vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Taky už jsem si spočítal, že když si zajedu mimo EU . Nasadím na ruku a do krabičky strčim prádlo tak se mi to u některých modelů určitě vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Nevím jestli je nejlepší se přiznávat ke krácení daní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 26 minutami, Exiztence napsal: Nevím jestli je nejlepší se přiznávat ke krácení daní. Jsi mě rozesmal...Rozeznáš podmiňovaci způsob? Dále by bylo dobré rozlišit rozdil mezi clem a dph. Jedno se platí na jedné straně hranice to druhé na opačné straně. V mém textu je přímo uvedeno priznani , kterou daň, poplatek nebou povinnou platbu jsem kdy neuhradil? Nic ve zlém, ale je to trochu mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 (upraveno) Vypustilo se mi tam "k případnému" tak či tak si nemyslím že je vkusné o takových věcech mluvit. Upraveno 26. listopadu 2022 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 19 minutami, Exiztence napsal: Vypustilo se mi tam "k případnému" tak či tak si nemyslím že je vkusné o takových věcech mluvit. Nevím...na několika místech tady na fóru mělo více členů stejnou připomínku jako já. Např. Kubson už v r. 2008 apod. Nikdy to nikoho nepohoršovalo...Já mám ve své sbírce 6ks bestselleru rolex. Všechny poctivě nabyté. Některé od AD. Některé od soukromých osob. Primárně mi vadí mé znevýhodněné postavení proti překupníkům. Kteří mají nějakou etiku nebo vkusnost v paži....napříště se raději vyhnu příspěvků na takové téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 49 minutami, vonmisses napsal: Jsi mě rozesmal...Rozeznáš podmiňovaci způsob? Dále by bylo dobré rozlišit rozdil mezi clem a dph. Jedno se platí na jedné straně hranice to druhé na opačné straně. To nemáš pravdu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 25 minutami, xbraj19 napsal: To nemáš pravdu… Máš pravdu , tak to platí pouze v režimu Tranzit, v normálním režimu je to na straně dovozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 11 hodinami, vonmisses napsal: Jsi mě rozesmal...Rozeznáš podmiňovaci způsob? Dále by bylo dobré rozlišit rozdil mezi clem a dph. Jedno se platí na jedné straně hranice to druhé na opačné straně. V mém textu je přímo uvedeno priznani , kterou daň, poplatek nebou povinnou platbu jsem kdy neuhradil? Nic ve zlém, ale je to trochu mimo. A tady si ještě dostuduj ten podmiňovací způsob: https://prirucka.ujc.cas.cz/?id=575 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 3 hodinami, Ohm-Aztec napsal: A tady si ještě dostuduj ten podmiňovací způsob: https://prirucka.ujc.cas.cz/?id=575 Ok. A ty dostuduj skloňování přídavných jmen. Ve starších příspěvcích je vidět, že máš v tom trochu zmatek. Ale jinak musím uznat, že píšeš hezky na úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 @vonmisses Brzdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se