Matrix44 Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2007 Important! WE WILL ONLY SHIP TO THE PAYPAL CONFIRMED BILLING ADDRESS (NO EXCEPTIONS) OR THE BILLING ADDRESS ON THE CREDIT CARD. If your PAYPAL Confirmed Address does not match the Order Shipping Address, Your payment will be refunded and your order will be placed on hold. If you need your order shipped to another address please contact us before you bid. All orders over $150.00 will require a signature at delivery. PLEASE READ & REVIEW ALL SHIPPING INFORMATION BEFORE BIDDING!! Your shipping cost will be determined by weight, destination, and shipping method. Insurance is automatically added to shipping cost. We only ship to the United States! We do not accept International Credit Cards. Use the Shipping Rate Calculator below for exact shipping cost. No items will be shipped without a valid phone number. kedze som sa uz nainfikoval nakupom na eBay, tak som si vyhliadol jedny krasne Tag Heuer Link Automatic Chronograph, cca za 1/3 ceny u nas, ale z toho pokecu ak som dobre pochopil, tak ze to neposielaju mimo uzemia USA ? Jedna sa o tento kusok (bohuzial nie je z ciernym cifernikom : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101546296&category=31387&sspagename=rvireg:1:1#ebayphotohosting Este dotaz, nemate obavy ze Vam posle niekto len nejake lacne repliky namiesto slubovanech hodiniek ? Majte sa, Matrix44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2007 Zrovna dneska jsem si TAGy zkousel, Carera a Link. (Chtel jsem se jeste utvrdit v tech Aqua Terra, do kterych teda jdu). Mne osobne pripada Carera chronograph to nej z produkce TAGu. Ten Link me nebral, tvar tahu ani hodinek. Srovnej NAZIVO s tou Carerou, dost rozdil. Ten kseftik na E-bay co prodadava tyhle hodinky je tam stale a te podminky ze neposilaji mimo Staty jsem si taky vsiml, ceny maj dobry, ale nikdy jsem nezkousel potvrdit si jestli by neudelali nejakou vyjimku se zasilkou do Evropy. Napis jim. Mozna nekdo kdo ma hodne slusny rating z E-bay by s tim mohl pomoci (Kubson?) Pokud ne, dej vedet. Pokud ale neco prijde z US je tam nebezpeci cla a dane, nevim ale jak moc aktivni jsou celnici v SK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2007 Important! WE WILL ONLY SHIP TO THE PAYPAL CONFIRMED BILLING ADDRESS (NO EXCEPTIONS) OR THE BILLING ADDRESS ON THE CREDIT CARD. If your PAYPAL Confirmed Address does not match the Order Shipping Address, Your payment will be refunded and your order will be placed on hold. If you need your order shipped to another address please contact us before you bid. All orders over $150.00 will require a signature at delivery. PLEASE READ & REVIEW ALL SHIPPING INFORMATION BEFORE BIDDING!! Your shipping cost will be determined by weight, destination, and shipping method. Insurance is automatically added to shipping cost. We only ship to the United States! We do not accept International Credit Cards. Use the Shipping Rate Calculator below for exact shipping cost. No items will be shipped without a valid phone number. kedze som sa uz nainfikoval nakupom na eBay, tak som si vyhliadol jedny krasne Tag Heuer Link Automatic Chronograph, cca za 1/3 ceny u nas, ale z toho pokecu ak som dobre pochopil, tak ze to neposielaju mimo uzemia USA ? Jedna sa o tento kusok (bohuzial nie je z ciernym cifernikom : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101546296&category=31387&sspagename=rvireg:1:1#ebayphotohosting Este dotaz, nemate obavy ze Vam posle niekto len nejake lacne repliky namiesto slubovanech hodiniek ? Majte sa, Matrix44 Budu Ti držet palce ať Ti to dobře dopadne , krásné hodinky . , jen se mi nelíbí ten typický ocelový tah TAGu, dovolil jsem vložit foto hodinek, tak doufám, že se Tě to nedotkne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Moj posledny prirastok Moj posledny prirastok - prisiel len pred par dnami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 2 watch fan já vidím dva přírůstky, takže ti nabízím, že budu zdarma nosit ten tvůj druhý přírůstek nebo mi pošli nějaké rolex co už nenosíš PS Je to fakt nádhera, koukám že jsi zvládl rychleji než obvyklou 2letou čekací dobu na PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Dakujem ;-) Toto su Patek Philippe 5110 WorldTime. Na tieto sa az tak dlho necaka....aj ked teraz zaujem rychlo stupa lebo Patek vyhlasil ze su oficialne "Discontiued" (2000 - 2006)...a ako to uz