Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No a protože navrhuju novou palubní desku do auta a nechci, aby mi ji hyzdily nějaké quartzy, plácnul jsem se přes kapsu ještě jednou...

post-87-1190058030.jpg

Odesláno
Zatial bez vlastnej fotky reportujem dlho ocakavany prirastok O&W Cougar.

Az bude cas, tak nieco nafotim sam.

Predajcovi to sice nejaky cas trvalo lrbo neboli skladom, ale na koniec cena vysla relativne priaznivo (presne podla cennika- colnici sa tento krat vyspali dobre).

Hodinky samotne su presne podla ocakavani, dobre urobene nic neloga, nevrzka, luneta ma rovnomerny a pevny chod, korunka a jej srobovanie sa zda byt tiez solidnej konstrikcie. Toto ale nemozno tvrdit o kovovom tahu, ten totiz za moc nestoji. Jeho hrany su ostre, nie je signovany, ukoncovacie pliesky sa lahko ohybaju a pri pohybe ruky rachotia, zvlast lacnym dojmom posobi kvazi potapacska predlzovacia spojka a vobec cela spona. Stastim hodiniek je ze si na kovaky moc nepotrpim a v tomto momente potesil hlavne predajcom za darmo dodavany NATO remen s farbou podla vlastneho vyberu.

Celkovo svoje OW povazujem za dobru kupu, ale priznavam ze milovnik kovovych tahov by z nich mohol byt trochu nespokojny.

http://gnomonwatches.com/Ollech&WajsCougar.htm

Pěkný kousek, gratuluji. :) O&W se mi líbí.

Odesláno (upraveno)

Pěknej kousek. Ještě vyleštit ten škrábanec na sklíčku a novou korunku ( hodinář neměl ?) a super. :whistling:

Jaký mají číslo na dýnku?

Upraveno uživatelem vor
Odesláno (upraveno)
Pěknej kousek. Ještě vyleštit ten škrábanec na sklíčku a novou korunku ( hodinář neměl ?) a super. :whistling:

Jaký mají číslo na dýnku?

Sklicko je nove, asi vlas. Na korunku jsem zapomnel. Cislo mmnt, mrknu.

cislo je vysoke, 115096

edit: vor: beru v potaz, mozna za mesic budu redukovat stavy, abych mel na Brajtle ;)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
S hrůzou jsem zjistil, že mám převahu hodinek s tmavými číselníky. Abych tuto diskriminaci napravil, zakoupil jsem jedny vintage Omegy. Vlastní fotky budou asi zítra. Hodinky jsou sice poškozené (nějaké prase sundávalo ručky bez použití platové folie a škráblo ciferník, sklo tam nedrží moc pevně atd.), nicméně za 100 dolarů je i to dobrý kauf.

Jsou krásný, v jednoduchosti je síla. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
Inspirace britskymi potapecskymi CWC. Vyrobeno nejspis v Cine pod znackou MWC.

YPO je uz nemel rad...a me se libi;)

hezký tunning ..... dal jsi jim šťávu ;)

..... P.S. ....... takže jsem Ti vlastně poslal Čínský fejky ;) ....... no nazdar :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
afrikab: pekne, uplne se mi pri pohledu na fotku vybavila melodie pisne God Save The Queen od Queenu :D

Presne tak, ostatne ten reminek je v barvach The Elite Household Division (Foot Guards and Household Cavalry).

Odesláno
na ebay, hladaj flip clock

Jůůů to je správná úchylárna. Jak je to poháněný? Baterka, nebo síť? Nebo natahovací ? ?

Každopádně gratuluju, tohle se tu jen tak nevidí.

Hoď někam víc fotek pls.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...