tlotlo22 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 před 3 hodinami, tomato napsal: Mikrovláknové rukavice by pomohly, al taky by bylo fajn si dát ti hodinky na ruku správnou stranou To obojí je pravda, stejně jako obojetné přidávání vlásečnic (je i slyšet, jak párkrát korunka cvakne). Ty C60 tridenty bronze pro 600 blue jsou hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 V 19. 9. 2023 v 13:02, tlotlo22 napsal: Nová soukromá limitka 100 kusů Bel Canto Fumé (francouzsky Kouřový). Cifr s přechodem barev červené a fuchsie, ve slabším světle bude až černý. Zobák ptáčka bílý kvůli čitelnosti. Ručky černé, opět kvůli lepší čitelnosti. Přihlásit se je možno zde: https://reddit.com/r/MicrobrandWatches/s/XDWMdko2oK Nebo poslat message na Instagram: https://instagram.com/wyrdwatches?igshid=MzRlODBiNWFlZA== To jsi mi neměl dělat, bohužel vypadají ještě o parník líp než všechny předešlé verze (zatím u mně vedla ta purple verze)... takže jsem se upsal. Jenom doufám, že to nebude internetový scam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 To jo ty jsou luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Kluci, je tu někdo z Prahy/Plzně/KV, kdo by měl čas a chuť na ukázku? Rad bych se na ně někdy podíval v reálu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Tak na ty Wyrd Bel Canta nakonec sehnali dalších 99 a budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 12 hodinami, tomato napsal: Tak na ty Wyrd Bel Canta nakonec sehnali dalších 99 a budou. Paráda, už jsem se bál, že jsem tě nechtěně namočil do nějaké nekalosti. Psal jsem tam taky, ale ani se neobtěžovali mi odpovědět Zůstanu u Viol, i když taky budou hodně nápadné, nebude to až tak markantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 V 3. 10. 2023 v 10:18, tlotlo22 napsal: Paráda, už jsem se bál, že jsem tě nechtěně namočil do nějaké nekalosti. Psal jsem tam taky, ale ani se neobtěžovali mi odpovědět Zůstanu u Viol, i když taky budou hodně nápadné, nebude to až tak markantní Tak jsem nakonec ještě napsal přímo do Chr.Ward a ti potvrdili že to není scam a že je to skutečné. Až to budou potvrzovat, tak bych si k nim vzal ten řemen z viol. Ta hnědá k tomu moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 V 23. 9. 2023 v 8:36, PavelSch napsal: Kluci, je tu někdo z Prahy/Plzně/KV, kdo by měl čas a chuť na ukázku? Rad bych se na ně někdy podíval v reálu. Dík Pokud pojedeš v sobotu na SEW, tak tam budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Na CW fóru se objevila fotografie prototypu Bel Canto Phoenix, kterou jako zatím jedinou, sami Wardi povolili zveřejnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 (upraveno) A tady představení krasavce McLaren 765LT SPIDER MSO1 také ve vulkanické oranžové. Ve videu se objevuje právě prototyp Bel Canto Phoenix na zápěstí protagonistů. Upraveno 16. října 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 (upraveno) Tahle soukr limitka mě nějak minula Hypnotické Bel Canto Guilloche Guilloche Bel Canto.pdf Upraveno 24. října 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 1 hodinou, tlotlo22 napsal: Tahle soukr limitka mě nějak minula Hypnotické Bel Canto Guilloche Guilloche Bel Canto.pdf Tohle se teda fakt nepovedlo, z toho mně nějak náhle rozbolela hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 2 minutami, tomato napsal: Tohle se teda fakt nepovedlo, z toho mně nějak náhle rozbolela hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 2 nově CW povolené fotografie Bel Canto Phoenix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Před hodinou, tlotlo22 napsal: 2 nově CW povolené fotografie Bel Canto Phoenix Vypadají hezky to jo, ale jaká je ta spojitost s McLarenem? Dostanou možnost je koupit při koupi auta, nebo jsou v každém gloveboxu už automaticky? K McLarenu mi totiž víc sedí Richard Mille, nebo MB&F. Třeba oranžové MAD1… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 V 25. 10. 2023 v 11:26, tomato napsal: Vypadají hezky to jo, ale jaká je ta spojitost s McLarenem? Dostanou možnost je koupit při koupi auta, nebo jsou v každém gloveboxu už automaticky? K McLarenu mi totiž víc sedí Richard Mille, nebo MB&F. Třeba oranžové MAD1… Tuto bespoke edici si objednali McLarenoví nadšenci v počtu 99 kusů. Kolik z nich ale vlastní výše uvedený sporťák netuším nicméně to nebylo nijak svázáno s koupí vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Konečně se mi podařilo objevit C1 Bel Canto Violy focené naživo a dokonce wristshot na fialovém koženém řemenu. Foceno bylo zřejmě v salónu u Wardů. V pozadí jsou světle modré Cielo a černé Nero, oboje na patřičně barevných kožených řemenech. Musím uznat, že jsem vybral fakt dobře a moc se na ně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Ty fialový jsou hodně hooodně dobrý Ty mě že všech barev zaujaly opravdu nejvíc. Já nudnou modrou ☹ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Opět jsem zapomněl vypnout cinkadlo a takhle to dopadlo v porovnání s SH21, které jsem pár dní neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Já na té modré rozhodně žádnou nudu nevidím U Conceptů se krom tenkého proužku na okraji cifru, snaží luneta a ještě víc řemen. U Bel Cant je to neoddiskutovatelně nejhezčí barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se