afrikab Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Muj novy "military" prirustek - Natalis Fliegeruhr. Prave zjistuju jejich historii. V sekci "Vojenske hodinky" pak napisu vysledek.
boo-beek Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 vor napsal: Kup si je ještě v bílé, na léto. Ty uz se ale kurva blbe shanej
Andreas.ks Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 boo-beek napsal: Ty uz se ale kurva blbe shanej Tak tak... taky sháním... Minule je někdo nabízel na zahraničním fóru ale do evropy chtěl za poštovné polovinu ceny hodinek...
safi Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 YPO napsal: dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl Konečně pořádné hodinky
Snow Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Andreas.ks napsal: Tak tak... taky sháním... Minule je někdo nabízel na zahraničním fóru ale do evropy chtěl za poštovné polovinu ceny hodinek... Zde je patrně jeden kousek, cena za dopravu stravitelná.
l3stat Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Dali napsal: Napsal jsem si o ně k vánoců a dostal jsem je až teď. Zatím si zvykám na tu velikost, ale jsou parádní od pátku je mám pořád na ruce. gratuluji ti nad těma sem se zasek hodne dlouho škoda že sou trochu dražší
stan Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 No, konečne mi manželka schválila nákup nových hodiniek, tak som si cez ebay vydražil Seiko Orange Monster. Včera prišli, dnes ráno som letel k hodinárovi skrátiť remienok a už mi ich všetci kolegovci obdivujú :-)
budo Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 stan napsal: No, konečne mi manželka schválila nákup nových hodiniek, tak som si cez ebay vydražil Seiko Orange Monster. Včera prišli, dnes ráno som letel k hodinárovi skrátiť remienok a už mi ich všetci kolegovci obdivujú :-) Cena, stáří, stav? :-)
letec Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Tak bych vám chtěl ukázat svého nového Rudého ďábla......... tímto děkuji Kubovi za řemen....... Upraveno 21. února 2008 uživatelem letec
koblih69 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 letec napsal: Tak bych vám chtěl ukázat svého nového Rudého ďábla......... tímto děkuji Kubovi za řemen....... Já tyhle "televizky" nemusím, ale tohle je fakt pěkné a i stím řemenem je to luxusní kousek. Chválím...
Mike. Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 letec napsal: Tak bych vám chtěl ukázat svého nového Rudého ďábla......... tímto děkuji Kubovi za řemen....... Ten řemen je fakt super, to je pštros? I ta barva se mi líbí.
letec Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Mike. napsal: Ten řemen je fakt super, to je pštros? I ta barva se mi líbí. Díky...ano je to pštros...
spiderer Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Peta-Biker - to bile Seiko se mi libi! Cerne MM znam, uz se srovnaly? Na kolik ty Seika prijdou?
Peta-Biker Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 spiderer: MM, znáš, to se divím, určitě nepřijdeš na to, od koho jej mám . Seika mám od jednoho ze zdejších členů fóra, už jej mám déle a čeká mne k nim "černý bráška " MM už se srovnaly a překrásně a nádherně tikají !
3dny Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 spiderer napsal: Peta-Biker - to bile Seiko se mi libi! Cerne MM znam, uz se srovnaly? Na kolik ty Seika prijdou? Jedny právě dřepěj v letadle z Hong Kongu a těšej se na mě jsou za 269 USD + pošta
koblih69 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Taky se musím pochlubit dnešním přírůstkem Upraveno 21. února 2008 uživatelem koblih69
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 koblih69 napsal: Taky se musím pochlubit dnešním přírůstkem tak šup šup ...co je to ?
koblih69 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 jen jedny putovní, ale udělaly mi opravdu radost ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se