Martin B. Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Na ty palubní hodiny nebo rozhodně na velmi podobné jsem se díval u Juliana Kampmanna na poljot24.de Prodává je se stojánkem a nabízí i dřevěnou krabičku se skleněným průhledem: http://www.poljot24.de/en/pd1116604529.htm...m?categoryId=11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Zdravím skorosouseda,mám v Hrusicích chatu a to je k Vám na hvězdárnu coby kamenem dohodil Teď byla v Toulavé kameře v neděli soutěžní otázka, kde prý se narodil Josef Lada. Možná bych měl někdy vyrazit na tůru po stopách kocoura Mikeše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Já se už tak těšil na podzimní posezení v hospůdce, kde půllitry kličkují mezi hodinkami poházenými po stolech .... A teď mám po ftákách ..... Bojíš se kousnutí a vztekliny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 X-Bobe, kdyby jen to. Co když nás všechny roztrhá na cucky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 jak to tak čtu, zachvilku budou hodinky s fází měsíce na Chronomagu poviná výbava, abycom věděli, kdy je možné pořádat srazy. A vyvarovali jsme se termínů kdy je to příliš riskantní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 jak to tak čtu, zachvilku budou hodinky s fází měsíce na Chronomagu poviná výbava, abycom věděli, kdy je možné pořádat srazy. A vyvarovali jsme se termínů kdy je to příliš riskantní .... Máš bohužel pravdu. Začne se nám to pěkně prodražovat. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Máš bohužel pravdu. Začne se nám to pěkně prodražovat. :/ já myslím, že svým způsobem se návštěva Chronomagu většině z nás prodražila už dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Nebude levnější sehnat kůly z osikového dřeva? (Místo měsíčních fází) Jestli to na vlkodlaky funguje. A trocha krve a nějaký ten vyrvál vlkodlaka, f f f, nejsme z cukru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Roman Šula: ještě jedna kontrolní otázka: máš stříbrné hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Nebude levnější sehnat kůly z osikového dřeva? (Místo měsíčních fází) Jestli to na vlkodlaky funguje. A trocha krve a nějaký ten vyrvál vlkodlaka, f f f, nejsme z cukru, ne? když ty pokud si vzpomínám jsou pouze na upíry. na vlkodlaky je stříbro, ale jestli budou fungovat sříbrné hodinky jak psal Karlos to nevím, já bych spoléhal spíš na osvědčené stříbrné náboje... ikdyž uznávám hodinky se v tomto případě tak nějak více hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Zdravím skorosouseda,mám v Hrusicích chatu a to je k Vám na hvězdárnu coby kamenem dohodil Teď byla v Toulavé kameře v neděli soutěžní otázka, kde prý se narodil Josef Lada. Možná bych měl někdy vyrazit na tůru po stopách kocoura Mikeše. A můžeš to vzít kolem nás přes Hvězdonice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2006 falkkon : obrázek se nepovedl, i tak díky, třeba se to ještě zadaří. Martin B. : ta Julianova krabička není zlá, jen je škoda, že v ní nejsou napevno a jsou na ciferníkem nahoru. Dnes, po 24 hodinách co jsem je natáhl a seřídil jdou naprosto přesně, to mě překvapuje, myslím že je to kalibr s počtem 18,800 kmitů. Pokud nemáte spuštěný chronograf, tak vlastně nemají vteřinovou ručičku, ale díky velikosti minutové ručky a vzdálenosti minutových indexů je vidět pohyb ručky natolik, že se dají seřídit velice přesně, ani nevím jakou mají rezervu chodu, ale myslím, že je větší než je obvyklé u běžných hodinek. Taky mě na těch co má Julian v nabídce zaujalo, že mají sčítač minut chronografu na jednu hodinu a já mám 30 minut, jinak jsou asi stejný. Ale ještě je tam jeden rozdíl, já mám u čísla 3 písmeno "K" a on myslím "B", nevíte někdo co to znamená ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2006 Prodává tam tyhle palubní hodiny taky v plexistojánku s ciferníkem na boku, možná by prodal i samotný stojánek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Tak jsem si udělal radost a na ebay jsem vydražil tyto hodinky Cyma, průměr 35, Automat, 21 kamenů. Co jim říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Pěkné. Budeš je nosit nebo jsou do vitríny? A zapomněl jsi nám sdělit cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Nadhera - az te prestanou bavit, tak dej vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 pěkné a stylově jednoduché, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Roman Šula: ještě jedna kontrolní otázka: máš stříbrné hodinky? Bohužel, nemám, ve stříbře mám jen šperky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Pěkné. Budeš je nosit nebo jsou do vitríny? A zapomněl jsi nám sdělit cenu. budu je nosit, a pořídil jsem je za 49,- liber to jest asi 2000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2006 Už dorazily, mám radost!!! To jsou přesně stejné hodinky, které jsem si jako první v životě sám koupil. Jsou v super stavu, všechno perfektně funguje, tlačítka chronographu funkční, vnitřní stupnice se točí, přesnost jsem ještě nestačil změřit. Už jsem zapomněl, jak se mění datum a den a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel. Dělá se to zatlačením prostřední korunky - lehkým stiskem datum a silnějším den v týdnu. Kupováno přes Ebay, cena s dopravou a poplatky lehce pod tři tisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se