KOCKOPEES Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna No zkusil jsem je a bohužel na moji ruce malé. Jsou, ale krásné. Nakonec jsem pořídil longines heritage skin diver.
Axel Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna (upraveno) Zápěstí 17,5-18cm a jsou mi akorát.. Problém spíše je, že spousta členů nosí oversized hodinky, u kterých mají L2L přes celé zápěstí s tím, že to je v pohodě.. U mě je i 42mm už na(za) hranou nositelnosti, nevypadá to dobře, ale bohužel se kvůli tomu nehodlám některých modelů vzdát. Zásadní je samozřejmě design pouzdra, zmiňovaný rozměr L2L, výška pouzdra a konečně i barva číselníku ap.. Ideál vidím kolem 38mm-40mm.. Za sebe si proto myslím, že i na zápěstí 19cm jsou v pohodě nositelné, obzvlášť když rozteč nožek je 20mm.. Je to otázka zvyku, to pohodlí u správně zvolené velikosti je ale top. Ať jen nekecám.. jeden rychlocvak na stole Upraveno 14. ledna uživatelem Axel 4
Bende Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Naprostý souhlas! To pohodlí na ruce je skvělé 1 1
Bende Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Asi to nepatří přímo sem, ale budou nová Skindiver chrona 2
Greenhornik Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Tak jsem asi jedinej, je to subjektivní názor. Ty 415 jsem měl na ruce a tyhle Vulcain mají aspoň podle fotky podobnej vibe. Černý cifr, žluté indexy, oranžová vs. červená stupnice, tachymetricka stupnice.
Jiří Štencek Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Ta Chrona budou pecka! Moc se na ně těším! 1
Bende Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 3. 2. 2025 v 18:56, shewcza napsal: To jsou ty Ocarat, jak je teď mají za asi 1200€?
shewcza Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 5 minutami, Bende napsal: To jsou ty Ocarat, jak je teď mají za asi 1200€? Ocarat ano, zbytek nemohu potvrdit, protože nevím.
lukassob Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Mám dotaz na vlastníky Skindiverů. Když se zašroubovává korunka, natahuje se při zašroubování pružina v pérovníku? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se