rach Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Jedna z korunek, asi ta pravá horni v pozici "0" po vyšroubování je natahovací, při jejím otáčení dopředu bys měl cítit lehkej odpor a takový to chronomagikům tak příjemný "vrnění". Díky je to tak a opravdu to bylo příjemné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Takže díky Kubsonovi jsem majitelem nových Jazzmasterů chrono a staré Šturmy mají alespoň nový řemen Opět díky Kubsonovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coleman Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Jazzmastery jsou super. Mám je už pár měsíců a pořád se jich nemůžu nabažit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Jsou pekny vyvazeny, jen mi tam porad nesedi ta podivna vterinovka, ale to je asi mu problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Jsou pekny vyvazeny, jen mi tam porad nesedi ta podivna vterinovka, ale to je asi mu problem. Ta vteřinovka je fakt divná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 TAk také mohu konečně napsat něco plodného. Díky členovy fora jsem majitelem nových ZODIAC DESRT FALCON, k vidění zde http://www.montres-avenue.com/high-tech-87...502-zodiac.html. Jsou skvělé a za obchod mu patří mé velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Ta vteřinovka je fakt divná. Připouštím, že takto malá vteřinovka může být vnímána všelijak. Například mně se opravdu hodně líbí Ale estetické vnímání je veličinou subjektivní, takže bych se spíš přiklonil k argumentaci číselné. Podle mého (jak jinak než subjektivního) názoru ze 100% vzorku lidí tady se 50 procent většinou dívá na hodinky prostě "aby se podívalo na hodinky" , dalších 20 procent opravdu zajímá kolik je hodin, ale sleduje pouze hodinovou ručičku. Skupinu 20 % lidí zajímá hodinová i minutová ručička a pouze zbývajících 10 % zajímá ručička vteřinová : No a možná podobně jako já uvažují i lidé v Hamiltonu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Připouštím, že takto malá vteřinovka může být vnímána všelijak. Například mně se opravdu hodně líbí Ale estetické vnímání je veličinou subjektivní, takže bych se spíš přiklonil k argumentaci číselné. Podle mého (jak jinak než subjektivního) názoru ze 100% vzorku lidí tady se 50 procent většinou dívá na hodinky prostě "aby se podívalo na hodinky" , dalších 20 procent opravdu zajímá kolik je hodin, ale sleduje pouze hodinovou ručičku. Skupinu 20 % lidí zajímá hodinová i minutová ručička a pouze zbývajících 10 % zajímá ručička vteřinová : No a možná podobně jako já uvažují i lidé v Hamiltonu . To je zajímavý rozbor, sáhl jsem si do svědomí a patřím do kategorie, kterou zajímá i minutová ručka ovšem zároveň vnímám i pohyb vteřinovky,která mi dává najevo, že hodinky jdou. Ten vteřinový pohyb je pro mě velmi důležitý, což jsem zjistil, když jsem měl jednou krátce digi, na kterých se pouze překlápěly minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Nové vyakčněné Sinn. Netušil jsem, že pro Sinn dělá pouzdra SUG v Glashütte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Nové vyakčněné Sinn. Netušil jsem, že pro Sinn dělá pouzdra SUG v Glashütte. pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 to Olda: z ktorého sú roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Nebyl Laurin a Klement ceska firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Nebyl Laurin a Klement ceska firma? veď práve, Sinn robí viaceré modely pre automobilky (mazda, hummer...). žeby si to ako limitku nechala urobiť Škodovka (VW)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Z katalogu Škoda-auto 2006: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 (upraveno) to Olda: z ktorého sú roku? Nevím, možná se dotázat u výrobce podle seriového čísla. veď práve, Sinn robí viaceré modely pre automobilky (mazda, hummer...). žeby si to ako limitku nechala urobiť Škodovka (VW)? Tak, více informací tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5865 . Tak Viktor byl rychlejší. Upraveno 25. dubna 2008 uživatelem Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 vďaka. pekné hodinky, ktorých asi veľa na trhu nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Tiká opravdu nahlas a hlavně: Sám jsem si jej složil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Pero Mont Blanc Laurin a Klement?!? To čumim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Od pátku díky Kubsonovi HAMILTON NAVY REGGATA a dnes díky Petrandovi ORIS TT1 DIVERS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Jeden vintage vojensky prirustek - Made In Russia, presny vyrobce vsak neznamy. Vice fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...20&start=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se