cigi Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 (upraveno) jsou opravdu fajnový ! gratuluju, docente ! Asi budu muset vbrzku pustit další chlup. Na tu básničku bych se ale teda taky vy........ , filo má recht, k ciferníku s mimostředkou je literatura nepatřičná. Pánečku, to by byla limitůra ! Upraveno 16. března 2009 uživatelem cigi
hciq Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 O výkendu jsem se stavil ve škodováckým museu v MB. Tydle hodinky tam maj v prodeji. Dámský asi za 5 a pár dorbnejch a pánský vo talíř dražší, v jak bílý tak černý verzi. Hoďky jsou fakt takový pro co byly vyrobeny- prostě pěkný škodovácký hodinky. Taky ten design je ze Škodovky, ciferník Liss, ručky nevím, pouzdro a montáž soudruzi z NMnM. Takže pokud někdo šoféruje škodku, tyto hodinky na zápěstí je povinnost.
vraby Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Pánové koukám že se tu dlouho nic neřešilo,tak tady něco pro vás mám.Hodinky od Škoda-auto,ale nic jsem o nich na netu nenašel.Rád bych se o nich něco dozvěděl,pomůžete?Díky
New X-Bob Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 mě to přijde jak něco od Lotus group (Lotus neboFestina?).
vraby Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Myslím že nějaká podoba tam je 1.Festina 2.Lotus ,ale takových hodinek může být.
New X-Bob Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 já mám někde (možná omylem) zasuto, že právě Lotus group už něco pro VW Gruppe / Skoda dělal.
vraby Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ať hledám jak hledám nic o těchto hodinkách nemůžu najít.Možna by mohl pomoci"docent tecka" nebo "tolja"co vy na to pánové.?
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) podobně vypadají Tonino Lamborghini - aspoň teda pouzdro je stejný - i ten kulatej lepík na hranatej cifr dokládá, že to bude tato třída edit: já ty TL mám, proto mě to hned napadlo, jen ten strojek tam bude lehce jinej Upraveno 22. října 2009 uživatelem bandicoot
New Milis Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 podobně vypadají Tonino Lamborghini - aspoň teda pouzdro je stejný - i ten kulatej lepík na hranatej cifr dokládá, že to bude tato třída edit: já ty TL mám, proto mě to hned napadlo, jen ten strojek tam bude lehce jinej No vidiš to, tak teď už víme, pro koho dělaj v Eltónu ty pouzdra. Pro Blancpain a Tonino Lamborhini.
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Milis: chceš říct, soudruhu kapitáne, že mam teda doma další primky aniž bych to věděl? Paráda, aktiva rodiny se hnedka zvedla o 100 táců, já vůl myslel že je to corporate gift za 60 ojro.
New Milis Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Milis: chceš říct, soudruhu kapitáne, že mam teda doma další primky aniž bych to věděl? Paráda, aktiva rodiny se hnedka zvedla o 100 táců, já vůl myslel že je to corporate gift za 60 ojro. Ne tak docela primky, musel by sis v Eltónu nechat z kartónu střihnout na ten jejich pověstnej ciferník. Šedesát osmičku ti tam pak vrznu já.
vraby Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Díky pánové,jsme zas o kus dál,ale co to je přesně za stroj to bude asi problém.
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 vraby: vzhledem k tomu, že je to corporate gift té nižší hodinkové kategorie, neni problém, co je to za stroj, je to prostě... šumák... fuk... škoda času po tom pátrat
vraby Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Dobrá-kašlem na to.Dostali se mi do ruky tak jsem byl na ně trochu zvědavej co to je? Díky
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Tak je kuchni... podle mě tam nebude ani myiota - na těch mejch je hrozně divnej převod mezi sekundovkou chronografu a sčítačem minut - je to natvrdo spojený - to jsem nikde jinde neviděl. Důvěru ve mě nevzbuzuje ani divná povrchová úprava pouzdra. Taky to máš tak?
vraby Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Pokusím se je tedy kuchnout,snad to zvládnu nejsem žádný hodinářský odborník a potom to nafotím a uvidíte co tam je za stroječek.
vraby Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Hodinky jsem chtěl nakonec dát synovi(18),ale ten mě poslal s nimi " víte kam".Není to jeho styl.Půjdou tedy do světa.
ramon Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Ve své kategorii, jako reklamní hodinky, které se rozdávají, jsou povedené. Ale maximálně jako kuriozitu někam do vitríny. Určitě ne na nošení, tak jako nenosím žádné reklamní hodinky s logy různých nehodinářských výrobců. BTW nedávno jsem vyhazoval jedny s logem Mercedes-Benz
hirsch Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Právě teď jsem zjistil přímo v MB aktuální ceny hodinek Laurin a Klement od Sinn: Mají 2 druhy, jedny za 17801 Kč a druhý za 46613 Kč. Víc mi paní v prodejně neřekla, ale asi to budou ty, který jsou vyfocený v katalogu ŠKODA, který je tady o pár příspěvků výš.
docent_tecka Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 dovolim si ozivit toto tema - tak jsem se dozvedel, ze chronografy nespatri svetlo sveta me to prijde skoda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se