Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy...

Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-)

Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-)

Gratuluji, jsou perfektní...akorát by jim možná více slušel jiný řemen. Ale jinak všechna čest...

Odesláno (upraveno)

IWC pilotky - to je no comment. Steinharty jsou v pohodě, ale několik detailů a prožitých příběhů mě potvrdilo, proč existují i Značky a tam by měly detaily i příběhy být jen v dobrém.

Mapový Seika jsou super, kdybych je měl před 15 lety na stavárně, možná bych jí coby frajer i dokončil a neodklonil se do zcela jiné branže.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy...

Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-)

Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-)

Uff, jsou skvělý :cool02: , moc gratuluju, kde jsi je kupoval?

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí :thumbsup_anim: ) ,tak to hravě dohání.

Odesláno (upraveno)
Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí :thumbsup_anim: ) ,tak to hravě dohání.

Velka gratulace pane, preju at se Vam dari a Barunce predevsim hodne zdravi ;) To uz abys pomalu shanel nejaky damsky MVS Lemanie ;)

EDIT: Image off ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Gratulace!

Odesláno

Tak teda takýto prírastok asi najviac poteší, radosť má celá rodina, nie ako pri hodinkách... :thumbsup_anim:

P.S: Nech sa darí...

Odesláno

Gratuluju, já už to mam taky za sebou, ale na takový umělecký fotky nebylo ani pomyšlení ... :D

Neni to do nějakýho časopisu?!? B)

Odesláno

Gratuluju, ať roste.

Odesláno

Jeden ze zázraků přírody je,že tak ošklivý otec může mít tak pěknou dceru-gratuluji vše dobré

Odesláno

Jsem rad ze se ti libi, ten tah jim dodal smrnc. Takze jeste jednou gratulace a at ti slouzi. Jinak s tim logarem jsem zkousel googlit a nic moc jsem nenasel:-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...