Pavel87 Odesláno 5. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2022 V 3. 11. 2022 v 18:15, Harwey napsal: Tu ti cina nevadi? Jo vadí a protože jsem charakter, tak to brát nebudu. Nejsem jak Němci.
Snekofon Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) Tvůj budget je jen na Čínu, nebo druhou ruku.... Bronz z druhé ruky není problém, patina se dá odstranit a prožít si tu cestu celou od začátku. Hodinky z Číny, pokud se nejedná o nenápaditou kopírku (jako ty Aquatico) taky nejsou problém.... Tím myslím značky typu Zelos, Boldr atd... Podpořit snaživého a tvořivého člověka, i když je to Číňan není špatně ...naopak komická je demonstrativní a často selektivní zásadovost... Např. Ne čínským hodinkám a hurá na střechu čínské solární panely ... Tvému popisu by asi nejvíc pasovaly bronzové Hamilton Field, ale ty jsou nad budget i z druhé ruky... Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem Snekofon
Pavel87 Odesláno 8. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2022 V 5. 11. 2022 v 14:20, Snekofon napsal: Tvůj budget je jen na Čínu, nebo druhou ruku.... Bronz z druhé ruky není problém, patina se dá odstranit a prožít si tu cestu celou od začátku. Hodinky z Číny, pokud se nejedná o nenápaditou kopírku (jako ty Aquatico) taky nejsou problém.... Tím myslím značky typu Zelos, Boldr atd... Podpořit snaživého a tvořivého člověka, i když je to Číňan není špatně ...naopak komická je demonstrativní a často selektivní zásadovost... Např. Ne čínským hodinkám a hurá na střechu čínské solární panely ... Tvému popisu by asi nejvíc pasovaly bronzové Hamilton Field, ale ty jsou nad budget i z druhé ruky... Díky za poučení, jdu shodit panely Hamiltony Field jsou skvělé a nabízí se otázka, jestli raději nepřiplatit a mít je od nova napořád. Zvážím to.
Spongebob Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2023 (upraveno) Chlapi po něčem koukám..tak jsem si ze zvědavosti hledal ty tyrkysový Makary co tu byly celkem dlouho v prodeji a už jsem je nedohledal. Na googlu mi to našlo dva obrázky z inzerátu ale po rozkliknuti mi to háže error. Rád bych oslovil prodejce jestli prodej zrušil nebo prodal. Nevíte někdo prosím?? Dík za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2023 uživatelem Spongebob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se