lukassob Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Teď koukám, že ještě vydali Bronz and Grey.
EDYMI Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Odesláno 26. května 2024 Mne sa ten nový ťah celkom páči. Ak sa nejak rozumne zužuje smerom k spone, tak by to nemuselo byť zlé. Niečo veľmi podobné občas nosím na vintážnych Omegách a je to celkom pohodlné.
martar Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2024 (upraveno) Tenhle tah neni špatný, ale články jsou kratší a hranatý styl hodinek s lomenými plochami pouzdra sedi k integrovanému tahu. Ten Vulcain náramek má jen čtyři ploché čtvercové články mezi hodinkama a sponou. Upraveno 26. května 2024 uživatelem martar
Bende Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 V 24. 5. 2024 v 20:43, martar napsal: Jen mě to napadlo. Sám snubák nenosím takze jen teoretizuju. Když má (jinak tvrdá) ocel povrch upravený kartáčováním nebo broušením, není ten povrch tak odolný. Jinak by nešel rozleštit za pomoci měkčích materiálů. Rozšířit To určitě jo, ale se snubákem mi vůbec nepřijdou do kontaktu.
martar Odesláno 27. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2024 Aha, tak to mě u škrábanců na zadním víčku u hodinek na řemeni/gumě už další vysvětlení nenapadá. Snad leda písek mezi rukou a hodinkama někde na pláži (příp. jiné abrazivo - solvina, špony...)
Kid_A Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 V 26. 5. 2024 v 14:54, lukassob napsal: Lidem se to líbí... Ale mně ne. Čekal jsem něco jiného, jiné provedení. Možná, kdyby ty články náramku byly kratší, by to vypadalo líp. Rozšířit tihle "lidi" jsou watch bloggeri a watch influenceri, takze vysoce nezavisla audience, ktera je vzdy zcela kriticka
martar Odesláno 30. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2024 Mikroregulace tam je a asi ve slušném rozsahu. Náramek holt "hranatej" bez špetky elegance, zkosený hrany článků to nezachráněj...
Greenhornik Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Odesláno 31. května 2024 Mně to z těch prvních fotek přišlo hrozný, teď už jsem trochu smířlivější. Jako kuriozita by to nemuselo být špatný.
AndyAaron Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Odesláno 4. června 2024 Tvl ti do toho rubou. Nevypada to vubec zle.
lukassob Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Odesláno 5. června 2024 (upraveno) V tomto videu je vidět, jak se nosí ten nový kovový náramek. No, není to tak hrozný, jak jsem si myslel. Chtělo by to vyzkoušet naživo. Upraveno 5. června 2024 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Odesláno 6. června 2024 Detaily zde: https://gioielleriarosaspina.shop/products/vulcain-nautique-skindiver-gmt-limited-edition-toc-rosaspina
lukassob Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 (upraveno) Montre Skindiver Wembley Vulcain x Ocarat - Edition limitée https://ocarat.com/montre-skindiver-wembley-vulcain-x-ocarat-edition-limitee-vulcain-114157.html#ae11 Moc pěkná limitovaná edice 50 ks. Pěkný kouřový ciferník. Upraveno 13. června 2024 uživatelem lukassob
horskjan Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 Ty zelené limitované jsou krásné. Tahle kombinace zeleného fumé číselníku a černé lunety u mě funguje. A velké plus za normální bílou luminiscenci
Bende Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 Taky jsem to dneska viděl, vypadají pěkně
martar Odesláno 15. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Kromě klasických černých je tahle fumé zelená verz podle mýho fakt TOP. Tudy vede cesta... zvedá to hodinky zas o kus výš. Je super, že existuje fajnová zelená padesátikusová limitka potápek a nestojí čtvrt míče až čtyři kilečka jako Blancpain Mokarran
Axel Odesláno 16. června 2024 Nahlásit Odesláno 16. června 2024 Vulcain ma rozhodně dobře našlápnuto, trošku mrzí ten tah, to je hroznej průser, na druhou stranu i tohle jsou ty momenty, které Vulcain dál posouvají.. Líbí se mi spolupráce s Ocarat. Už ta předchozí varianta s tyrkysovým číselníkem byla moc povedená, tahle zelená je ale pecka, jsou v každým detailu dotažený Na škodu je opět"karbon" řemen.. Ale ten prostě člověk vyhodí a neřeší Třeba budu mít kliku a jedni žabáci na mě zůstanou, už se ně těším Přidám klasiku na novým řemenu.. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se