David_B Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy... Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-) Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-) Gratuluji, jsou perfektní...akorát by jim možná více slušel jiný řemen. Ale jinak všechna čest...
heboš Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak se mi vrátila dcera ze států a jsou doma - seiko5 skz227! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) IWC pilotky - to je no comment. Steinharty jsou v pohodě, ale několik detailů a prožitých příběhů mě potvrdilo, proč existují i Značky a tam by měly detaily i příběhy být jen v dobrém. Mapový Seika jsou super, kdybych je měl před 15 lety na stavárně, možná bych jí coby frajer i dokončil a neodklonil se do zcela jiné branže. Upraveno 16. září 2008 uživatelem bandicoot
Karloss Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak po nekolika tydnech jsem se taky konecne rozhoupal, rozbil pokladnicku, a vydal se na nakupy... Nakonec z toho nejsou ani Omegy, ani Zenithky, ani IWC Portuguese... Vzhledem k tomu, ze ted chodim oblecenej vice causual, sel jsem nakonec do pilotek, ktere jsem si chtel puvodne koupit pozdeji. Priority jsem trosku prehodnotil a koupil je hned... Nejsou sice in-house calibre, ale na ten mam jeste dost casu... Uz nyni vim, ze mi stacit nebudou, a takhle mam jeste aspon o cem snit... ;-) Takze prosim o komentare, doufam, ze se vam budou libit stejne, jako se libi me... ;-) Uff, jsou skvělý , moc gratuluju, kde jsi je kupoval?
spiderer Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 OS1 - gratulace, ty se snad ani nemuzou nelibit, jsou to designove velmi cisty a promysleny hodinky od kvalitni firmy Pekne! Taky by se mi asi libily nejake echt pilotky od IWC
martinbor Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí ) ,tak to hravě dohání.
spiderer Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí ) ,tak to hravě dohání. Velka gratulace pane, preju at se Vam dari a Barunce predevsim hodne zdravi To uz abys pomalu shanel nejaky damsky MVS Lemanie EDIT: Image off Upraveno 16. září 2008 uživatelem spiderer
safi Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí ) ,tak to hravě dohání. Gratulace!
Baker Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak toto je můj "životní" přírůstek...... Gratuluju, preji at je zdrava a roste jako z vody. Krasny prirustek.
luboš72 Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Tak teda takýto prírastok asi najviac poteší, radosť má celá rodina, nie ako pri hodinkách... P.S: Nech sa darí...
rorda Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Gratuluju, já už to mam taky za sebou, ale na takový umělecký fotky nebylo ani pomyšlení ... Neni to do nějakýho časopisu?!?
Vit Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí ) ,tak to hravě dohání. Gratuluju, ať roste.
Conrad Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak toto je můj "životní" přírůstek......jmenuje se Barunka a narodila se 26.08.2008,miry:45cm a 2250gramů.Sice se narodila cca. o mesíc a půl dříve než bylo v plánu,ale jelikož je po tátovi(jen jí a spí ) ,tak to hravě dohání. Jeden ze zázraků přírody je,že tak ošklivý otec může mít tak pěknou dceru-gratuluji vše dobré
Karloss Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Taky gratuluju k Barunce a přeju Ti abys k tomuhle přírustku pořádnej řemen nikdy nepotřeboval.
simon Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Krásná fotka, užívejte si rodinko hodně zdraví..
heboš Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Velká gratulace! A´t ti roste jako ta moje Barunka, zitra už ji bude 22. Jo to letí.
pavel23 Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Gratulace a všem hlavně zdravíčko! Hodinky až potom.
Vit Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Poljot Navigator Alarm, kupované zde od Codyho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Jsem rad ze se ti libi, ten tah jim dodal smrnc. Takze jeste jednou gratulace a at ti slouzi. Jinak s tim logarem jsem zkousel googlit a nic moc jsem nenasel:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se