Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
U nas nebyl nikdo schopny mi sehnat nahradni dily a pouhe vycisteni za tisicovku se mi zdalo drahe.

To mě docela zajímá. Jak sis vybral, byl to některý z filipínských prodejců Seiko na Ebay? Komunikace a cena za práci i poslání byly v pořádku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě docela zajímá. Jak sis vybral, byl to některý z filipínských prodejců Seiko na Ebay? Komunikace a cena za práci i poslání byly v pořádku?

Vsude kde to slo jsem napsal inzerat, ci poptavku po nahradnich dilech pro kalibr 6138. Nikdo mi neporadil. Pak jsem napsal vsem prodejcum na eBay, co prodavaji tyto hodinky a jeden jediny se ozval. Mel dobry feedback, tak jsem to risknul.

Za praci a par soucastek si vzal i s postovnym 50USD. Zatim proti nemu nemam nejmensi vyhrady. Dokonce mi vratil 10USD pote, co zjistil, ze expresni zasilky z Filipin do CR nelze zasilat. Nabidl mi puvodne 60USD za expresni postu a 50USD za beznou leteckou.

Jedinou vyhradu mam k Ceske poste, ktere trvalo pres mesic, nez dodali hodinky z CR na Filipiny. Obracene to bylo asi 10 dnu.

Mrknu do mejlu, ktery ebayer to vlastne byl.

Odkaz ke komentáři

Jsou moc pěkný akorát se mi moc nelíbí ty čtvercové ciferníčky.

Ty jsou prave na nich paradni.

Přesně tak! Ten kontrast výrazné kruhové lunety a hranatých subciferníků dává těm hodinkám sportovní šmrnc.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si po dlouhém váhání, čím si udělat radost pořídil Longines MasterCollection Moonphase. Nádherné funglovky v asi mahagonové krabici, vystlané telecí kůží. A jsem z nich nadšen. Ač jsem vždy preferoval kožené pásky, odjednal jsem si je s železem, abych už nemusel řešit neustálé koupě a přehazování.Černý,hnědý přírodní...Uf :-) Mám je třetí den, v záběhu asi +4 až 6s/d. Ať to tak zůstane. Omlouvám se za hnusné fotky,foťák nemám,jsou z telefonu.Radši přidávam jednu slušnou z webu.Co na ně říkáte? A ne že jsou přeplácaný :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si po dlouhém váhání, čím si udělat radost pořídil Longines MasterCollection Moonphase. Nádherné funglovky v asi mahagonové krabici, vystlané telecí kůží. A jsem z nich nadšen. Ač jsem vždy preferoval kožené pásky, odjednal jsem si je s železem, abych už nemusel řešit neustálé koupě a přehazování.Černý,hnědý přírodní...Uf :-) Mám je třetí den, v záběhu asi +4 až 6s/d. Ať to tak zůstane. Omlouvám se za hnusné fotky,foťák nemám,jsou z telefonu.Radši přidávam jednu slušnou z webu.Co na ně říkáte? A ne že jsou přeplácaný :-)

Ahoj, nějak se ti příspěvek nahrál vícekrát :-)

Odkaz ke komentáři

To J.F.: Ty jsou fakt nádherný a přeplácaný nejsou vůbec.Přesně nad těmahle uvažuju už asi měsíc. Ještě ale musím chvíli počkat. Možná narozeniny?:) Na druhou stranu už teď mám problém se ráno rozhodnout jaký hodinky si nandat na ruku. :)

Odkaz ke komentáři

kamarad ma ty same (ne me doporuceni :-))) - taky jsem o nich uvazoval ale na kuzi - ma taky na kovovem tahu a vypadaji vazne moc hezky :-)))) myslim ze je kdysi pan Prim srovnaval s Tycho de Brahe, ale kdo videl oboji nazivo tak myslim bude souhlasit ze Longines jsou trochu nekde jinde. jinak gratulace :-))))

Odkaz ke komentáři

vysledek vcerejsiho setkani v Ostrave - Prim bauhaus styl......

http://xs412.xs.to/xs412/07075/IMG_0677.JPG

Asi mi něco uteklo. Proč se jim říká Bauhaus? Tam mají vrtačky, dlaždičky, plovoucí podlahy a podobné užitečné věci, ale hodiny jsem tam neviděl.

Slavná architektonická škola z počátku 20. století. Obi hodinky bych nechtěl :)

Odkaz ke komentáři

Jsou moc pěkný akorát se mi moc nelíbí ty čtvercové ciferníčky.

Ty jsou prave na nich paradni.

Moje rec. Necim se preci od ostatnich odlisovat musi.

Máš recht je to trošku změna hlavně, že jsi spokojen proti gustu žádný dišputát :o).

Odkaz ke komentáři

Tak ty hodinky jsou super mne se moc líbí a radost ti budou dělat určitě dlouho :o).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...