vzdy byva - Patek zberatelia sa zacnu blaznit sa modelmi ktore sa prestali vyrabat. Este mam ale stale jedny na muske - moje ultimatne vysnivane hodinky PP 5960 Platinum (Chronograph / Annual Calendar)...a na tie sa cake 2+ roky ;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Krasne hodinky. Vazne nadhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Bol to viac menej taky darcek sam pre saba pri prilezitosti mojho 20-teho vyrocia pristahovania do USA. Ako vidis na obrazku hore - moj este Ceskoslovensky pas ukazuje 'utecenecke viza" (refugee permit) ktore som dostal pri prilete na JFK NY 25. Marca 1987. Tieto posledne Patek hodinky boli kupene 25. Marca 2007 - ako vidno tiez z papierov ;-) Tu som pridal celu stranku o Patek "World Time" hodinkach na moju amatersku web site (historia, rozlicne modely atd): http://www.mkmotorsport.com/watches_Patek5110.htm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Zdá se, že to bylo úspěšných dvacet let , i když ty první roky asi nebyly lehký. Gratuluju ke krásnýmu přírůstku a skvělý kolekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 jak tak pozoruju už jsi prodal některé rolexy, stejně se mi nejvíce líbí daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Viktor, dakujem.....a mas parvdu...tie prve roky to bola makacka ;-) (prve dva roky: Dve prace: 40 + 10 hod za tyzden plus College na plny uvazok)...ale stalo to za to ;-) "mnovace", ano....ako som sa dal na Patek - predal som vela hodiniek z mojej Rolex zbierky: Moj ultimatny ciel je: 3 Modern Rolex: SS Daytona, YG MOP Yacht-Master, Day-Date 3 Vintage Rolex : SS GMT, Rose gold Day-Date 1803, Red Submariner 1680 3 Patek: 5135 Rose Gold, 5110 Yellow Gold, 5960 Platimum. Takze ...8 uz ich tu je...teraz uz zostavaju len jedny (tie posledne Patek 5960P) ale na tie si este budem musiet dost pockat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Je to moc krasna sbirka, takze velke gratulace. K rolex mam velky respekt, ale nejak nemuzu prijit na chut takove te prilisne kriklavosti (jen osobni pocit). Ovsem ty Pateky, to je naaaaaaaadhera - dle mych meritek dokonale umerena krasa a elegance. Vazne parada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 WatchFan1 gratulace na všech frontách tam u vás jak je vidět platí "work hard - play hard" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 jak jsem psal v jinem vlaknu dockal jsem se hodinek opravenych z CH tady jsou nejake fotky (nejsem fotograf, ale snazil jsem se co to slo), prvni je jak to bylo... pak jak to je nyni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 co me mrzi ze jsem ocekaval puvodni reminek ktery se daval na original. kdyz jsem se ptal ze chci original tah tak mi odpovedeli ze ho bohuzel nemaji a ze mi muzou nabidnout kozeny puvodni, ale ten asi jiz take nemeli kdyz mi dali reminek TAGHeuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tak ty mě dostali TAGHeuer jsou skvělý. Musím nějaký starý sehnat a pak mi poradíš jak z nich udělat tak krásný kousek! Gratuluji.....Nevíš o nějakých? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 WatchFan1: Máš skvělou sbírku, není co dodat gratulace..... i k úspěchu po emigraci. Mám tetu v austrálii a vím jak to bylo těžký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tu sú moje najnovšie kúsky. Viem, že tými Stormami nebude nikto moc nadšený, ale mne sa proste páčia. Ešte sa chystám kúpiť niečo elegantnejšie, asi nejaké Seiko automaty najlepšie s koženým remienkom, tak ak na nieco lacné/pekné narazíte prosím dajte vedieť. Pekné lacné elegantné Seiko automaty mám na predaj, poslal som ti mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Watch fan 1 - nádhera, gratuluju - ta fotka na pozadí ČSSR pasu je výstavní !!! Teď jdu dumat, co to vlastně všechno ukazujou. Stepino - čúúúúpr tagy! gratulace ! Já vám nevím, proč se mi zrovna ty tagy chronografy tak líběj, vždyť jsou stejný, jako všechny ostatní ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tu sú moje najnovšie kúsky. Viem, že tými Stormami nebude nikto moc nadšený, ale mne sa proste páčia. Ešte sa chystám kúpiť niečo elegantnejšie, asi nejaké Seiko automaty najlepšie s koženým remienkom, tak ak na nieco lacné/pekné narazíte prosím dajte vedieť. Pekné lacné elegantné Seiko automaty mám na predaj, poslal som ti mail. pene lacne elegantne ... to možu byť enem seiko 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se