Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 kubson napsal: hmhm.. myslím, že u steinhartů mají co dohánět, ne že by na to třeba neměli našlápnuto, nevím.. Bůh ví jak dlouho dopředu se tam ty hodinky musí hlásit a jaké jsou další podmínky. Zrovna Steinhart Chrono II jsem považoval v kategorii do 1000 euro za horkého favorita
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 vím, že budu kamenován, ale pro mne je archimede o několik tříd výše než steinhart - v pioneerských dobách jsem měl troje archimede a jedny steinharty možnost vyzkoušet a steinhart mi už nesmí přes práh ... ostré pouzdro(přesně co se teď popisuje ve vlákně lumtec) - otisk palce na číselníku - bordel na strojku - po třech dnech bylo po nich, prostě se zastavily - takže never more steinhart (možná jsem neměl štěstí na kus, ale podruhé bych to nezkusil už i proto, že mě vadí ten název)
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 YPO napsal: vím, že budu kamenován, ale pro mne je archimede o několik tříd výše než steinhart - v pioneerských dobách jsem měl troje archimede a jedny steinharty možnost vyzkoušet a steinhart mi už nesmí přes práh ... ostré pouzdro(přesně co se teď popisuje ve vlákně lumtec) - otisk palce na číselníku - bordel na strojku - po třech dnech bylo po nich, prostě se zastavily - takže never more steinhart (možná jsem neměl štěstí na kus, ale podruhé bych to nezkusil už i proto, že mě vadí ten název) Tak šptátný kus se může vyskytnout vždy. Třeba zrovna ty tvoje dělali v pátek odpoledne . Stávat by se to ale rozhodně nemělo.
docent_tecka Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 ... omlouvam se za pravdepodobny OT , ale k diskuzi o dvoujazycnem ukazateli dnu si dovoluji pripojit obrazky ukazujici, ze pro tuto funkci netreba chodit daleko :)
lolohh Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 docent_tecka napsal: ... omlouvam se za pravdepodobny OT , ale k diskuzi o dvoujazycnem ukazateli dnu si dovoluji pripojit obrazky ukazujici, ze pro tuto funkci netreba chodit daleko :) To sice jo, ale pokud to dobře chápu, tak celá polemika je o to, jak to je u 7750. O nechronografy asi spor není.
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 odpověď přímo od Guntera: Yes the disc is in german.. my thinking was, that this is a german pilot watch so I can have a german disc.. And this 5 words I think it is easy in german.. no problem.. And on the market are not so many pilot chrono with a german disc.. maybe it is very rare.. But if you don?t like.. The next order I get we have the disc in English speak
Duke650 Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Traveller napsal: odpověď přímo od Guntera: Yes the disc is in german.. my thinking was, that this is a german pilot watch so I can have a german disc.. And this 5 words I think it is easy in german.. no problem.. And on the market are not so many pilot chrono with a german disc.. maybe it is very rare.. But if you don?t like.. The next order I get we have the disc in English speak počkej počkej, next order in english ???- to je na prd, já je mám objednané a chci je s němčinou. Kubsoneeeee kde jsi ?????? pomoooc aneb hilfeeee
New X-Bob Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 já chápu Duka 650, taky bych měl raději německé dny v týdnu. Ještě raději bych přímo teď hned chtěl taky ty hodinky
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Duke650 napsal: počkej počkej, next order in english ???- to je na prd, já je mám objednané a chci je s němčinou. Kubsoneeeee kde jsi ?????? pomoooc aneb hilfeeee Já bych nepanikařil - určitě půjde specifikovat AJ nebo NJ. Psal jsem, kdy ta anglická verze asi tak bude, tak jakmile odpoví, hodím to sem. Jo a tay psal, že u 7750 nejde dvojjazyčný disk - nebo o tom aspoň neví. Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem Traveller
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Takže jestli jsem to dobře pochipil, prvních 100 ks je jen německy, AJ budou od čísla 101 a dále někdy v únoru. Všechny ostatní kusy (nad číslo 100) budou jen v AJ. Tuto informaci ještě ověřuji, moje němčina + jeho angličtina jsou na tom tak stejně (bídně) EDIT: takže mi potvrdil, prvních 100 v NJ, ostatní v AJ Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem Traveller
Suleky Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 a nezdaji se vam trosku "tlusty" 16mm ?
Duke650 Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Suleky napsal: a nezdaji se vam trosku "tlusty" 16mm ? ani v nejmenším aneb jak říká můj junior "na to se.e pes"
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Jsou docela silný, ale při nošení to ani nepřijde...
danycz Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 to Tada: Tak obe recenze se na WUS foru libily , jen je tam mrzi, ze neumi cesky.
Návštěvník Tada Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) danycz napsal: to Tada: Tak obe recenze se na WUS foru libily , jen je tam mrzi, ze neumi cesky. danycz: Tak mohl bych napsat titulky, ale neumím je načasovat... Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem Tada
ANT Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 k hodinkam...znacku moc nepoznam, nikdy som od nich nic nazivo nevidel takze neviem posudit ani kvalitu, ale konecne pekne hodinky od Steinhart, doteraz sa mi nic od nich nejako prevratne nepacilo, ale tieto vyzeraju fakt pekne,na moj vkus je priemer uz na hranici, ale to by chcelo vidiet nazivo
Návštěvník Tada Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Tak moje Chrono II se dnes nějak zbláznily a udělaly asi 4minuty + ... Tak doufám, že to bylo jen nějakými skvrnami na slunci a srovnají se.
bandicoot Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Tada: to 7750 občas dělá - nic by jim nemělo být
Návštěvník Tada Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 bandicoot: Dnes už zase pracují s obvyklými 4-8 vteřinami +
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se