eloga Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 tvl proč se na ptáš tudy? Sem se takové zvěsti nepíšou, bo jde o nejmenovanou firmu. Ale jinak všechny cesty vedou do Říma - třeba Via Appia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 AndyAron ty máš ještě nějaké Timexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Furt ty svoje stare ReefGear. Ty me prezijou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 V 30. 9. 2024 v 10:21, hightower napsal: Nedalo mi to a objednal jsem. Tak uvidíme Rozšířit A přes co jsi to objednával, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 V 2. 10. 2024 v 11:57, Tenglis napsal: A přes co jsi to objednával, prosím? Rozšířit https://timex.com/products/expedition-gmt-titanium-automatic-41mm-silicone-strap-watch-tw2w53000 A když se přihlásíš mailem do newsletteru, máš 15% slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Občas se vybraný modely objeví i třeba na Zalandu za ještě nižší cenu, ale chce to sledovat... Jen takovej tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 (upraveno) Jj přesně jak píše @Skopky-Sonny a jak jsem tu už taky uváděl - na Zalandu mají překvapivě velkou nabídku Timexů A ještě větší paradox je, že tam často mají i modely, které se na oficiálním webu Timexu objeví třeba až s měsíčním zpožděním Viz třeba teď další z Deep Water Reef modelů a další Hlavně ale člověk nemusí řešit papírování a clo/dph při nákupu přímo v US e-shopu. Upraveno 3. října 2024 uživatelem Caszidy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 V 30. 9. 2024 v 13:11, Roman-ZA napsal: tak som na ne zvedavy Rozšířit Není to špatné! Lehké, ta guma je extrémně pohodlná a zpracování mi přijde taky v pohodě. Akorát bojuji s velikostí, na mojí tlapě mi přijdou menší (na fotce to tolik nevypadá) 6 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Expedicni hodinky nemaj zavazet, ani o nich nemas vedet. Za me pecka. A gratulace. 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Ty brďo, to vážně nevypadá zle. Pošli více foto, pls! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 A mohl bys prosím poslat i nějaký lume shot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Worn&Wound kolabo 37mm s mechanickým strojkem s ručním nátahem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 A ještě dnes čerstvě další titanová spolupráce s The James brand 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 (upraveno) chalani fachcia viac a viac, sa mi to paci ... len tie spodne viecka by mali nejako poriesit, ten pohlad na MIYOTu nie je 2x vabny ... Upraveno 12. listopadu 2024 uživatelem Roman-ZA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2024 https://timex.eu/products/timex-automatic-1983-e-line-reissue-34mm-stainless-steel-expansion-band-watch-tw2w70800?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=2024.11.14_ELineReissue_EU_Eng&nb_klid=01J96PV1YD6P0CWRAEV1CHE07B&_kx=jf6NnlM1cSYOZw1Yzb8J_pLYws_5jTEUNAb9wq5oKbo.SmBtvn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2024 Na ty 1983 jsem také koukal (dokonce už je prodávají i přímo v ČR), ale nechápu, proč na ciferník cpou ten nápis "Water resistant" K čemu to u tohohle designu (něco mezi dress watch a GADA) je? Na mě to působí strašně rušivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 tusim tu este neboli, nove Expedition Traprock Solar 40mm Eco-friendly Strap Watch https://timex.eu/products/expedition-traprock-solar-40mm-eco-friendly-strap-watch-tw2w71000?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=2024.11.21_TraprockSolarVIP_EU_Eng&nb_klid=01J96PV1YD6P0CWRAEV1CHE07B&_kx=jf6NnlM1cSYOZw1Yzb8J_pLYws_5jTEUNAb9wq5oKbo.SmBtvn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 (upraveno) Novinka Timex - kolaborace se značkou Noah. Výsledkem jsou tyto hranaté hodinky The Noah x Timex Moonphase watch 37mm x 25mm, Gold-plated steel , 50 m WR, Quartz - Price: $198 článek - https://www.hodinkee.com/articles/noah-unveils-the-follow-up-to-its-hit-timex-collaboration-watch Upraveno 30. listopadu 2024 uživatelem Salamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Jo z timexu pride skoro kazdy den nejaka sprava o novinke, sa snazia chlapici:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Tohle mi k Timexu nějak nejde. Ten nápis Noah se na ciferník vůbec nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se