Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Třeba tu tohle téma už někde je, nenašel jsem. Už několik dní přemýšlím, jaké hodinky si vezmu na ruku na Štědrý den. Já si obvykle si beru něco formálnějšího, třeba remake leteckých hodinek Eterna, někdy podobné Lemanie MVS po tátovi. Letos nevím, jestli nezvolím limitku Prim MIG-15, Tag Heuer Monaco ale nabízí se i barevné a lesklé Hamilton X-Wind, i když jejich military vzhled není ideální, jsou ale lesklé a barevné. No a do toho mi vrtá hlavou má oblíbená značka Fortis a Aeromaster Old Radium Chronograph.. Jak to máte vy, máte nějaké tradiční vánoční hodinky? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nemáš to jednoduché.

Já na vánoce mám vždy LUM TEC M8 a na štědrovečerní večeři si beru zlaté  Chronographe Suisse, které jsem dostal od manželky.

Odesláno

Nejraději bych si k večeři vzal FXD, ale větší nonsens asi neexistuje. To samé patinovaný bronz. 

Takže asi C63. Pokud bych neměl Airmany v servisu, vyhrály by...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...