sibirnaya Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Gilius napsal: a co takhle 635 CSi??? Nejlepší bafoun,dle mého,co vyrobili???? tata mel kdysi 633... jojo, je to mazel, ale ja si myslim, kdyz sportak na leto, tak kabrio. A M3 E36 je uzasna, 321PS, pohodovy svezeni, a tech kabrioletu nebylo moc...
midloch Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 JanBeles napsal: No, co se me tyka, mas pravdu. Nicene, urcite se najde hone lidi, ktery vysoky a "pristupny" vykon oslovi, tudiz opet tema na debatu.. I kdyz jak rikam, ja bych radsi zrovna 911 nez IS-F.. Ale co clovek, to nazor.. A navíc 911 se stejným výkonem jako IS-F je úplně někde jinde a to taky cenově
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 sibirnaya napsal: tata mel kdysi 633... jojo, je to mazel, ale ja si myslim, kdyz sportak na leto, tak kabrio. A M3 E36 je uzasna, 321PS, pohodovy svezeni, a tech kabrioletu nebylo moc... Já nevím...já kabriolety osobně moc nemusím......a 635 mne dostalo.....nedokážu popsat čím....prostě pocitově.......
sibirnaya Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) je to muj oblibenec... a jinak, nez sestku, tak spis 3,0 CSI... 3,0 CSL este lip, ale to sme zas uz uplne jinde... jenze zase, to uz radsi Barockengel, a uz se motas v zacarovanym kruhu a skoncis u 507... Proto M3 E36, levny, relativne rarita u nas, aspon v provedeni cabrio, rychly, spolehlivy, proste hracka na blbnuti... BMW 502 Cabrio ( Barockengel ) Upraveno 18. února 2009 uživatelem sibirnaya
911 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 (upraveno) horal napsal: Informace o SPZ. bez záruky v dobe kdy prectes tu znacku, tak uz te maji i s vypsanym blockem ;-) Upraveno 24. února 2009 uživatelem 911
Ruda Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 buroucek napsal: Tak už i motorky. Stačí jezdit rozumně a je mi jedno, kdo kde měří
mechano Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 horal napsal: Informace o SPZ. bez záruky Fajn, ale spíš bych doporučoval soustředit se na jízdu.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Ruda napsal: Stačí jezdit rozumně a je mi jedno, kdo kde měří Ty všude a za všech okolností dodržuješ předepsanou rychlost? Třeba na magistrále v Praze na padesátce kde všichni jedou 70-80, tam jet 50, tak si říkám o bouračku a takových situací jsou mraky.
911 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Kamil napsal: Ty všude a za všech okolností dodržuješ předepsanou rychlost? Třeba na magistrále v Praze na padesátce kde všichni jedou 70-80, tam jet 50, tak si říkám o bouračku a takových situací jsou mraky. Kamile, to nema cenu. zdejsimu osazenstvu az na vyjimky to nevysvetlis. tady jsou svetci a my jsme pirati. viz jine vlakno o rychlosti kde vscihni jezdi 40-50 vsude po Praze a jinde taky presne podle predpisu.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Zrovinka ten na obrázku je od nás, D11 od Prahy do Poděbrad. Dneska jsem jel do prahy a cestou zpátky jem ho viděl v protisměru, v tak trochu kuriózní situaci. Nějaký opálený spoluobčan se zřejmě rozmyslel, že nejrychlejší bude jet na svém kole po dálnici Passat u něj stál a policisté mu stěhovali kolo za svodidla do lesa
Ruda Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 (upraveno) Kamil napsal: Ty všude a za všech okolností dodržuješ předepsanou rychlost? Třeba na magistrále v Praze na padesátce kde všichni jedou 70-80, tam jet 50, tak si říkám o bouračku a takových situací jsou mraky. Nikde jsem nepsal, že dodržuji rychlost přesně. Záleží na okolnostech, ale nikdy nejedu kolem ZŠ 50 km/h, když je to tam nepřehledné. V obci jezdím na 50 dle rychloměru asi 60 (cca. 54 dle GPS), když je potřeba předjet tak trochu víc. Mimo tak 100 (cca. 94 dle GPS). Semtam se projedu mimo obec, takže tak 120. Nechápu ale idioty, co mají potřebu dokazovat, že jim jede auto nebo motorka v uličkách mezi domy kilo Upraveno 8. dubna 2009 uživatelem Ruda
Jakubisko Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Ruda napsal: Nikde jsem nepsal, že dodržuji rychlost přesně. Záleží na okolnostech, ale nikdy nejedu kolem ZŠ 50 km/h, když je to tam nepřehledné. V obci jezdím na 50 dle rychloměru asi 60 (cca. 54 dle GPS), když je potřeba předjet tak trochu víc. Mimo tak 100 (cca. 94 dle GPS). Semtam se projedu mimo obec, takže tak 120. Nechápu ale idioty, co mají potřebu dokazovat, že jim jede auto nebo motorka v uličkách mezi domy kilo A kolik mas kobylek? Takhle jezdim ja se 67
B.F.G. Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Já taky nechápu idioty, kteří mě předjíždí v nepřehledné obci 100-130. Jenže na takový hovada platí jedině smrtka. Passat nepomůže.
