Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 3. 11. 2022 v 18:15, Harwey napsal:

Tu ti cina nevadi?

Jo vadí a protože jsem charakter, tak to brát nebudu. Nejsem jak Němci. 

Odesláno (upraveno)

Tvůj budget je jen na Čínu, nebo druhou ruku.... 

Bronz z druhé ruky není problém, patina se dá odstranit a prožít si tu cestu celou od začátku. 

Hodinky z Číny, pokud se nejedná o nenápaditou kopírku (jako ty Aquatico) taky nejsou problém.... Tím myslím značky typu Zelos, Boldr atd... Podpořit snaživého a tvořivého člověka, i když je to Číňan není špatně ...naopak komická je demonstrativní a často selektivní zásadovost... Např. Ne čínským hodinkám a hurá na střechu čínské solární panely ... 

Tvému popisu by asi nejvíc pasovaly bronzové Hamilton Field, ale ty jsou nad budget i z druhé ruky... 

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno
V 5. 11. 2022 v 14:20, Snekofon napsal:

Tvůj budget je jen na Čínu, nebo druhou ruku.... 

Bronz z druhé ruky není problém, patina se dá odstranit a prožít si tu cestu celou od začátku. 

Hodinky z Číny, pokud se nejedná o nenápaditou kopírku (jako ty Aquatico) taky nejsou problém.... Tím myslím značky typu Zelos, Boldr atd... Podpořit snaživého a tvořivého člověka, i když je to Číňan není špatně ...naopak komická je demonstrativní a často selektivní zásadovost... Např. Ne čínským hodinkám a hurá na střechu čínské solární panely ... 

Tvému popisu by asi nejvíc pasovaly bronzové Hamilton Field, ale ty jsou nad budget i z druhé ruky... 

Díky za poučení, jdu shodit panely ;) 

Hamiltony Field jsou skvělé a nabízí se otázka, jestli raději nepřiplatit a mít je od nova napořád. Zvážím to. 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Chlapi po něčem koukám..tak jsem si ze zvědavosti hledal ty tyrkysový Makary co tu byly celkem dlouho v prodeji a už jsem je nedohledal. Na googlu mi to našlo dva obrázky z inzerátu ale po rozkliknuti mi to háže error. 

Rád bych oslovil prodejce jestli prodej zrušil nebo prodal.

Nevíte někdo prosím??

Dík za info.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Spongebob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...