Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Ta vteřinovka je fakt divná.

Připouštím, že takto malá vteřinovka může být vnímána všelijak. Například mně se opravdu hodně líbí :) Ale estetické vnímání je veličinou subjektivní, takže bych se spíš přiklonil k argumentaci číselné. Podle mého (jak jinak než subjektivního) názoru ze 100% vzorku lidí tady se 50 procent většinou dívá na hodinky prostě "aby se podívalo na hodinky" :), dalších 20 procent opravdu zajímá kolik je hodin, ale sleduje pouze hodinovou ručičku. Skupinu 20 % lidí zajímá hodinová i minutová ručička a pouze zbývajících 10 % zajímá ručička vteřinová : No a možná podobně jako já uvažují i lidé v Hamiltonu :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připouštím, že takto malá vteřinovka může být vnímána všelijak. Například mně se opravdu hodně líbí :) Ale estetické vnímání je veličinou subjektivní, takže bych se spíš přiklonil k argumentaci číselné. Podle mého (jak jinak než subjektivního) názoru ze 100% vzorku lidí tady se 50 procent většinou dívá na hodinky prostě "aby se podívalo na hodinky" :), dalších 20 procent opravdu zajímá kolik je hodin, ale sleduje pouze hodinovou ručičku. Skupinu 20 % lidí zajímá hodinová i minutová ručička a pouze zbývajících 10 % zajímá ručička vteřinová : No a možná podobně jako já uvažují i lidé v Hamiltonu :) .

To je zajímavý rozbor, :thumbsup_anim: sáhl jsem si do svědomí a patřím do kategorie, kterou zajímá i minutová ručka :smile_anim: ovšem zároveň vnímám i pohyb vteřinovky,která mi dává najevo, že hodinky jdou. :D

Ten vteřinový pohyb je pro mě velmi důležitý, což jsem zjistil, když jsem měl jednou krátce digi, na kterých se pouze překlápěly minuty. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

to Olda:

z ktorého sú roku?

Nevím, možná se dotázat u výrobce podle seriového čísla.

veď práve, Sinn robí viaceré modely pre automobilky (mazda, hummer...).

žeby si to ako limitku nechala urobiť Škodovka (VW)?

Tak, více informací tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5865 .

Tak Viktor byl rychlejší.

Upraveno uživatelem Olda
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...