bandicoot Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Jakubisko: v obci jezdím stejně jako ruda a to mám koní 5 (pro info: nemám na seno, proto jen 5)
Ruda Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Jakubisko napsal: A kolik mas kobylek? Takhle jezdim ja se 67 Papírově při městské rychlosti (cca. 2000 min-1) to má necelých 40, jinak při 6250 min-1 cca. 109.
Ruda Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 bandicoot napsal: Jakubisko: v obci jezdím stejně jako ruda a to mám koní 5 (pro info: nemám na seno, proto jen 5) Při mé hmotnosti z příhodného kopce překonávám v pohodě 50 km/h i na kole. Pak ale výkon není o koních, ale obávám se že spíš o VOLU za řidítkama
H-B Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Dneska jsem byl na vyletu z Dusseldorfu do Antverp. Belgicka dalnice, krasnej asfalt, rozumnej provoz. A vsichni jedou 120 (max rychlost v Belgii), ackoliv by se tam s klidem a bezpecne dalo treba 150. No a? Jel jsem taky 120, vic jem samozrejme mohl, ale o tom to neni. Elementarni respekt k zakonum. Nemecko- rychlost neomezena, kdyz jsou tri pruhy na dalnici, pohoda. Vpravo kamiony nebo ti, co jedou podobne rychle, uprostred tech 120-140, vlevo vic. KDyz predjizdis vlevo a nekdo te dojede, zadny debilni problikavani apod. I ve velkym provozu to funguje. Pokud je omezeni na 120, proste vsechny pruhy jedou cca 120. Jasne, vsude se najdou blbci, ale stokrat lepsi nez u nas. V CR i mimo jsem naridil celkem dost a s klidem na dusi muzu rict (a omluvte mi, ze to bude od plic), ze Cesi jezdej jako curaci. A neni to jen rychlost, proste obecne.
Alessio Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 JanBeles napsal: Dneska jsem byl na vyletu z Dusseldorfu do Antverp. Belgicka dalnice, krasnej asfalt, rozumnej provoz. A vsichni jedou 120 (max rychlost v Belgii), ackoliv by se tam s klidem a bezpecne dalo treba 150. No a? Jel jsem taky 120, vic jem samozrejme mohl, ale o tom to neni. Elementarni respekt k zakonum. Nemecko- rychlost neomezena, kdyz jsou tri pruhy na dalnici, pohoda. Vpravo kamiony nebo ti, co jedou podobne rychle, uprostred tech 120-140, vlevo vic. KDyz predjizdis vlevo a nekdo te dojede, zadny debilni problikavani apod. I ve velkym provozu to funguje. Pokud je omezeni na 120, proste vsechny pruhy jedou cca 120. Jasne, vsude se najdou blbci, ale stokrat lepsi nez u nas. V CR i mimo jsem naridil celkem dost a s klidem na dusi muzu rict (a omluvte mi, ze to bude od plic), ze Cesi jezdej jako curaci. A neni to jen rychlost, proste obecne. Jene, naprostá pravda. Včera jsem pouštěl v zácpě (auta stála i v křižovatce) holčičky s maminkou na přechodu u rudolfina, když si to tam prosvištěl nějakej kretén s myšákem evem po kolejích tak stovkou (přes den v zácpě!!!). kdyby holčičky přeběhly po tom co jsem zastavil a pustil je (měly zelenou), tak jsou mrtvé. Ten blb by je zabil. Měl jsem sto chutí šlápnout na to, dohonit ho, vytáhnout ho z auta a rozbít mu držku. Uf. Sem se musel svěřit, sorry. Jinak dnes veselejší: svištím si to po dálnici na litoměřice, byla tam stovka (nevím proš) a já jel asi tak 130. Blížím se k bleděmodrému passatu, dva laufy, anténa...brake! Byl to on, ale očivdně by mě nestíhal, v tom úseku tak jelo hafo aut, asi čekal na opravdového piráta.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se