Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  boo-beek napsal:
Ty uz se ale kurva blbe shanej :(

Tak tak... taky sháním... Minule je někdo nabízel na zahraničním fóru ale do evropy chtěl za poštovné polovinu ceny hodinek... :gun_bandana:

Odesláno
  YPO napsal:
dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl ;)

Konečně pořádné hodinky :thumbsup_anim: :gun_bandana:

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Tak tak... taky sháním... Minule je někdo nabízel na zahraničním fóru ale do evropy chtěl za poštovné polovinu ceny hodinek... :gun_bandana:

Zde je patrně jeden kousek, cena za dopravu stravitelná.

Odesláno
  Dali napsal:
Napsal jsem si o ně k vánoců a dostal jsem je až teď. Zatím si zvykám na tu velikost, ale jsou parádní od pátku je mám pořád na ruce.

gratuluji ti nad těma sem se zasek hodne dlouho škoda že sou trochu dražší

Odesláno

No, konečne mi manželka schválila nákup nových hodiniek, tak som si cez ebay vydražil Seiko Orange Monster.

Včera prišli, dnes ráno som letel k hodinárovi skrátiť remienok a už mi ich všetci kolegovci obdivujú :-)

Odesláno
  stan napsal:
No, konečne mi manželka schválila nákup nových hodiniek, tak som si cez ebay vydražil Seiko Orange Monster.

Včera prišli, dnes ráno som letel k hodinárovi skrátiť remienok a už mi ich všetci kolegovci obdivujú :-)

Cena, stáří, stav? :-)

Odesláno (upraveno)

Tak bych vám chtěl ukázat svého nového Rudého ďábla......... tímto děkuji Kubovi za řemen.......

post-117-1203612051.jpg

post-117-1203612169.jpg

Upraveno uživatelem letec
Odesláno
  letec napsal:
Tak bych vám chtěl ukázat svého nového Rudého ďábla......... tímto děkuji Kubovi za řemen.......

Já tyhle "televizky" nemusím, ale tohle je fakt pěkné a i stím řemenem je to luxusní kousek. Chválím...

Odesláno
  letec napsal:

Ten řemen je fakt super, to je pštros? I ta barva se mi líbí.

Odesláno

spiderer: MM, znáš, to se divím, určitě nepřijdeš na to, od koho jej mám :P :rolleyes: . Seika mám od jednoho ze zdejších členů fóra, už jej mám déle a čeká mne k nim "černý bráška " :) MM už se srovnaly a překrásně a nádherně tikají !

Návštěvník YPO
Odesláno
  koblih69 napsal:
Taky se musím pochlubit dnešním přírůstkem :bag:

tak šup šup :D ...co je to ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...