Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu výjmečný vintage model v rámci kolekce značky Glycine - retro hodinky na počest zakladatele firmy vycházejí z prvního modelu hodinek Glycine s automatickým strojkem.

vint025.jpg

ETA 2895-2 s mimostřednou vteřinovkou

vint020.jpg

42 mm, ale působí na ruce menší

vint032.jpg

Odesláno

¨jak už jsem naznačoval jinde, tyhle odinky fakt beru :) To je retro jak má být... podobné retro dělá ještě třeba Longines... ale prostě je považuju za suer... font číslic, ručky, barva, pouzdro ... pěkné.

Kde byly kupovány?

Odesláno

Díky, taky z nich mám (zatím :) ) radost. Průměr je 42 mm, ale působí na ruce jako menší hodinky, jednak nemají tak velký ciferník a taky mají docela krátký nožky. Koupeny na eBay, naskytla se příležitost koupit nový s krabicí bez papírů za půlku ceny od zavedenýho prodejce. Ještě musím dořešit řemen, provizorně jsou na Stowa řemenu k Marine Original, ale není to přesně, co bych chtěl. Dorazily na originál Glycine řemenu - hnědým s kroko vzorkem, kterej byl rovnou na vyhození.

Luk věří, že naše pocta Longines MVS přes Zeno bude za měsíc hotová, takže do konce čtvrtletí by to mohlo být :D. V rámci čekání jsem si zatím jedny letecký smontoval :) .

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem se konečně propracoval do nejvyšší ligy řemenů - k sedlářovi a brašnářovi Simonovi a pořídil nový "boty" pro Glyciny. Mistr tradičního sedlářského řemesla sám doporučil vhodnou kůži a ve velmi krátké době ručně zhotovil parádní řemen. Bohužel jsem zapomněl název tý kůže :). Kromě toho Simon ještě vyrobil dva velmi nestandardní řemeny pro dámský hodinky, manželka byla taky velmi spokojená. Díky!

glyc_simom02.jpg

glyc_simom05.jpg

glyc_simom15.jpg

Návštěvník YPO?
Odesláno

až přestanu nakupovat hovadiny tak si něco takového, nebo stejného pořídím - tohle když vytáhneš za pět let ze šuplíku tak to bude pořád cool

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...