Skeleton Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 ..bylo to trochu větší tak oprava Vitej do Stowa klubu! Jak já bych rád už viděl ty Stovy naživo ... ja se tomu stale nebranim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 ...pro velký zájem ještě jedna aktuální z ruky..:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 ..bylo to trochu větší tak oprava Co vlastně stojí taková legrace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Skeleton: vždycky když ode dneška pojedu přes Voznici, tak budu koukat lidem na ruku, zda tam nemají Stowy. Doufám, že někdy sedíš na zahrádce U Martina nebo U banána, ať mám aspoň šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 ..794 euro i dopravou.Fedex přivezl za 48 hodin dnes ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Skeleton: vždycky když ode dneška pojedu přes Voznici, tak budu koukat lidem na ruku, zda tam nemají Stowy. Doufám, že někdy sedíš na zahrádce U Martina nebo U banána, ať mám aspoň šanci Ja jsem odkojen na Hotelu Voznice. Tak sedavam naproti na zahradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Vitej do Stowa klubu! Jak já bych rád už viděl ty Stovy naživo ... ja se tomu stale nebranim! Tak se nějak dohodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Skeleton: vždycky když ode dneška pojedu přes Voznici, tak budu koukat lidem na ruku, zda tam nemají Stowy. Doufám, že někdy sedíš na zahrádce U Martina nebo U banána, ať mám aspoň šanci Ja jsem odkojen na Hotelu Voznice. Tak sedavam naproti na zahradce Tak se možná "podle ksichtu" známe, já se tam občas stavím. Ale dřív jsem koukal jinam než na hodinky, teď už je to jinak - bezpečně Tě poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tak tu je fotka s inym pasom spolu so vstpenkou to Bazilej - pripraveny na odchod do Baselworld zajtra rano. 2O rokov !!! - "SHIT"...ako ten cas leti ;-) Watch fan 1 - nádhera, gratuluju - ta fotka na pozadí CSSR pasu je výstavní !!! Teď jdu dumat, co to vlastně všechno ukazujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 2 watchfan tak už prozraď jaká nebo jaké profese ti dopomohly za těch 20let k PP, letos se do Baselu nechystám tak se tam uvidíme snad někdy v budoucnu. Už ale vím podle čeho tě poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tu je to zhrnute v par riadkoch: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...07&rev=&reveal= 2 watchfan tak už prozraď jaká nebo jaké profese ti dopomohly za těch 20let k PP, letos se do Baselu nechystám tak se tam uvidíme snad někdy v budoucnu. Už ale vím podle čeho tě poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 ..Děkuji všem za gratulace,jak bude chvilka udělám lepší fotku.Mám na cestě ještě jedny tak potom asi pohromadě..:-)) Pristup firmy me tedy zklamal, ja si je objednal tusim uz nekdy v listopadu, ted jsem si s Vivecou vymenil nekolik peknych emailu, a nakonec je dostanu pozdeji nez jiny zajemce z CR? No kde to jsme :-) Mne je zaslali vcera, takze ocekavam zasilku v utery- nenavidim Velikonoce! Akorat jsem si nechal dat cerny pasek i motylkovou sponu, jsem zvedavej jak bude pasovat. A samo gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 TO: Bobisek...........vždyť jsem psal po půl roce,já je objednával 16.10...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Koupené jen kvůli nápisu Nautilus. Holt jsem vyrůstal na Verneovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Viktor, dakujem.....a mas parvdu...tie prve roky to bola makacka ;-) (prve dva roky: Dve prace: 40 + 10 hod za tyzden plus College na plny uvazok)...ale stalo to za to ;-) \"mnovace\", ano....ako som sa dal na Patek - predal som vela hodiniek z mojej Rolex zbierky: Moj ultimatny ciel je: 3 Modern Rolex: SS Daytona, YG MOP Yacht-Master, Day-Date 3 Vintage Rolex : SS GMT, Rose gold Day-Date 1803, Red Submariner 1680 3 Patek: 5135 Rose Gold, 5110 Yellow Gold, 5960 Platimum. Takze ...8 uz ich tu je...teraz uz zostavaju len jedny (tie posledne Patek 5960P) ale na tie si este budem musiet dost pockat ;-) Já už se z Tebe snad zblázním, musíš nám to dávat po kapkách a ne takovou prdu, zase žalem neusnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Já už se z Tebe snad zblázním, musíš nám to dávat po kapkách a ne takovou prdu, zase žalem neusnu Tak ja som pockal aby si naskor zaspal :-) (Tie Daytony na remienku su napredaj a robia miesto pre PP Chronograph 5960P) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Blahopřeju,krásná sbírka.Ty PP jsou fakt exkluzivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 dnesni ulovek....kraaasny ETERNA 8 denni budicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Sdílím tvé nadšení opravdu krásný úlovek. Z čeho je pouzdro nebo stojánek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 rozkladaci ocelove pouzdro cestovniho budicku je potazene kuzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se