Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  stan napsal:
Pre istotu vkladám ešte raz, prvá odpoveď sa niekde stratila...

Tento nový štýl zobrazovania vlákna sa mi nepáči.

No, cena bola 130 dolárov aj s poštovným, podľa http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/cgi-bin/watch/seiko.cgi boli vyrobené v októbri 1997 a vyzerajú byť úplne nové, nenosené, asi zo skladu.

nevím jestli se ztratila, teď se mi to už nechce hledat, ale už jsem to četl, jen jsem na to dál nereagoval a tiše záviděl .... hehehehehe :-) pěkný kauf :-)

Odesláno

Gratulujem:

1,k Breitlingom-Chrono Superocean je jeden z mala modelov,ktore môžem

2,k Movadam-Museum je legenda :smile_anim:

3,k budiku-aj ked nefunguje :whistle:

Jakubisko-to či si dal za link ? Ja som dnes musel zhliadnuť všetky časti a teraz ma irituje,že ich je len 14 :weird:

Odesláno
  xlaque napsal:
Hlasim sa dnes s 3 prirastkami-2x vintage ruske Pobedy a jedny,ktore budem nosiť bežne.

Hmm,tak vidim,že skutek utek <_<

Tu su "moje" ruske krasavice (su dedove,ešte žije,ale v sučasnosti,no nejdem to rozoberať ...)

Prve Pobedy nefunkčne (nedaju sa natiahnuť),druhe neviem preložiť,funguje sčasti (pri určitych podminkach sa daju natiahnuť :thumbsup_anim: ).

post-1476-1204367578.jpg

post-1476-1204367772.jpg

post-1476-1204367812.jpg

Odesláno
  xlaque napsal:
Jakubisko-to či si dal za link ? Ja som dnes musel zhliadnuť všetky časti a teraz ma irituje,že ich je len 14 :weird:

... ma pravdu ten chlapec!

Nekecej je takova novodoba show Nikdo neni dokonaly :D Jsem rad, ze poselstvi sirit to dal se dari ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ceny čínských tourbillonů se přibližují hranici 10ti tisíc a to už jsem nevydržel.:) Mám je od včerejška, později podám report. Kdybyste měli zájem o větší fotky, tady jsem jich pár strčil.

post-147-1204372392.jpg

post-147-1204372405.jpg

post-147-1204372413.jpg

Odesláno

Hele Kamile, koupil jsi je jako testovaci kus jak se soudruzi vyporadali s tourbillonem nebo se ti i libej ;) Ptam se spis proto, ze ac maj turbo, tak mi prijdou hrozny, ale to je jenom muj neznalej pohled z fotek, nijak ti tim nechci kazit radost, spis me to zajimalo ;)

Odesláno
  Kamil napsal:
Ceny čínských tourbillonů se přibližují hranici 10ti tisíc a to už jsem nevydržel.:) Mám je od včerejška, později podám report. Kdybyste měli zájem o větší fotky, tady jsem jich pár strčil.

No a já si říkal, co postuješ v galerii normální čínský turbo :thumbsup_anim: Já se zatím ještě mlátím po prstech, když začnou na klávesnici svrbět.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Se mi i líbí.:) Ze všech čínských kousků, které jsem našel, tyhle nejvíc. Hlavně že tam není nějaká vymyšlená značka, čistý číselník a římské číslice se k tomu hodí.

A furt na ně od včerejška koukám s lupou na oku, jak magor. Je to úžasný pohled!

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
  Kamil napsal:
Se mi i líbí.:) Ze všech čínských kousků, které jsem našel, tyhle nejvíc. Hlavně že tam není nějaká vymyšlená značka, čistý číselník a římské číslice se k tomu hodí.

A furt na ně od včerejška koukám s lupou na oku, jak magor. Je to úžasný pohled!

A vezmes je na sraz? Zrovna na tyhle bych byl zvedavej ;)

Odesláno (upraveno)

Zakoupeno minulou sobotu - EDOX 90001 Les Bemonts. Zatím stabilně +4,5 s./den, což myslím ujde. Mám z nich radost (první a asi ne poslední švejcary).

post-2814-1204375303.jpg

post-2814-1204375336.jpg

Upraveno uživatelem Jířa
Odesláno
  Kamil napsal:

Taky se mně zdá, že tenhle model je s ohledem na čínskou mentalitu velmi umírněný. Musím říct, že mně se líbí a za tu cenou jsou vyloženě nádherný :) Gratuluju k moc hezkým hodinkám.

Odesláno
  xlaque napsal:
Hmm,tak vidim,že skutek utek <_<

Tu su "moje" ruske krasavice (su dedove,ešte žije,ale v sučasnosti,no nejdem to rozoberať ...)

Prve Pobedy nefunkčne (nedaju sa natiahnuť),druhe neviem preložiť,funguje sčasti (pri určitych podminkach sa daju natiahnuť :thumbsup_anim: ).

post-1476-1204367578.jpg

post-1476-1204367772.jpg

post-1476-1204367812.jpg

Ty druhé, co nemůžeš přeložit, jsou Kirovskie. Pokud by ses jich chtěl zbavit, tak o ně v sekci Koupím projevil zájem Dubraro....pokud jsou tedy opravitelné, což předpokládám.

Měj se

Návštěvník Kamil
Odesláno

to xlague:

Nepatří to spíš do vlákna Report z dnesniho drancovani bazaru a zastavaren..?

to David B:

Musíš znovu kopírovat fotky? Opakuje se to tady pořád dokola.:(

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Jířa: Gratuluce k těm Edoxům a koukám, že jsi je teda fakt koupil :) , jsou hezké.

Jo jo, byla to láska na první pohled :smile_anim: . Po té naší diskusi jsem ještě probrouzdal desítky stránek a navštívil pár kamenných obchodů, abych se k nim vrátil...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...