Viktor Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Trochu výjmečný vintage model v rámci kolekce značky Glycine - retro hodinky na počest zakladatele firmy vycházejí z prvního modelu hodinek Glycine s automatickým strojkem. ETA 2895-2 s mimostřednou vteřinovkou 42 mm, ale působí na ruce menší
Onisan Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 ¨jak už jsem naznačoval jinde, tyhle odinky fakt beru To je retro jak má být... podobné retro dělá ještě třeba Longines... ale prostě je považuju za suer... font číslic, ručky, barva, pouzdro ... pěkné. Kde byly kupovány?
Baker Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Mi se libi. Gratuluju. Viktore uz nejak dopadly ty Zena co jste delali s Lukem ?
Viktor Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Díky, taky z nich mám (zatím ) radost. Průměr je 42 mm, ale působí na ruce jako menší hodinky, jednak nemají tak velký ciferník a taky mají docela krátký nožky. Koupeny na eBay, naskytla se příležitost koupit nový s krabicí bez papírů za půlku ceny od zavedenýho prodejce. Ještě musím dořešit řemen, provizorně jsou na Stowa řemenu k Marine Original, ale není to přesně, co bych chtěl. Dorazily na originál Glycine řemenu - hnědým s kroko vzorkem, kterej byl rovnou na vyhození. Luk věří, že naše pocta Longines MVS přes Zeno bude za měsíc hotová, takže do konce čtvrtletí by to mohlo být . V rámci čekání jsem si zatím jedny letecký smontoval .
spiderer Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Zajimavej kousek Viktore, ac se mi prilis nelibi, tak gratuluji k nevsednim hodinkam a preju at ti delaji radost Na ty "MVS Zena" se fakt tesim, jsem velmi zvedavej na vysledek!
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Hlásím se jako 1. kupující v případě dalšího prodeje.
Peta-Biker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Viktor: Gratulace, dlouho mne tak neuhranuly žádné hodinky... V podstatě mám doma jen " diver look" a jedny společenské Mida, tenhle retro styl je kouzelný... Stojím jako druhý v pořadí za Kamilem
Viktor Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Tak jsem se konečně propracoval do nejvyšší ligy řemenů - k sedlářovi a brašnářovi Simonovi a pořídil nový "boty" pro Glyciny. Mistr tradičního sedlářského řemesla sám doporučil vhodnou kůži a ve velmi krátké době ručně zhotovil parádní řemen. Bohužel jsem zapomněl název tý kůže . Kromě toho Simon ještě vyrobil dva velmi nestandardní řemeny pro dámský hodinky, manželka byla taky velmi spokojená. Díky!
Návštěvník YPO? Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 až přestanu nakupovat hovadiny tak si něco takového, nebo stejného pořídím - tohle když vytáhneš za pět let ze šuplíku tak to bude pořád cool
bandicoot Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 takovej ocucanej bonbón... ba ne, joke, krásně to ladí s fontem a ručkama
Návštěvník Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 . Bohužel jsem zapomněl název tý kůže . palmelato
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se