spiderer Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Peta-Biker - jsem rad, ze slouzi jak maji Co se tyce odchylky, jeste bych pockal az si sednou behem par tydnu a teprve potom bych premyslel co s nimi. Me udelali za 24h cca 8s, pote jsem to nemeril KAzdopadne preju at slouzi a az bude neco dalsiho - velmi brzo - tak se ozvu Cao
Peta-Biker Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 spiderer: ta odchylka mě až tak zatím netrápí protože vzhledově jsou naprosto špicovní a těším se na ty Tvoje další objevy Zatím čaaaao
aviatik008 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 spiderer napsal: Peta-Biker - jsem rad, ze slouzi jak maji Co se tyce odchylky, jeste bych pockal az si sednou behem par tydnu a teprve potom bych premyslel co s nimi. Me udelali za 24h cca 8s, pote jsem to nemeril KAzdopadne preju at slouzi a az bude neco dalsiho - velmi brzo - tak se ozvu Cao Táké se přidávám ke gratulaci, nemaj se nosit na pravé ruce?
Peta-Biker Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 aviatik008: No, doufám, že snad ne, viděl jsem je někde na ruce, tuším že je měla Nicol Kidman, sice neměla Mariny, ale Paneraie :---), rozdíl ani nebyl patrný :------), ale měla je myslím na levé :---) Možná se pletu, Tak to budou kdyžtak obojživelníky :---)
spiderer Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 aviatik008 - vyhoda je prave ze se daji nosit na obou - nosit je na leve ma vyhodu, ze se ti korunka nevyryje do zapesti A na leve sedi velmi dobre
Vit Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Peta-Biker napsal: Zdravím vás, pánové, tak jsem si přes všechny odpůrce těchto hodinek chtěl udělat radost a koupil jsem od spiderera tyhle Mariny. Bál jsem se toho, že korunka je na opačné straně, že to bude vypadat zvláštně, nicméně jsem velmi překvapen a z hodinek jsem velmi nadšený. Rezerva-50hodin, nádherně " tikaj" , jsou opravdu velké !! ( včetně korunky 49mm ) a za ty peníze jsou vážně úžasné !!! Už se těším, jak uslyším, další fake :----) Zatím všichni, kdo je viděli , tak jsou z nich unešeni, jedinou výtku bych měl k podsvícení, hodně rychle přestává svítit , ale myslím, že se to dá překousnout Odchylka po 50hodinách cca 50s. Tímto příspěvkem chci poděkovat spidererovi, že byl se vším ochotný, poradil a sehnal Fotky jsou jeho Ještě jednou : " Díky, Michale " Hodinky jsou moc pěkné (poprvé se mi na nich líbí provedení PVD (doufám, že tu povrchovku píšu dobře)), asi je to tím, že jsou pěkně vyfocené. Jaký máš obvod zápěstí? Je to to provedení s průměrem pouzdra 44mm?
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Vit : Ahoj, jo, je to tak, je to velikost +-44mm , včetně korunky 49mm. Zápěstí mám 17cm. Jinak fotky nejsou mé, ale pořízené kolegou spidererem, to jemu za ně i za hodinky děkuju
Vit Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Peta-Biker napsal: Vit : Ahoj, jo, je to tak, je to velikost +-44mm , včetně korunky 49mm. Zápěstí mám 17cm. Jinak fotky nejsou mé, ale pořízené kolegou spidererem, to jemu za ně i za hodinky děkuju Až bude čas, hoď někam fotku na Tvé ruce, mám taky cca 17cm a uvažuju o nich (v titanu).
spiderer Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Vit - na fotkach je moje ruka, obvod cca 18 cm Takze zadna Rambo tlapa
Jakubisko Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Muj prirustek - parodie na PRIM letecke. At si kdo chce, co chce rika, mne se to libi a nosit to budu jen a jen ja! vlakno o jejich vzniku - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10757
Kupa54 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Něco jsem ulovil na Odlkepnuto.cz. Ulovil, rozebral, vyčistil, přeleštil,ořemínkoval a vyfotil.
M916 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Kupa54 napsal: Něco jsem ulovil na Odlkepnuto.cz. Ulovil, rozebral, vyčistil, přeleštil,ořemínkoval a vyfotil. Tož gratuluji, vypadají daleko líp, než v surovém, získaném stavu.
Stoner Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 M916 napsal: Tož gratuluji, vypadají daleko líp, než v surovém, získaném stavu. Taky jsem se chtěl začít chlubit, bohužel mi na Aukru nějakej dobrák vyfouknul můj objekt pár vteřin před koncem. Měl jsem nachystánu další částku, co kdyby se někdo chtěl přebíjet, ale byl rychlejší a o pětikorunu mě přeplatil... Tak snad příště.
David_B Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Před časem jsem na Aukru koupil dvoje Prim Sport II a díky zdejšímu členovi Mikinovi, který si s nimi neskutečně vyhrál, dnes vypadají skvěle. Tímto mu chci poděkovat a vřele doporučuji všem z Moravskoslezského kraje!! před po
pavel23 Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Co udělal s pouzdrem.Je znovu pochromovaný?
David_B Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 pavel23 napsal: Co udělal s pouzdrem.Je znovu pochromovaný? Našel jedno v lepším stavu, tak mi ho vyměnil (u těch zelenobílých). Druhé zůstalo původní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se