Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Ja se netajim tim ze mam problem vyplaznout dlouhej peniz pokud mi nevychazi rovnice cena X vykon, takze na me Prim fakt v nejblizsi dobe nevydela a myslim ze o to jim v mem pripade ani nejde. Ale prestante uz do Eltonu porad kopat, nikdo Vam ho prece nenuti... Dokonce nemaji ani trapne inzeraty vsudemozne. Maji jen sve stranky kam nemusite chodit. Proc se neobujete do ostatnich znacek ktere jsou na tom podobne? Proc furt at vlezu kam vlezu se kope do Eltonu? Budme radi ze alespon nekdo se v cechach hodinkama vazne zabejva. pokud bych vycházel z rovnice cena x výkon tak si nemůžu koupit nic dražšího než za 1t korun (mluvím o hodinkách) kde je ten výkon u hodinek?, co je to výkon u hodinek ? --- to je fakt sranda --- proč se na ten prim nevykašlete, stejně si u nich hodinky nikdo nikdy nekoupíte kromě cigiho a pár dalších nadšenců tak je nechte být, buď se v tom utlučou sami a nebo z nich bude za 20 let druhý rolex .... mě to přijde jako, když vám prim rozředil mozek --- už vím MATRIX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 no i na mě působí Elton jako dost zvláštně vedená a organizovaná firma, nevadí mi jejich strategie, ale některé věci mi přijdou minimálně podivné nebo možná jen zanedbané, netuším. a ten článek nebyl žádný PRko, pokud to tak snad mělo být, tak je to dost špatné nebo nevhodné PRko. no a navíc takové věci v Právu... spíš mi to přišlo jako masturbace ega toho pána z Eltonu, jehož jméno přepisovat nebudu. jak už někdo zmínil, jeho vyjádření zrovna nepatřily k nejšťastnějším. nevěřím ale tomu, že by mohli vyrábět kalibry masově nebo nahradit etu. to snad ani nemyslíte vážně... vždyť podle toho, jak firmu vedou, to ani nevypadá, že by o něco takového měli zájem a navíc, jak by takovou pozici z nuly na trhu utrhli? chápu, že místo tam je, obzvlášť, když situace je všelijaká a jak se píše, dodávací lhůty jsou velmi dlouhé. počáteční investice by byla tak nebo tak pro Elton asi zbytečně vysoká, ať už by byla výroba sériová, kusová, hromadná nebo jakákoliv jiná, jakkoliv jinak strukturovaná. pokud by se však snad do něčeho takového odhodlali, asi bych jim taky fandil. ať by měli politiku nastavenou jakkoliv, bylo by to hodně zajímavé sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 ...kde je ten výkon u hodinek?, co je to výkon u hodinek ?... ...proč se na ten prim nevykašlete, stejně si u nich hodinky nikdo nikdy nekoupíte kromě cigiho a pár dalších nadšenců tak je nechte být, buď se v tom utlučou sami a nebo z nich bude za 20 let druhý rolex... ... pouzil jsem zazite slovni spojeni. Tim myslim ze zhodnotim co mi hodinky nabizi (kalibr, znacka, materialy, provedeni) a zda to odpovida cene kterou za ne mam platit. Dulezite je, ze vychazim se svych meritek. ...souhlas, to jsem se mozna nesikovne snazil rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 A ja jim fandim a jsem superhejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To asi jo... žádnej z hejlů nemá figuru jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To asi jo... žádnej z hejlů nemá figuru jako ty To je pravda. Prim potrebuje vice takovych hejlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 A ja jim fandim a jsem superhejl Takže už máš certifikát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Takže už máš certifikát? To bohuzel ne, je to nad moje financni moznosti. I superhejl ma sva omezeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To bohuzel ne, je to nad moje financni moznosti. I superhejl ma sva omezeni Tak to jsi jenom obyčejný hejl Superhejl kupuje certifikát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak to jsi jenom obyčejný hejl Superhejl kupuje certifikát Ja jsem superhejl jenom figurou a kecama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) v hospodě certifikátem nikoho nesejmeš, figurou jako má Frantík ano btw: pokud teda ten certifikát není vázanej ve dřevě, ale jak znám Elton, tak to bude exklusivní samodomo práce prokopovic syna v Corelu :) Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Oddeleno z tematu o rozhovoru v Pravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) Tak co pánové , nešvihnem si místo plkání nějakou tu naší limitku s 98 / 94 ??? - ušetřili bychom možná nějakou tu pětku, kdyby bylo 11 až 20 stejných. Je na čase to začít !! Svrbějí mě prsty.... co takhle něco sportovního jako doplněk k diplomatům ?? Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak co pánové , nešvihnem si místo plkání nějakou tu naší limitku s 98 / 94 ??? - ušetřili bychom možná nějakou tu pětku, kdyby bylo 11 až 20 stejných. Je na čase to začít !! Svrbějí mě prsty.... co takhle něco sportovního jako doplněk k diplomatům ?? Jak uz jsem rikal panu Bouskovi. Bylo ted hodne drahych limitek, chtelo by to neco i pro normalni lidi. Rekneme do 15 tisic korun. Kdyz to bude se jmenem, stejne jako iniciacni serie Diplomatu, verim, ze to pruchodne je a moje zapesti by je chtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak co pánové , nešvihnem si místo plkání nějakou tu naší limitku s 98 / 94 ??? - ušetřili bychom možná nějakou tu pětku, kdyby bylo 11 až 20 stejných. Je na čase to začít !! Svrbějí mě prsty.... co takhle něco sportovního jako doplněk k diplomatům ?? hele,Cigi...onehdá jsi tu psal,že s Primem připravujete nějaké quartzky.....to šlo o ty Sporty???? Nechceš mu navrhnout nějaké ana/digi????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Pro PRIMky v zajímavé limitce okolo cca. dvaceti tisíc je na mémzápěstí vždycky volno, cigi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) gilius, analogo-digi byl můj sen, ale to chce opravdu dost lidí, koupit stroje extra cifer, čudlíky k ovládání, to bychom asi nezvládli se domluvit ani nic.... Jsem ve fázi testu, jestli kvarcky potřebuju a zároveň, jestli snesu 45mm (traser) Nejčko bych fakt docela chtěl něco s tou 94/98. Jestli maj být levný a sportovní , tak vidím jen sport - codenis, nebo snad soudek - humberto ?? Ale 15k se mi zdá opravdu málo, no uvidíme. Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Ja vám nechci bránit v rozletu a brát iluze, kluci, ale docela bych se divil, pokud by udělal Prim Chronomag limitku s novým kalibrem za 20.000Kč, když s ní plánuje hodinky za 200.000Kč. Nicméně, pokud Cigi navrhne nějaký slušný ciferník a cena bude do 30.000Kč, tak proč ne. To by mě zajímalo. Ale myslím, že za tyhle prachy to udělat nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak co pánové , nešvihnem si místo plkání nějakou tu naší limitku s 98 / 94 ??? - ušetřili bychom možná nějakou tu pětku, kdyby bylo 11 až 20 stejných. Je na čase to začít !! Svrbějí mě prsty.... co takhle něco sportovního jako doplněk k diplomatům ?? Vůbec to nezní špatně. Jen bych nepoužil nic z těch jejich PRIM...aůů..tomatů. Myslím, že nejsou vůbec ideální. Dnes již zastaralé uložení rotoru, jednostranný nátah, prostě tak trochu blééé. Stejně konstrukčně vychází z 66 (68?). No a vy všichni milovníci hodinek přeci musíte preferovat ten magický cvakot západky při ručním natahování pérovníku. Takže má jediná volba by byl kalibr 66. Nakupte po bazarech větší počet těchto strojků. Pomocí reverzního inženýrství ho zdokumentujte, navrhněte nové plotny můstky a nějakou zajímavou úpravu. Pak to teprve bude ten správný drajf. Dělám si srandu. Myslím si jen, že nějak tak by mohla probíhat ta předtrachtační příprava, jen budete mít na výběr ještě pár pouzder, nějaký ciferníčky a unuděný ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Ja vám nechci bránit v rozletu a brát iluze, kluci, ale docela bych se divil, pokud by udělal Prim Chronomag limitku s novým kalibrem za 20.000Kč, když s ní plánuje hodinky za 200.000Kč. Nicméně, pokud Cigi navrhne nějaký slušný ciferník a cena bude do 30.000Kč, tak proč ne. To by mě zajímalo. Ale myslím, že za tyhle prachy to udělat nepůjde No, ono udělat limitku za 30k, s "novým" kalibrem, po všech těch statisícovejch masážích tady, tak by to pro Elektronický Tón musel bejt jen tady na fóru kasaštyk jak prase. Kdo by odolal, co? Jen tomu dát ten správnej rámec ala inicializační série... Jen myslím, že ta novost kalibru bude spočívat hlavně v tom, že si ho hýli nebudou muset dodávat sami. Ale člověk je křehká nádoba, kdoví, jestli bych se taky potupně nepostavil do fronty. Kvok. Nebo jak dělá hýl....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se