovom tahu, ten totiz za moc nestoji. Jeho hrany su ostre, nie je signovany, ukoncovacie pliesky sa lahko ohybaju a pri pohybe ruky rachotia, zvlast lacnym dojmom posobi kvazi potapacska predlzovacia spojka a vobec cela spona. Stastim hodiniek je ze si na kovaky moc nepotrpim a v tomto momente potesil hlavne predajcom za darmo dodavany NATO remen s farbou podla vlastneho vyberu. Celkovo svoje OW povazujem za dobru kupu, ale priznavam ze milovnik kovovych tahov by z nich mohol byt trochu nespokojny. http://gnomonwatches.com/Ollech&WajsCougar.htm Pěkný kousek, gratuluji. O&W se mi líbí.
Jakubisko Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Dnesni opraveny prirustek, cal.50 s netradicnim cifernikem a podle hodinare velmi raritni uzavrenou hridelkou u rucicek. V realu vypadaji neskutecne dobre.
vor Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 (upraveno) Pěknej kousek. Ještě vyleštit ten škrábanec na sklíčku a novou korunku ( hodinář neměl ?) a super. Jaký mají číslo na dýnku? Upraveno 18. září 2007 uživatelem vor
Jakubisko Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 (upraveno) Pěknej kousek. Ještě vyleštit ten škrábanec na sklíčku a novou korunku ( hodinář neměl ?) a super. Jaký mají číslo na dýnku? Sklicko je nove, asi vlas. Na korunku jsem zapomnel. Cislo mmnt, mrknu. cislo je vysoke, 115096 edit: vor: beru v potaz, mozna za mesic budu redukovat stavy, abych mel na Brajtle Upraveno 18. září 2007 uživatelem Jakubisko
vor Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 To jsem myslel, že bude nižší. No ale pokud by jsi uvažoval o nějaké výměně, nebo tak něco...tak napiš.
New X-Bob Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) Nádherné Primky! Tichá závist... Upraveno 19. září 2007 uživatelem New X-Bob
xmenm05 Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Nádherné Primky! Tichá závist... Taky na ně koukám jak puk ... zdá se mi to nebo mají spartakoidní pouzdro?? Nádhera ...
xlaque Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Pimky ma nedokažu často vzrušiť,ale tieto su naozaj krasne. A len tak mimochodom,snad tu už v pondelok napišem jeden post
xlaque Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Morska hviezda nie,viac už neprezradim,Saša,popr Kamil (ak si ešte na mna pamäta) budu asi vedieť čo
Pepino65 Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 S hrůzou jsem zjistil, že mám převahu hodinek s tmavými číselníky. Abych tuto diskriminaci napravil, zakoupil jsem jedny vintage Omegy. Vlastní fotky budou asi zítra. Hodinky jsou sice poškozené (nějaké prase sundávalo ručky bez použití platové folie a škráblo ciferník, sklo tam nedrží moc pevně atd.), nicméně za 100 dolarů je i to dobrý kauf. Jsou krásný, v jednoduchosti je síla.
afrikab Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Inspirace britskymi potapecskymi CWC. Vyrobeno nejspis v Cine pod znackou MWC. YPO je uz nemel rad...a me se libi;)
Jakubisko Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 afrikab: pekne, uplne se mi pri pohledu na fotku vybavila melodie pisne God Save The Queen od Queenu
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) Inspirace britskymi potapecskymi CWC. Vyrobeno nejspis v Cine pod znackou MWC. YPO je uz nemel rad...a me se libi;) hezký tunning ..... dal jsi jim šťávu ..... P.S. ....... takže jsem Ti vlastně poslal Čínský fejky ....... no nazdar Upraveno 20. září 2007 uživatelem YPO
afrikab Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 afrikab: pekne, uplne se mi pri pohledu na fotku vybavila melodie pisne God Save The Queen od Queenu Presne tak, ostatne ten reminek je v barvach The Elite Household Division (Foot Guards and Household Cavalry).
Jaem Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Nie su to naramkove hodinky, ale mam radost, lebo som ich velmi dlho zhanal
afrikab Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Nie su to naramkove hodinky, ale mam radost, lebo som ich velmi dlho zhanal Kdepak tohle roste?
Jaem Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Kdepak tohle roste? na ebay, hladaj flip clock
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 na ebay, hladaj flip clock Jůůů to je správná úchylárna. Jak je to poháněný? Baterka, nebo síť? Nebo natahovací ? ? Každopádně gratuluju, tohle se tu jen tak nevidí. Hoď někam víc fotek pls.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se