Gustaf Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Proč ne.... určitě budou super. Mám pocit, že byly v helveti v akci...
gathis Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února V 26. 2. 2025 v 15:25, vraby napsal: Klucí díky. Certina moc divoké ,na to on moc není. Rado snad a ty Hamilton také nevypadají zle. Nenápadně ho naťuknu co z toho. Rozšířit Psal jsi, že hledáš spíše společenské a to ty Hamiltony rozhodně nejsou, ale i tak myslím, že s košilí fungují docela dobře.
vraby Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Co tady zatím proběhlo za tipy tak to vypadá na Citizen,ale klidně dávejte dál . Díky
Gustaf Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března V 2. 3. 2025 v 8:37, vraby napsal: Rozšířit Taťko, pritlac a vem mu ty moje Uniony z inzerce a bude spokojenej parchant
vraby Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března V 2. 3. 2025 v 10:39, Gustaf napsal: Taťko, pritlac a vem mu ty moje Uniony z inzerce a bude spokojenej parchant Rozšířit Už tak jdu s cenou nahoru a tohle on nechce. Nabízel jsem mu několik podobných kousků. Něco takového asi raději
Gustaf Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března V 2. 3. 2025 v 20:05, vraby napsal: Už tak jdu s cenou nahoru a tohle on nechce. Nabízel jsem mu několik podobných kousků. Něco takového asi raději Rozšířit Co Epos Sportive 3506.152.20.16.30
vraby Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března (upraveno) To už je zase o desítku víc jak Mido . Mam nějaký limit no. Upraveno 3. března uživatelem vraby
Chronopetr Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března A co polotní klasika, velikosti 40/43, řemeny/tah na výběr, manual/automat...? 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se