pavel23 Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Ty modrobílé BA jsou perfektní, já bych nepohrdl ani v tomhle barevném provedení těmi Aqua Terra. Jen ne quartz a na tu ručičku bych si i rád zvykl.
Viktor Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Já si ty Speedmastery chrono s bílým ciferníkem a modrými ručkami/indexy tento týden prohlížel a našel, bohužel, velký nedostatek . Z některých úhlů je vidět, že modrá barva ruček je trochu jiná než modrá na indexech. Pro hnidopichy prostě průser . Celkově mě tyhle chrona moc neberou, tý modrý je tam nějak moc. BTW, viděli jste už nový modely Seamaster Aquaterra s kalibrem 8500?
Z. Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Tak ty jsou hodně pěkný! A s tím kalibrem 8500 to jsou hodinky, které mne po dlouhé době opravdu zaujaly. Počítám, že cena ještě nebyla stanovena(?) (Nejsou ještě ani na oficiálních stránkách Omegy). Ale odhadoval bych, že to bude téměř dvojnásobek ceny dosavadního modelu...
spiderer Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Viktore ty jsou moc pekny, jak vzhledove tak kalibrem, jediny co mi na nich vadi a to bohuzel celkem hodne jsou cisla 05 10 15 atd u indexu, nevim proc ale moc mi to tam nepasuje, ale jinak ten pruhovanej cifernik je k tomuhle typu hodinek to pravy co tam patri, osobne jsem velmi zvedav v jakych cenovych relacich tenhle povedenej klenot s kalibrem 8500 bude na pultech
budo Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 (upraveno) Tímto děkuji Mikovi za tyhle pěkné Seiko 5 Sport Velmi příjemně se nosí, zejména díky skvěle provedenému řemenu. Mám je od minulého týdne a nejspíš budou hodinkami na běžné každodenní nošení. Původně jsem k tomu účelu chtěl Orange Monstra. Ale shodou okolností se ke mne dostaly tyhle Mikovy Sporty. Sice mne trošičku překvapil menší průměr číselníku, byť pouzdro má 42mm, ale rychle si zvykám. Asi hlavně proto, že jsou příjemně nositelné a kupodivu nepřekáží pod rukávem. Nicméně nevylučuji ani to pořízení Monster, protože přítelkyni se tyhle Sporty moc líbí a fakt dobře jí sednou. Ještě uvidíme..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2008 uživatelem budo
rorda Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 budo, gratuluju, jsou fakt zajímavý, barevně netradiční a přitom vyvážený ... Tvůj druhej kousek, jestli se nepletu, viď?!?
budo Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 rorda -- díky .... no jak se to vezme .... mám hodinek vícero, jen jsem tu o nich moc nepsal ... snad to někdy ucházejícně zdokumentuju. Nicméně za poslední dobu jsou to druhé nové automaty.
farářskej Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) Nejezděte do Basileje, přivezete si domů hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Xemex Piccadilly Quarter, ref. 802.01 Kouzelně čistej design, rychlá ETA 2824, průměr 40 mm safír a šroubovací korunka. Na týhle fotce je daleko líp vidět barva ciferníku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: oprava popisku Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem farářskej
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) Nejezděte do Basileje, přivezete si domů hodinky... Tu datumovku bych asi nerozdejchal. Tobě tam nevadí? A dostals aspoň nějakou veletržní slevu? Hodně se mi na nich líbí řešení nožiček na uchycení řemínku. Ani si neuvědomuju, jestli někdo dělá něco podobného. Já když Xemex, tak jedině klasické Avenue (ty nové s velkým datem taky nevypadají špatně). EDIT: Jinak za 15 minut vyrážím. Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem Kamil
farářskej Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Tu datumovku bych asi nerozdejchal. Tobě tam nevadí? A dostals aspoň nějakou veletržní slevu? Hodně se mi na nich líbí řešení nožiček na uchycení řemínku. Ani si neuvědomuju, jestli někdo dělá něco podobného. Já když Xemex, tak jedině klasické Avenue (ty nové s velkým datem taky nevypadají špatně). EDIT: Jinak za 15 minut vyrážím. O veletržní slevě nesmím mluvit Z datumovky taky zrovna po zdi nelezu, ale dá se to přežít... Myslím, že ty nožičky nikdo takhle nedělá a je to geniální. Však uvidíš Upozornění na cestu: vyhněte se Stuttgartu a vezměte to přes Heilbronn a Karlsruhe - na stuttgartský silnici jsou každej den zácpy!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Upozornění na cestu: vyhněte se Stuttgartu a vezměte to přes Heilbronn a Karlsruhe - na stuttgartský silnici jsou každej den zácpy!!! Jo díky, stejně bychom nejeli přes Stuttgart, ale tak jak doporučuješ.
Malaket Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Nejezděte do Basileje, přivezete si domů hodinky... Že já vůl tam jezdil... A v neděli tam potkal kamaráda, kterýho sem 6 let neviděl. Pak jsme to trochu oslavili, on mě vzal ráno za svým známým a dopadlo to takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Malaket - velka gratulace, jaky jsou, povidej prehanej Jeste ze jsem nikam nejezdil, aspon usetrim
Návštěvník YPO Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Že já vůl tam jezdil... A v neděli tam potkal kamaráda, kterýho sem 6 let neviděl. Pak jsme to trochu oslavili, on mě vzal ráno za svým známým a dopadlo to takhle Konečně nějaké pořádné hodinky ...... gratulace
xlaque Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Gratulacia k "Vyzve" Nie je to nahodou prve El Primero na Chronomagu ? A samozrejme chcem recenziu
jacob Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Potřeboval jsem nějaké bezúdržbové hodinky se světlým ciferníkem na léto, tady jsou Zodiac Desert Falcon Omluvte fotky, ale je to focené na rychlo, potřeboval jsem se pochlubit BTW, ty Zenith jsou krásné, gratuluji... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
l3stat Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Malaket-gratuluji pro mě jedny z nejhezčích zenitek koukám po nich docela často
vojt Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Malakete, tohle není žádná hračka. To je vopravdická parádní bouchačka! Gratulace..
boo-beek Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Malaket, Ty jsi rizek Blahopreju, to jsou jedny z mych dream watch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se