skalis Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Andreas.ks napsal: Akorát nevím, co by si k nim člověk musel vzít za hodinky... Primky z damasku... Jinak me se tyhle taky libi. Myslim, ze v realu na kosili by vubec nevypadaly nepatricne.
railmaster Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 boo-beek napsal: No a? A co si misto toho mam koupit? Stribro je nepouzitelny, protoze je mekky, navic taky neni uplne nejdrazsi. Navic... cena se opravdu neodviji podle materialu, ver mi Zdá sa mi, že etiketa určuje pre Top spoločenské príležitosti takmer výlučne striebro, takže výber by mohol byť zjednodušený.
911 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 railmaster napsal: Zdá sa mi, že etiketa určuje pre Top spoločenské príležitosti takmer výlučne striebro, takže výber by mohol byť zjednodušený. spis platinu a bile zlato. muze byt i nejaky kamen.
railmaster Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 911 napsal: spis platinu a bile zlato. muze byt i nejaky kamen. Nemyslel som regionálny ples podnikateľov, ale najvyššie spoločenské udalosti. Možno by som si mal prečítať aj novšiu literatúru, je možné, že biele zlato a platina sú tolerované.
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) pekne knoflicky Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem 911
PetrH Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 po knoflickach taky vzdycky koukam, mam rad jak klasicke tak i nejake zajimave. Napr. jedny obyc z Marks and Spencer, ktere v sobe maji kompas:-) Videl jsem i s hodinkami:-) To je ale spis na takove casual noseni..
mike_x Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Mozna trosku OT, ale nemate problem s tim, ze vam knoflicky drbou do hodinek (jak uz tu nekdo zminoval)?
Hasňa Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 (upraveno) 911: Ta fotka je skvela. PAradni hodinky, knoflicek, vsechno. Ja nosim temer vyhradne "uzlove" od Ping. Barvy doladuju ke kravate, nebo vezmu barvy svoji college. Upraveno 1. září 2009 uživatelem Hasňa
Ruda Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 (upraveno) mike_x napsal: Mozna trosku OT, ale nemate problem s tim, ze vam knoflicky drbou do hodinek (jak uz tu nekdo zminoval)? osobně s tím problém nemám (celkem malý obvod zápěstí a široké manžety košilí od T.M.Lewin) pokud má někdo silnější zápěstí a větší hodinky, tak to problém bude Upraveno 1. září 2009 uživatelem Ruda
gougy Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 (upraveno) Sákryš, mám mezery, knoflíčky tak 3x do roka, docela nechápu ty, co si je berou do kanceláře denně, nějak je mám spojené se slavnostnějšími příležitostmi než je jednání či vysedávání u počítače:) Ale třeba je teď nová doba, už jsme zažili fialová saka s bílýma ponožkama a mokasínama, třeba teď manžetovky bez kravaty a saka, těžko říct, není tady na fóru Láďa Špaček? Edit: co se týká mknoflíčků a hodinek, ke kovovému tahu a průměru 50mm se nehodí a s 34-36mm hodinkami a koženým páskem nemám problém Upraveno 1. září 2009 uživatelem gougy
Hasňa Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Samozrejme Pink. Uz mi z toho golfu jebe. gougy: "Ale třeba je teď nová doba, už jsme zažili fialová saka s bílýma ponožkama a mokasínama, třeba teď manžetovky bez kravaty a saka, těžko říct, není tady na fóru Láďa Špaček?" To jsi trochu ustrelil. Srovnavas posbolsevicky nevkus a mnoha desitkami let proverenou klasiku, ktera je docela bezna vsude na zapad od Chebu. Cufflinks se dost casto nosi dokonce na kosilich tattersall check bez kravaty, treba s tvidovym sakem. Musi samozrejme byt vhodne, treba silk knots, nebo enamel, ne nejake zlate hruzy. Vlastne si nedovedu predstavit situaci, kde je vhodna kosile a nejsou vhodne vhodne :-) manzetove knofliky.
gougy Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Hasňa napsal: To jsi trochu ustrelil. Srovnavas posbolsevicky nevkus a mnoha desitkami let proverenou klasiku, ktera je docela bezna vsude na zapad od Chebu. Cufflinks se dost casto nosi dokonce na kosilich tattersall check bez kravaty, treba s tvidovym sakem. Musi samozrejme byt vhodne, treba silk knots, nebo enamel, ne nejake zlate hruzy. Vlastne si nedovedu predstavit situaci, kde je vhodna kosile a nejsou vhodne vhodne :-) manzetove knofliky. Ale já jsem v pohodě, akorát se chci přiučit:) Pro mně je totiž kapku "mimo mísu", když ajťák nocí denně manžetové knoflíčky do kanclu, tak se jen ptám na trendy a etiketu;) Nejlepší je, že vídám právě ty kovové - zlatě zabarvené hrůzy, uzlíky či stylovky už méně.
Hasňa Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Jako ajtak bych asi taky spise nosil polo triko, ale treba je to nejaky fanda do kvalitniho oblekani. Proc ne. Kdyz se kouknu na sve zapesti, kolo, nebo hifi, tak uz se neptam po smyslu nejakeho utraceni nekoho jineho. :-) Mam kamose, ktery dela v odevnim prumyslu a pro nej je kvalitni oblekani za kvalitni penize naprosty snadard a jedine tak se citi dobre. Proste kazdemu co jeho jest. Chodim ted spise taky v triku, ale kdyz jsem lital ctyri roky v obleku, tak to bylo taky docela fajn. Leze to ovsem do penez. Cely den v nekvalitnim obleku a kosili je vyjimecne kvalitni forma muceni.
frista Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Více než decentní a nerušivé. Používám často večerní oblek jako pracovní nástroj :-) Montblanc contemporary collection
mengelis Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 frista napsal: Více než decentní a nerušivé. Používám často večerní oblek jako pracovní nástroj :-) Montblanc contemporary collection paráda, mít tak pero, knoflíčky a zegarek MB, tak se nezlobím za solidní kombo :-)
frista Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 mengelis napsal: paráda, mít tak pero, knoflíčky a zegarek MB, tak se nezlobím za solidní kombo :-) Kupodivu pera se mi z toho líbí nejméně - pořadí knoflíčky (fakt vedou), hodinky (Minerva) a co se týká per - už léta jsem zvyklý na značku Aurora a zdědil Caran'd'Ache - a nechci měnit. Ty pera MB asi nejsou pro mně - nejsem snob, spíš požitkář a tak si vybírám, co mně potěší:-)
mengelis Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 frista napsal: Kupodivu pera se mi z toho líbí nejméně - pořadí knoflíčky (fakt vedou), hodinky (Minerva) a co se týká per - už léta jsem zvyklý na značku Aurora a zdědil Caran'd'Ache - a nechci měnit. Ty pera MB asi nejsou pro mně - nejsem snob, spíš požitkář a tak si vybírám, co mně potěší:-) mi se strašně líbí ty vintážní MB, co jsou tady na prodej, ale vzhledem k tomu, že mám konto několik tisíc v minusu je to nedostupný sen :-(
Andreas.ks Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Já do kanceláře většinou (i dnes) košili T.M.Levin (s decentní kostkou) bez kravaty s uzlíkovými knoflíčky sladěnými s barevným vzorem košile. Uzlíčky nejsou tak výrazné a nepřekáží při psaní na klávesnici.
Hasňa Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 T.M.Levin vypada jako docela dobry oddil z dobre ctvrti. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se