Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak, prej ještě pár kousků Wyrd LE je volných a mají termín dokončení tento měsíc…tak pokud by se někomu nechtělo čekat tak můžou být celkem rychle.

Odesláno

Mám černé a jsem nadšený, prostě mi ta tmavá spolu s koženým páskem k nim sedí nejvíc 😉

IMG_5143.thumb.jpg.0317710bc5dca65043a958e2301b1bdc.jpgIMG_5138.thumb.jpg.749a4b678f0f85fa76db1321f5ba710b.jpgIMG_5137.thumb.jpg.aaf9430933ae48d0a27abacb2f8f8599.jpgIMG_5135.thumb.jpg.86d321bbb3282ad7e04cb4992b858c30.jpg

• Dát hlas 3
Odesláno

Momentálně se mi líbí fest ty (časem) limitovaný červený, ale nejsou bohužel volný "hodinkový peníze" 🤔

Jinak ze standardní nabídky je pro mě jasná volba také ta černá...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Krásné jsou, gratulace. Sice moc nemusím fialovou, ale takhle na reálných fotkách vypadá ten gradient parádně 👍

Jak se to objednává, nebyly s tím nějaké komplikace? 

Odesláno

Objednány v říjnu loňského roku, doručeny včera. Všech 100 ks je prodáno… měly být v Červnu, a dorazily včera s asi třítýdenním zpodžděním. Takže nakonec ten odhad dost přesný. Na černém řemenu působi dost elegantně a ten gradient cifr neskutečně působivý: nepůsobí to lacině ani řvavě.

a propos: fialová je královská barva… 😉

• po měsících...
Odesláno

Jo, ta zelená se mi líbí asi nejvíc. Jinak to ale hezky shrnul Thomas Van Straten na Fratellu: CW přechází od svého designu na homage Breguet Tradition.

Odesláno
  V 31. 10. 2024 v 21:04, tomato napsal:

Jinak to ale hezky shrnul Thomas Van Straten na Fratellu: CW přechází od svého designu na homage Breguet Tradition.

Rozšířit  

Za mě nesmysl...jsou to uplně iiný hodinky. A pokud nesmí použít na ciferníku římský číslice tak to sorry..

Odesláno
  V 1. 11. 2024 v 6:08, Spongebob napsal:

Za mě nesmysl...jsou to uplně iiný hodinky. A pokud nesmí použít na ciferníku římský číslice tak to sorry..

Rozšířit  

Smí, nesmí… můžou tomu třeba dát otočnou lunetu - ale pak to bude kočkopes.
Nebo jinak: když uděláš hranatý hodinky s římskými čísly, srovnání s Cartierem se nevyhneš.

Odesláno
  V 2. 11. 2024 v 6:31, tomato napsal:

Smí, nesmí… můžou tomu třeba dát otočnou lunetu - ale pak to bude kočkopes.
Nebo jinak: když uděláš hranatý hodinky s římskými čísly, srovnání s Cartierem se nevyhneš.

Rozšířit  

Kdyby se jednalo jen o podobnost/srovnáni, tak bych ani nepípnul :) Jen já mám výraz "homage" spojenej s čistou kopírkou a pouze jiným logem. Což v tomhle případě je tady opravdu mrak odlišností...

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...