mon Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 co rikate memu prirustku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mon Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Ja rikam Vidim dobre nalakovany nehet ? jasne, taky jsou damske! mam z nich strasnou radost!
Jakubisko Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 (upraveno) Pardon, nectu prispevky nad sebou Hodinky jsou moc pekne! Upraveno 15. září 2008 uživatelem Jakubisko
Baker Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 jasne, taky jsou damske! mam z nich strasnou radost! V tom pripade vitam jednu z mala zen na tomto foru Hezky zacatek.
spiderer Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 co rikate memu prirustku? Pekne, gratuluji a vitam te spolecne s Bakerem
mon Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 V tom pripade vitam jednu z mala zen na tomto foru Hezky zacatek. ooo diky
M916 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Spiderere, pár dnů jsem chyběl :-)) gratujuju, teď už seš velkej chlap!
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 co rikate memu prirustku? Hodinky sice nevidím, přesto přidávám obehrané, gratuluji
spiderer Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Spiderere, pár dnů jsem chyběl :-)) gratujuju, teď už seš velkej chlap! Dik, to vis povyrostl jsem o pet centaku
bandicoot Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Steinhart Nav. B-Uhr II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Steinhart Nav. B-Uhr II Wow, to je ta limitka, na kterou jsi tak dlouho cekal ?
Godin Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Steinhart Nav. B-Uhr II Moc pěkný, kdyby ses jich chtěl někdy zbavit, tak se stavím do fronty :-D
bandicoot Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Baker: to je ona. Jak jsem avizoval jiný je akorát ciferník a ručky - ale bylo to za cenu standardní varianty. Za prodlevy v termínech jsme dostali řemen navíc. Snad se večer dostanu k lepším možnostem pro focení, v kanclu to prostě nejde.
Baker Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Baker: to je ona. Jak jsem avizoval jiný je akorát ciferník a ručky - ale bylo to za cenu standardní varianty. Za prodlevy v termínech jsme dostali řemen navíc. Snad se večer dostanu k lepším možnostem pro focení, v kanclu to prostě nejde. Jaky byl celkovy pocet ks ? Zda se mi ze vidim 06/20 ...
bandicoot Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) Godin: čekal jsem na ně asi 3/4 roku - než se sešla skupinka, než se to upeklo, vyrobilo, poslalo... Ještě tedy doplním pár poznatků: Antireflex není tak výrazně modrý jako na velkých B-Uhr, ale asi i díky jinému zakřivení skla zrcadlení je lepší. Kdybych neměl přímé srovnání, taky bych řekl, že na těch mých antireflex snad ani není, fakt není do modra. Vteřinové indexy nemají luminovu, což mi přijde trochu blbé pro pilotky. Ale jinak jsem spokojen. Edit: Baker: 05/20 - sešlo se nás 18, vyroben byl zakulacený počet Edit 2: vteřinovka má luminovu, ale tenkou vrstvu, takže jsem to na první ani druhý pohled neviděl Upraveno 16. září 2008 uživatelem bandicoot
Conrad Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) co rikate memu prirustku? S potěšením vidím,že se tenhle model stává oblíbeným dámským doplňkem, ta moje má totéž včetně kovového tahu , ale v modrém provedení. Upraveno 16. září 2008 uživatelem Conrad
Návštěvník Ondra Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Dik, to vis povyrostl jsem o pet centaku Teď je jen otázka, jaká bude další meta?
OS1 Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy... Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-) Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New X-Bob Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Komentář: Já bych si je tedy s dovolením vzal. Určitě!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se