Lapis Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 ano ty tvoje jsou jedine.. dnes mi prisly na reklamaci dalsi takze ja s poljotama tak trochu uplne koncim... Ty moje jdou zatím velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Úlovek za 40 Kč. To tam vážně nešlo nechat Malý budíček Mir (64mm X 43mm X 18mm). Aspoň doufám, že Mir. Vypadá jako nový, je k němu parádní hnědé pouzdro a ta kombinace quartz a mechanického stroječku mě dostala Zvuk buzení je naprosto neuvěřitelný - mix zubařské vrtačky, cirkulárky a zvuku, který vydával kazetový magnetofon k počítači Atari 800XL (éra osmibitů) při nahrávání her. Jen jedna věc mě zlobí Nejsem schopen nastavit čas buzení Ta červená ručička se nehýbe a vytažením korunky nastavuji jen čas. Buď je to pokažené nebo je tam nějaký fígl, který jsem nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Je to Luč, ne Mir, čas buzení se nastavuje otáčením sklíčkem, proto jsou tam po obvodu ty vroubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Baterka není originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Úlovek za 40 Kč. To tam vážně nešlo nechat Malý budíček Mir (64mm X 43mm X 18mm). Aspoň doufám, že Mir. Vypadá jako nový, je k němu parádní hnědé pouzdro a ta kombinace quartz a mechanického stroječku mě dostala Zvuk buzení je naprosto neuvěřitelný - mix zubařské vrtačky, cirkulárky a zvuku, který vydával kazetový magnetofon k počítači Atari 800XL (éra osmibitů) při nahrávání her. Jen jedna věc mě zlobí Nejsem schopen nastavit čas buzení Ta červená ručička se nehýbe a vytažením korunky nastavuji jen čas. Buď je to pokažené nebo je tam nějaký fígl, který jsem nepochopil... Já to čtu jako Luč (možná špatně).A co dělá v sovětském budíčku ta imperialistická baterka?=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Je to Luč, ne Mir, čas buzení se nastavuje otáčením sklíčkem, proto jsou tam po obvodu ty vroubky. Díky, máš u mě pivo. Rusky jsem se ve škole učil, ale ten nápis jsem fakt nebyl schopen přečíst (tak jsem tipnul Mir To s otáčením sklíčka mě nenapadlo. A ejhle, ono to fakt funguje Děkujííí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Pro Tolju a Luka: Baterku jsem doma jinou neměl. Ruskou zkusím sehnat Tahle imperialistická stála skoro více, než ten budík Ráno se tím zkusím nechat vzbudit. Ale pro sichr nařídím i lety prověřený budík Casio Illuminator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Je to Luč, ne Mir, čas buzení se nastavuje otáčením sklíčkem, proto jsou tam po obvodu ty vroubky. Rusky jsem se ve škole učil Ale špatně, máš nedostatečnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Já jsem kdysi takovej budík měl, ale už zmizel v propadlišti dějin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Je to Luč, ne Mir, čas buzení se nastavuje otáčením sklíčkem, proto jsou tam po obvodu ty vroubky. Rusky jsem se ve škole učil Ale špatně, máš nedostatečnou Pjaťorku mám To byla vlastně jednička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2007 Rusky jsem se ve škole učil Ale špatně, máš nedostatečnou Pjaťorku mám To byla vlastně jednička ANo, máš pravdu záleží na úhlu pohledu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Koukám, že strojek má dokonce rubínová ložiska. Mám podobný z NDR a je tam kalibr Ruhla, tak to šlo dva roky. Ale budil mě do školy spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Koukám, že strojek má dokonce rubínová ložiska. Mám podobný z NDR a je tam kalibr Ruhla, tak to šlo dva roky. Ale budil mě do školy spolehlivě. Strojek má 15 kamenů, je to dámský Čajka kal. 1301. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Má nová akvizice, zakoupeno na Ebay, zatím na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 2 Godin: skvělý kup, gratuluju, vypadá to na slušný průměr - 38 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 No prodejce píše cca 36 mm, ale i to potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 No prodejce píše cca 36 mm, ale i to potěší. 36 je v pohodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Caute, som tu novy a potreboval by som poradit. Povodne som si chcel kupit repliku Breitling Navitimer World z strojcekom ETA ale ked sa cena vysplhala na 20.000.- tak som sa zacal obzerat po niecom kvalitnom a znackovom. Povodne mi padli do oka Certina DS Podium Automatic. Pekny dizajn, zafirove sklicko, automaty a navyse strojcek Valjous 7750. Tak som sa vlastne dostal na toto forum, ale potom som tu objavil Hamilton Khaki X-Wind Automatic, zafirove sklicko, automaty, strojcek Valjous 7750. Tak som sa rozbehol po hodinarstvach, a aby som to nemal jednoduche, tak mi tam este ponukli aj Citizen AV0030-60E a Citizen AS2031-57E. Sklicka maju zafirove, su ale quartz s Eco-Drive pohonom (napajanim). Obe Citizeny su cca. o 10.000.- lacnejsie. Potreboval by som poradit. Hlavne co sa tyka kvality, bezporuchovosti a presnosti. Lebo prave tie Citizeny mi boli nukane ako super presne. Kludne mozete aj nejake ine, ale v tejto cenovej relacii. Dakujem, Matrix44 Certina DS Podium Automatic vs. Hamilton Khaki X-Wind Automatic vs. Citizen AV0030-60E vs. Citizen AS2031-57E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 No já bych volil jednoznačně Hamilton, hned potom Certinu, pak dlouho, dlouho nic a teprve potom Citizen. Ne proto, že by to byly špatné hodinky, ale klasická mechanika je z mého pohledu prostě klasika. I když ty Citizeny budou zcela jistě přesnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Kúp podľa toho, čo chceš. Ak chceš presnosť tak quartz a najmä ten radio controlled - sú oveľa presnejšie ako mechaniky. Ak chceš hodinky na pocit (pekne to tiká, pohyblivé kolieska ) tak mechaniky. Osobne by som bral tie Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se