Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Peta-Biker - jsem rad, ze slouzi jak maji ;) Co se tyce odchylky, jeste bych pockal az si sednou behem par tydnu a teprve potom bych premyslel co s nimi. Me udelali za 24h cca 8s, pote jsem to nemeril ;) KAzdopadne preju at slouzi a az bude neco dalsiho - velmi brzo - tak se ozvu ;) Cao

Odesláno
  spiderer napsal:
Peta-Biker - jsem rad, ze slouzi jak maji ;) Co se tyce odchylky, jeste bych pockal az si sednou behem par tydnu a teprve potom bych premyslel co s nimi. Me udelali za 24h cca 8s, pote jsem to nemeril ;) KAzdopadne preju at slouzi a az bude neco dalsiho - velmi brzo - tak se ozvu ;) Cao

Táké se přidávám ke gratulaci, nemaj se nosit na pravé ruce? :thumbsup_anim:

Odesláno

aviatik008: No, doufám, že snad ne, viděl jsem je někde na ruce, tuším že je měla Nicol Kidman, sice neměla Mariny, ale Paneraie :---), rozdíl ani nebyl patrný :------), ale měla je myslím na levé :---) Možná se pletu, Tak to budou kdyžtak obojživelníky :---)

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Zdravím vás, pánové,

tak jsem si přes všechny odpůrce těchto hodinek chtěl udělat radost a koupil jsem od spiderera tyhle Mariny. Bál jsem se toho, že korunka je na opačné straně, že to bude vypadat zvláštně, nicméně jsem velmi překvapen a z hodinek jsem velmi nadšený. Rezerva-50hodin, nádherně " tikaj" , jsou opravdu velké !! ( včetně korunky 49mm ) a za ty peníze jsou vážně úžasné !!! Už se těším, jak uslyším, další fake :----) :thumbsup_anim: :suicide_anim:

Zatím všichni, kdo je viděli , tak jsou z nich unešeni, jedinou výtku bych měl k podsvícení, hodně rychle přestává svítit , ale myslím, že se to dá překousnout :smile_anim: Odchylka po 50hodinách cca 50s. Tímto příspěvkem chci poděkovat spidererovi, že byl se vším ochotný, poradil a sehnal :) Fotky jsou jeho :) Ještě jednou : " Díky, Michale " :) :notworthy:

Hodinky jsou moc pěkné (poprvé se mi na nich líbí provedení PVD (doufám, že tu povrchovku píšu dobře)), asi je to tím, že jsou pěkně vyfocené. :smile_anim:

Jaký máš obvod zápěstí? Je to to provedení s průměrem pouzdra 44mm?

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Vit : Ahoj, jo, je to tak, je to velikost +-44mm , včetně korunky 49mm. Zápěstí mám 17cm. Jinak fotky nejsou mé, ale pořízené kolegou spidererem, to jemu za ně i za hodinky děkuju :notworthy:

Až bude čas, hoď někam fotku na Tvé ruce, mám taky cca 17cm a uvažuju o nich (v titanu).

Odesláno
  Kupa54 napsal:
Něco jsem ulovil na Odlkepnuto.cz. Ulovil, rozebral, vyčistil, přeleštil,ořemínkoval a vyfotil. :thumbsup_anim:

Tož gratuluji, vypadají daleko líp, než v surovém, získaném stavu. :rolleyes:

Odesláno
  M916 napsal:
Tož gratuluji, vypadají daleko líp, než v surovém, získaném stavu. :rolleyes:

Taky jsem se chtěl začít chlubit, bohužel mi na Aukru nějakej dobrák vyfouknul můj objekt pár vteřin před koncem.

Měl jsem nachystánu další částku, co kdyby se někdo chtěl přebíjet, ale byl rychlejší a o pětikorunu mě přeplatil... :gun_bandana:

Tak snad příště.

Odesláno

Před časem jsem na Aukru koupil dvoje Prim Sport II a díky zdejšímu členovi Mikinovi, který si s nimi neskutečně vyhrál, dnes vypadají skvěle. Tímto mu chci poděkovat a vřele doporučuji všem z Moravskoslezského kraje!! :thumbsup_anim:

před

post-2402-1201966742.jpg

po

post-2402-1201966774.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...