l3stat Odesláno 17. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Jůů "moje" Seiko Sumo....aaahhhhh ano musím říct že sem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 Jůů "moje" Seiko Sumo....aaahhhhh ano musím říct že sem spokojenej To jsem rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Mám tady jeden srdcový přírůstek. První hodinky, které jsem dostal od táty. Ty originální jsem samozřejmě tenkrát rozbil, já blb. Díky nesmírné obětavosti a pomoci pánů NnG a mikina, se mi podařilo sehnat a zrenovovat podobné. A díky safimu mají slušivou ještěrku od Hirsche. Průměr 39 mm bez korunky, ruční nátah, 17 kamenů, asi in-house kalibr (nevím jistě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Ta ještěrka vypadá dobře, netuctově ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobek Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Takže dnes mi Kubson předal mé vytoužené ORIS CARLOS COSTA 2007 Limited Edicion.Musím pochválit Kubson je naprostá jednička co se týče nákupu hodinek,opravdu skvělý nákup ,vynikající jednání,osobní předání a naprvní pohled férovej kluk.Doporučuji všem nákup přes Kubsona.A ted k hodinkám mají průměr 47mm,baleny jsou v potápěčské přilbě a jsou strašně mohutné.Omegy PO.REVUE THOMMEN vypadaj jako dětské hodinky.Fakt paráda jsem spokojený Děkuji SNOWIMU za typ ,jsou supr.Přikládám pár foto.Ahoj Drobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Hodinky krásné, vypadá to, že opravdu velmi mohutné. Velikost fotek strašná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Drobek je prostě kus chlapa a podle toho vypadá i ta šílená velikost fotek rozlišením zaostření nenahradíš,... ale jinak supr hodinky a gratulace k rozrůstající se sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Hodinky krásné, vypadá to, že opravdu velmi mohutné. Velikost fotek strašná. Jo jo...musím souhlasit,velikost fotek opravdu ohromná...ale jinak hodinky nádherný-47 je už celkem dost,ale jestli na to máš ruku nebo už spíš tlapku,tak proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Takže dnes mi Kubson předal mé vytoužené ORIS CARLOS COSTA 2007 Limited Edicion.Musím pochválit Kubson je naprostá jednička co se týče nákupu hodinek,opravdu skvělý nákup ,vynikající jednání,osobní předání a naprvní pohled férovej kluk.Doporučuji všem nákup přes Kubsona.A ted k hodinkám mají průměr 47mm,baleny jsou v potápěčské přilbě a jsou strašně mohutné.Omegy PO.REVUE THOMMEN vypadaj jako dětské hodinky.Fakt paráda jsem spokojený Děkuji SNOWIMU za typ ,jsou supr.Přikládám pár foto.Ahoj Drobek Krásný kousek do sbírky, gratuluju. Ta otočená 7750 vypadá zajímavě. I ty ručky jsou krásný. Ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 jsou úžasné, i když jsou z titanu,myslím že je carlos coste používá jako závaží, podívejte jak ho táhnou ke dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Bezvadný kus titanu , pořádně si užij a někdy mi je musíš ukázat . Edit- a ta cena, Kuba se převedl Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Dufam, ze sa ich podarilo zohant za lepsiu cenu nez katalogovu za, kt sa ponukaju na slovensku. Unikatne hodinky, nemam slov ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 jsou úžasné, i když jsou z titanu,myslím že je carlos coste používá jako závaží, podívejte jak ho táhnou ke dnu ; Myslím, že oceľ by ho ťahala lepšie, ale aj tak je titan fantastický materiál, hlavne pre potápanie v mori, hoci ho nemáte veľmi v obľube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Můj nový přírůstek Chronographe Suisse ve zlatě, průměr 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Mám tady jeden srdcový přírůstek. První hodinky, které jsem dostal od táty. Ty originální jsem samozřejmě tenkrát rozbil, já blb. Díky nesmírné obětavosti a pomoci pánů NnG a mikina, se mi podařilo sehnat a zrenovovat podobné. A díky safimu mají slušivou ještěrku od Hirsche. Průměr 39 mm bez korunky, ruční nátah, 17 kamenů, asi in-house kalibr (nevím jistě). Kamil, ak sa mozem spytat, kolko stala ta "jesterka"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobek Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 zohnal som to za cenu aka by bola pre slovenské bratry priamo ,,bohovská´´ a to vdaka najlepšiemu predajcovy co má nazvisko KUBSON.Ved na Slovensku niesú bohvieaké ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Můj nový přírůstek Chronographe Suisse ve zlatě, průměr 38mm. Pěkný. To jsou pozlacený, nebo zlatý? Taky pasu po nějakým Landeronu. Ty jsou z ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Pěkný. To jsou pozlacený, nebo zlatý? Taky pasu po nějakým Landeronu. Ty jsou z ebay? Vydraženy na aukru a jsou zlaté 750/1000 (18 karátů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Pěkný. To jsou pozlacený, nebo zlatý? Taky pasu po nějakým Landeronu. Ty jsou z ebay? Nechceš teoreticky ty moje Walthamy? Landeron 248. Aligátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Nechceš teoreticky ty moje Walthamy? Landeron 248. Aligátor. Nemáš na ty Ball? Ne, dík za nabídku, ale chtěl bych nějaký zlatý švýc. chrono, ještě žádný nemám. Nejedeš někdy na Moravu, že bysme konečně pokecali? Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se