bandicoot Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Hammer: tak mám pocit, že smyslem tvé reakce nebylo informovat o faktech či zážitcích, ale že tvůj táta má "lepší auto" K tématu: za poslední měsíc jsem najezdil cca 4tkm po českých, německých a rakouských dálnicích a neviděl jsem ani Ň, ani u nás ani jinde (v německu jen byly chvályhodné mobilní kontroly váhy a tech. stavu kamionů)
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 kibi napsal: tady Dík, ještě jsem našel stránku výrobce, ale je to jen polsky. Neumíte někdo polsky, že byste to prostudovali? Jestli tomu dobře rozumím, měli by být ve vzdálenosti 100 - 150 metrů.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 bandicoot napsal: Hammer: tak mám pocit, že smyslem tvé reakce nebylo informovat o faktech či zážitcích, ale že tvůj táta má "lepší auto" Smyslem bylo potvrdit, že provokují... a stejně prd víte jaký máme auto. Ale to je fuk. Jen bych zas nerad abyste ze mě dělali něco co nejsem. A opět k tématu, dnes jsem po dlouhé době viděl na dálnici pašíka. Jel 100 v pravém pruhu. Jelikož jsem jel s HTPčkem, tak jsem s ním neměl problém
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Gilius napsal: slyšel jsem,že 100 metrů,ale je to bez záruky........mám to z doslechu. Nevím sice co tam mají za radary. Ale takové ty co jsou ve vesnicích a ve městech, jak na vás blikají. Tak znám jeden který na mě bliká už půl kilometru před vesnicí. Takže podle mne jim to měří na víc než 100m.
GEORGE1 Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Ale pánová, není to debata o ničem? Jezděme podle předpisů a passaty jsou jim na .....
Návštěvník Tada Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Gilius: Ne samozrejme,ze to nedelaji. Ale proc jsem teda mel na Hradecke v noci za sebou namacklou R36 kdyz jsem jel presne 130?
New X-Bob Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 páč tě neměřili, ale byls podezřelej, že je to třeba kradený, protože kdo by jinak jezdil v noci do Hradce?
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Kamil napsal: Dík, ještě jsem našel stránku výrobce, ale je to jen polsky. Neumíte někdo polsky, že byste to prostudovali? Jestli tomu dobře rozumím, měli by být ve vzdálenosti 100 - 150 metrů. Ne e. Dosah to má i větší, jen pro doplnění policejní Pašíci omezovač nemají, to se stejnou rychlostí jako má měřené auto je taky tak trochu kachnička. Je fakt, že měření nějakou dobu trvá, měřící systém je pasivní, tzn. porovnává nějaké parametry - to ej nevýhoda mezi tímto a laserem/radarem, kdy je informace okamžitá. Na druhou stranu je měřené auto zaznamenáno, takže je krásně prokazatelné kde co jiného. Pásy, pruhy, blinkry, přednosti, značky, červená...
Friedrich Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 (upraveno) Tada napsal: Ale proc jsem teda mel na Hradecke v noci za sebou namacklou R36 kdyz jsem jel presne 130? Třeba proto, že v tom mají i aparaturu na čtení SPZ/RZ za jízdy s porovnáním s databází odcizených vozidel + značek a v noci je horší viditelnost. Nic víc v tom, myslím nebylo, projeli si tvý fáro jestli to není čórka a ty třeba padouch a to je myslím dobře, ne ? Nemají ty vozy přeci jenom na měření a kasírování, jak se tady někteří masírujete . . . ikdyž lov pirátů je jejich hlavní účel, kdo jezdí jak ho***s největším egem na zeměkouli, nechť platí a s tímhle ale musí počítat, pak tedy ať "nepláče" jací jsou ti fízli sv***, když ho při tom načapali. Projel jsem už na D11 několikrát kolem stojících měřících poldů, měl jsem tam okolo 150 km/h a nic se mi nestalo. Je to jejich dobrá vůle (a díky +/- malých nepřesností tachometrů v našich autech), že nám něco navíc tolerují - zákon o žádné toleranci nehovoří - 130km/h a dál už smůla, tak buďme rádi a netrhejme celou ruku, když je nám nabídnut prst. Až je to opravdu jednou přestane bavit a budou měřit a pokutovat striktně podle zákona, tak teprve potom se z toho většina z nás po****me. Taky to občas "šimrám" nad 130 km/h ale ne víc než těch cca 160 (subjektivní údaj z mého tacho - skutečná bude asi nižší . . . snad..) - ta tolerance má své meze a navíc já mám rád svou rodinu, sebe, mý prachy i mý body. (jsem v ten moment ale připraven a smířen s tím, že už na mě můžou a můžu mít problém) Nějakým prudkým zrychlováním si jen přitížíte, protože si tak zvednete ten průměr v tom úseku kde vás R36 snímá - a můžete si tak "poskočit" o třídu pokut a bodů výš. VW R36 Takže ofafrně. +Něco pro závodníky. Upraveno 24. dubna 2009 uživatelem Friedrich
Návštěvník Tada Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 New X-Bob: To máš recht Ale já jel z Hradce Friedrich: PRudké zrychlování mi na R36 nepomůže... 330Ci je bohužel pomalejší. No, alespoň díky passatům pořád čumím před sebe a víc se soustředím
Alessio Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Hammer_Time napsal: Tohle tu už určitě bylo, ale teď se to sem hodí, ke všem těm receptům, jak zrychlit, aby vás nezměřili PS: mimochodem, tahle reklama dostala myslím nějakou cenu - je fakt dobrá
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Jooo, není to špatné... Rychlost bych já neoznačil jako hlavního zabijáka na silnici, to jsou - nepozornost, bezohlednost a přecenění schopností...
PepaSFI Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Tada napsal: Jooo, není to špatné... Rychlost bych já neoznačil jako hlavního zabijáka na silnici, to jsou - nepozornost, bezohlednost a přecenění schopností... tak tohle jsme tady probírali cca před týdnem ve vláknu o motorkách a to bys teda s tímhle názorem neprošel :-) Heslo televizní kampaně Nemyslíš-zaplatíš je bohužel pravdivé a taky bohužel tou kampaní deformované. Jaksi tam zapoměli na případy tuposti a ignorantství. Že například povolená rychlost nemusí být rychlost bezpečná. Že i v autě s abs se dá nabourat a umřít navzdory dvaceti airbagům. Že je někdy lepší myslet i za ty druhé. A taky myslet na ty druhé a třeba někdy uhnout ikdyž nemusím protože to druhému usnadní situaci.
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Motorky jsou pro mě naprosto španělská vesnice... Pod tu tupost a ignoranství se podepisuji. Je potřeba myslet i za ty druhé a předvídat. Já když jsem byl blízko dopravní nehodě, tak to bylo většinou proto, že jsem nedával pozor, ne proto, že bych jel rychle...
tombed Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) vyzkoušejte si svou reakční dobu... http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sle...on_version5.swf jinak to nešlo... Upraveno 13. května 2009 uživatelem tombed
Baker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 tombed napsal: vyzkoušejte si svou reakční dobu... Dobry to je.
tombed Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Baker napsal: Dobry to je. mno, si lepší, zvládáš lépe práci s myší... jsem jen bobbing bobcat
Baker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 tombed napsal: jsem jen bobbing bobcat Vypni si zvuk, ten rozptyluje
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Je to možný? Moje reakce je buď 0,241 nebo 0,3... Upraveno 13. května 2009 uživatelem Hammer_Time
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se