Jump to content

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Recommended Posts

Zápěstí 17,5-18cm a jsou mi akorát.. Problém spíše je, že spousta členů nosí oversized hodinky, u kterých mají L2L přes celé zápěstí s tím, že to je v pohodě.. U mě je i 42mm už  na(za) hranou nositelnosti, nevypadá to dobře, ale bohužel se kvůli tomu nehodlám některých modelů vzdát. Zásadní je samozřejmě design pouzdra, zmiňovaný rozměr L2L, výška pouzdra a konečně i barva číselníku ap.. Ideál vidím kolem 38mm-40mm.. Za sebe si proto myslím, že i na zápěstí 19cm jsou v pohodě nositelné, obzvlášť když rozteč nožek je 20mm.. :) Je to otázka zvyku, to pohodlí u správně zvolené velikosti je ale top.  

Ať jen nekecám.. jeden rychlocvak na stole 😌

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Axel
  • Like 4

• 3 weeks later...

Tak jsem asi jedinej, je to subjektivní názor. Ty 415 jsem měl na ruce a tyhle Vulcain mají aspoň podle fotky podobnej vibe. Černý cifr, žluté indexy, oranžová vs. červená stupnice, tachymetricka stupnice.

V 3. 2. 2025 v 18:56, shewcza napsal:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

To jsou ty Ocarat, jak je teď mají za asi 1200€?