tomato Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 9 hodinami, ZdenoP napsal: Budou ty Bel Canto Classic taky edice limitované počtem kusů či nikoliv? Já mám za to, že to je regulérní řada (nelimitovaná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Je na těch nových Classic alespoň nějaká luminescence, třeba na ručičkách? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna uživatelem ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Před hodinou, ZdenoP napsal: Je na těch nových Classic alespoň nějaká luminescence, třeba na ručičkách? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musim teda říct že ta verze v levo s tím strukturovaným cifrem vypadá o dost líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) Moje Wow je rozpačité... Struktura číselníku bomba. Římské číslice a vůbec provedení číselníku je zase krok zpět. Takže - vzít oba modely, prohodit jen ten modrý číselník a zachovat zbytek Ale takhle asi ne. Takže když se nad tím zamyslím... Originál je prostě NEJ. Zrovna včera jsem je venčil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno středa v 08:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:59 Tato varianta je za mě asi nejlepší - krásný ciferník, původní indexy s lumi (s hodinkami i spím, takže pro mě důležitá funkce :-), navíc limitka 147 kusů... Zatím jsem velice spokojen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se