Jakubisko Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Dovolim si zde prezentovat svou osobni leteckou edici PRIM automat. Tato primo kacirska myslenka me napadla pri pohledu na komunisticke primky ve vedlejsim vlakne. Inu sehnal jsem na aukru hardware, zde na foru ciselnik s ruckami a zase za svym hodinarem. Nejdrive na me koukal trochu neduverive, ale dnes uznal, ze mam vkus Jedina zmena, co musel provest - vymenit puvodni sklicko za sklo ze SPORT II, protoze jinak by se do hodinek nevlezl armovaci krouzek. Cekam na Vase nazory na tento napad. Jeste pokud muzu poprosit, zkuste mi doporucit nejaky vhodny remen. Tohle je Hirsch Carbon Tec, ale 18mm. Roztec nozicek je 20mm a je to docela znat.
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Mně se moc líbí - lepší, než originál !! Gratulace.
pan socka Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Konečně správný bastlič, který se nebojí prezentovat svou "tvorbu". Jako se mi cibule bolševických lampasáků nelíbí, tak toto je opravdu velmi povedené. Hezké hodinky na běžné nošení, pouzdro, font číslic ciferníku, řemen jsou dobré. Jenom to logo, logo soudruhů ve zbrani a čudlíky na konci ručiček nee, to beru jako nutné zlo.
Kupa54 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Tak to je slušnej oddíl. Co se řemínku týče, dovolil bych si navrhnout obdobný karbonmodel s méně výrazným proševem od Di-Modell(20mm), nebo můj oblíbený Mavex(černý 20mm)
Návštěvník Ondra Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Já mám pro tehnle tvar pouzdra slabost, navíc tyhle vypadají velice pěkně... takže hodnotím za 1 :-)
vonstochow Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Dobrá práce, za tohle by se nemuseli kdysi stydět ani přímo v továrně. A možná, že se stanou i inspirací pro produkci současnou
Stoner Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Paráda, paráda, paráda. Jen by mě zajímalo kde jsi sehnal ciferník navíc, taky by se mi jeden hodil.
Jakubisko Odesláno 2. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2008 (upraveno) Diky za komentare! Necekal jsem az takhle pozitivni ohlasy Paráda, paráda, paráda. Jen by mě zajímalo kde jsi sehnal ciferník navíc, taky by se mi jeden hodil. Mas SZ. Kdyz bys neuspel, zaloz si v sekci Koupim vlakno a urcite se Ti nekdo ozve Tak to je slušnej oddíl. Co se řemínku týče, dovolil bych si navrhnout obdobný karbonmodel s méně výrazným proševem od Di-Modell(20mm), nebo můj oblíbený Mavex(černý 20mm) Karbon od Di-Modell? Uz Kuby na chronoshopu jsem ho nenasel. Je fakt, ze tahle cerna s bilym prositim je asi nejidealnejsi kombinace. Koukal jsem take na Tvuj masity Mavex, ale to uz neni ono. Upraveno 2. února 2008 uživatelem Jakubisko
Hanz21 Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Kuba ho tam má v sekci novinky, ale bez obrázku. Snad by měl ve skutečnosti vypadat takhle: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/di-mo...nio%20Sport.htm
Kupa54 Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Kuba ho tam má v sekci novinky, ale bez obrázku. Snad by měl ve skutečnosti vypadat takhle: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/di-mo...nio%20Sport.htm Ano,je to tenhle typ. Používám ho s Prim stejného pouzdra.
Hanz21 Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Pánové pěkné Ten Di-Modell se mi zdá mnohem hezčí než Hirsch. Škoda, že se dělá jen v černé...
Jakubisko Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Pánové pěkné Ten Di-Modell se mi zdá mnohem hezčí než Hirsch. Škoda, že se dělá jen v černé... Ostatni barvy dela Hirsch. Jsem ale toho nazoru, ze pokud CARBON, tak jedine cerny! Vyber pasku jsem si nechal pres vikend prolezet v hlave a opet me napadla kacirska myslenka. Asi zkusim dat ty pseudoletky na bond strap!
Jakubisko Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Bond strap zatim nemam, tak se alespon podelim o fotky s Carboninem od Kuby!
Hanz21 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Super volba ten řemen jim fakt sluší, z fotek fakt lepší než Hirsch.
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 (upraveno) Jakubisko:Ahoj Kubo, uvažuju o něčem podobným s PRIMkami, docela jsi mě inspiroval, pouzdro mám stejné, řemínek bude od Di-Modellu, strojek automat od Primek a ciferník právě nevím, jestli tam dát stejný, ale řemen budu zlatohnědý, takže se bojím toho, jak to bude vypadat, uvidíme Každopádně nenapadá tě nejaký ciferník do tohohle pouzdra k zlatohnědýmu řemenu? Upraveno 8. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Karlos Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) Snad se na mě, Jakubisko, nebudeš moc zlobit, ale tvůj nápad se mi mooc líbil, tak jsem ho sprostě okopíroval Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem Karlos
martinbor Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Moc pěkné.....Hezká individuální limitka.....
Jakubisko Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Karlos: Nezlobim, naopak. Z provedeni mas za jedna Vitej v klubu pseudoletcu
Karlos Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Dík. Bál jsem se, že budu muset platit autorský poplatky
mischa Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Tak dlouho jste mě srali, až jsem si je nechal i Primů za 35 kolíků udělat taky....... Ne, jasně že ne, ale Jakubisko Flyer Limited Edition mi nedala spát, obzvlášť, když měla zatím číslování 01 a pak si přijde Karlos a má 02. Tak jsem hrábnul do šuplíku a udělal jsem Jakubisko Flyer Limited Edition No.3, s drobnou individualizací za 12 kolíků v podobě bílého armovacího kroužku, protože je to elegantnější, než černej.... No, prostě jsem ten černej neměl..... Napřed jsem tam nechal původní, stříbrnej, ale chtěl jsem s indexy, tak jsem vybagroval jedny normální sporty. Karlos, kurva, vždyť to sklo ze sportů je o cca 0,8 mm větší, jak jsi ho tam narval? Tady je můj výsledek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se