Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Mě B-uhr oslovují protože: 1)jsem fanda do letectví, 2)mají nadčasový design, 3)prostě se mi dobře nosí...

K obleku jsem si vzal Chrono II 1x a byly jak pěst na oko... Jsou veliké, špatně se schovají pod rukáv košile, pořád padají nízko na zápěstí. Jo a taky korunka se zasekává v rukávu, když se obléká sako...

Proč mají být hodinky schované pod rukávem? Já je naopak cpu ven :)

Návštěvník Tada
Odesláno

U obleky mi to přijde jako trošku moc "vulgární" aby byly hodinky za každou cenu vidět :)

Naštěstí už mi opravili oblekovky, takže už budu mít klid :P

Odesláno

Já jsem vulgární... ale je to jediná výstřednost kterou si u tmavých společenských obleků dopřávám... a dopřávám si jí rád... protože tmavý oblek má každý, já to alespoň rozsvítím B-Uhrenkama.. a velmi často je to vítaný začátek konverzace u lidí kteří se mnou chtějí mluvit a nevědí jak začít...

Návštěvník Tada
Odesláno
Já jsem vulgární... ale je to jediná výstřednost kterou si u tmavých společenských obleků dopřávám... a dopřávám si jí rád... protože tmavý oblek má každý, já to alespoň rozsvítím B-Uhrenkama.. a velmi často je to vítaný začátek konverzace u lidí kteří se mnou chtějí mluvit a nevědí jak začít...

Semnou nikdo mluvit nechce, tak můžu mít hodinky pod rukávem :)

Odesláno
Semnou nikdo mluvit nechce, tak můžu mít hodinky pod rukávem :)

Tak někdy zkus ty hodinky vyndat a třeba zjistíš kolik hodně lidí s tebou bude chtít mluvit :) Dáš jim šnci :) :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Nosím je vyndané pořád, k obleku jsem měl Steinharty jenom 1x a nehodlám to opakovat, protože už mám orpavené oblekovky a ve čtvrtek si pro ně jedu :)

Odesláno

Dosli mi s remienkom ktory sa nezuzuje, co sa mi paci viac a ako som uz zistil ta motylikova spona sa da len na ten zuzeny objednat ale tam je rozmer 18 mm, cize by mi to bolo na nic. Gunter ale dal info ze cca za 5 tyzdnov bude mat motylsponu aj na rozmer 22mm, takze si to doobjednam. cena 15 éro.

Mam este jeden dotaz na profikov. To zavazie ktore zabezpecuje auomaticky natah, ako to ma byt hlucne ? Uprimne povedane to moje vydava nie uplne hlasity ale predsa len o dost hlasitejsi suchotavy zvuk ako je tikot hodiniek. Je to v poriadku ? Ako keby v nich bublala mineralka :-)

Diki za nazor.

Odesláno
Dosli mi s remienkom ktory sa nezuzuje, co sa mi paci viac a ako som uz zistil ta motylikova spona sa da len na ten zuzeny objednat ale tam je rozmer 18 mm, cize by mi to bolo na nic. Gunter ale dal info ze cca za 5 tyzdnov bude mat motylsponu aj na rozmer 22mm, takze si to doobjednam. cena 15 éro.

Mam este jeden dotaz na profikov. To zavazie ktore zabezpecuje auomaticky natah, ako to ma byt hlucne ? Uprimne povedane to moje vydava nie uplne hlasity ale predsa len o dost hlasitejsi suchotavy zvuk ako je tikot hodiniek. Je to v poriadku ? Ako keby v nich bublala mineralka :-)

Diki za nazor.

neboj, ty moje chrastí taky nápadně nahlas, ve srovnání s ETA2836 ve Fortisech je to docela brutus, ale prý se jedná o obecně známou vlastnost strojku Vajoux 7750, která nemá vliv na správnou funkci

Odesláno
neboj, ty moje chrastí taky nápadně nahlas, ve srovnání s ETA2836 ve Fortisech je to docela brutus, ale prý se jedná o obecně známou vlastnost strojku Vajoux 7750, která nemá vliv na správnou funkci

Rostlináře ? :D

Odesláno

Preco sa do niektorych Fortisov dava ETA 7750 a do niektorych ETA 2836. Tie hodinky mi pridu uplne rovnake. V com tam je rozdiel ?

Odesláno (upraveno)
Preco sa do niektorych Fortisov dava ETA 7750 a do niektorych ETA 2836. Tie hodinky mi pridu uplne rovnake. V com tam je rozdiel ?

Ty se 7750 mají víc budíků (mají stopky) než ty s 2836 (ty "jen" ukazují čas, datum a den v týdnu).

Edit: přijdou ti "uplne rovnake"?

post-1280-1237537139.jpg

post-1280-1237537142.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
Ty se 7750 mají víc budíků (mají stopky) než ty s 2836 (ty "jen" ukazují čas, datum a den v týdnu).

ja som prave nasiel obrazok kde boli tie so stopkami a mali uvedene ze tam je 2836. Takto je mi to jasne. dik

Odesláno

toto ma asi pomylilo:

http://www.egohb.cz/detail_zb.aspx?id=1252

B-42 Fortis 635-10-11-L

Hodinky mají automatický strojek 2839-2, černý číselník, arabské číslice, luminiscenční ručičky, safírové sklíčko s antireflexní vrstvou, ukazují datum a den. Průměr 42 mm.

Doporučená cena: 48 800 Kč

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...