Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? :D

Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... :D

Zdravím skorosouseda,mám v Hrusicích chatu a to je k Vám na hvězdárnu coby kamenem dohodil :)

Teď byla v Toulavé kameře v neděli soutěžní otázka, kde prý se narodil Josef Lada. Možná bych měl někdy vyrazit na tůru po stopách kocoura Mikeše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? :D

Já se už tak těšil na podzimní posezení v hospůdce, kde půllitry kličkují mezi hodinkami poházenými po stolech .... A teď mám po ftákách ..... :(

Bojíš se kousnutí a vztekliny? :D

Odkaz ke komentáři

Nebude levnější sehnat kůly z osikového dřeva? (Místo měsíčních fází) Jestli to na vlkodlaky funguje. A trocha krve a nějaký ten vyrvál vlkodlaka, f f f, nejsme z cukru, ne? :)

Odkaz ke komentáři

Nebude levnější sehnat kůly z osikového dřeva? (Místo měsíčních fází) Jestli to na vlkodlaky funguje. A trocha krve a nějaký ten vyrvál vlkodlaka, f f f, nejsme z cukru, ne? :)

když ty pokud si vzpomínám jsou pouze na upíry. na vlkodlaky je stříbro, ale jestli budou fungovat sříbrné hodinky jak psal Karlos to nevím, já bych spoléhal spíš na osvědčené stříbrné náboje... :) ikdyž uznávám hodinky se v tomto případě tak nějak více hodí... :D

Odkaz ke komentáři

Zdravím skorosouseda,mám v Hrusicích chatu a to je k Vám na hvězdárnu coby kamenem dohodil :)

Teď byla v Toulavé kameře v neděli soutěžní otázka, kde prý se narodil Josef Lada. Možná bych měl někdy vyrazit na tůru po stopách kocoura Mikeše.

A můžeš to vzít kolem nás přes Hvězdonice...

Odkaz ke komentáři

falkkon : obrázek se nepovedl, i tak díky, třeba se to ještě zadaří.

Martin B. : ta Julianova krabička není zlá, jen je škoda, že v ní nejsou napevno a jsou na ciferníkem nahoru.

Dnes, po 24 hodinách co jsem je natáhl a seřídil jdou naprosto přesně, to mě překvapuje, myslím že je to kalibr s počtem 18,800 kmitů.

Pokud nemáte spuštěný chronograf, tak vlastně nemají vteřinovou ručičku, ale díky velikosti minutové ručky a vzdálenosti minutových indexů

je vidět pohyb ručky natolik, že se dají seřídit velice přesně, ani nevím jakou mají rezervu chodu, ale myslím, že je větší než je obvyklé u běžných hodinek.

Taky mě na těch co má Julian v nabídce zaujalo, že mají sčítač minut chronografu na jednu hodinu a já mám 30 minut,

jinak jsou asi stejný. Ale ještě je tam jeden rozdíl, já mám u čísla 3 písmeno "K" a on myslím "B", nevíte někdo co to znamená ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Už dorazily, mám radost!!! To jsou přesně stejné hodinky, které jsem si jako první v životě sám koupil. Jsou v super stavu, všechno perfektně funguje, tlačítka chronographu funkční, vnitřní stupnice se točí, přesnost jsem ještě nestačil změřit. Už jsem zapomněl, jak se mění datum a den a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel. Dělá se to zatlačením prostřední korunky - lehkým stiskem datum a silnějším den v týdnu. Kupováno přes Ebay, cena s dopravou a poplatky lehce pod tři tisíce.

Moje1Seiko02.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...