African Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Mě stačí pár Vašich komentářů a je mi jasné, že to nikdy neuvidím Tedy pokud mě nějaký úchyl nenaváže a pod pohrůžkou zabití, mě nedonutí koukat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 nešlo by téma přejmenovat na "Petr Mára je levný brand"? 3 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 pro srovnani, tady nova U2bovka od TGV, a v komentarich tenhle citat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Bohužel se z Němec stal odborník na všechno, měl se držet toho Applu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romachac Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 V 19. 8. 2023 v 10:42, Erendil napsal: Bohužel se z Němec stal odborník na všechno, měl se držet toho Applu. To je tak, když už nemáš v oboru moc kam růst a potřebuješ zvětšit zásah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Otázkou je, kto je ten bambus a koho zaujíma jeho názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Pozde. Ted uz frci Porsche pro kazdeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romachac Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Před hodinou, barackpalenka napsal: Otázkou je, kto je ten bambus a koho zaujíma jeho názor? Očividně se těch lidí najde hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 6 hodinami, romachac napsal: Očividně se těch lidí najde hodně. Veď práve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Petra Máru jsem sledoval pravidelně, hlavně jako fanoušek Applu...ale od té doby, co se začal srát do všeho je to pro mě prodejná štětka...každý nový produkt je super a hned je tím nejlepším...a to už prostě nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se