Harwey Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Ano presne farby magu, a logo na dynko, s dovolenim Berta:) Alebo bez loga. to je este daleko k rozmyslaniu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Ahoj, co je to za barvu magova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Chronomagova barva:) Aj ked je pravda, ze modra uz je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června (upraveno) Tak by se udělala modrá sunburst nebo gradientní. Ta stávající je matná broušená. A hlavně bych tam dal bílou luminiscenci. Upraveno 22. června uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Biela lumi jasne, modra podla RAL, ci RGB, sunburst skor nie, gradient, fume, ok, bol by som aj za datum, ak hy bol mozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Podle mě se držíte moc při zemi. Tak jako je na Amphibiích nebo Auricoste Spirotechnique na cifru postavička potápěče, měla by byt na Chronomag limitce na cifru postava Berta v bavorskejch koženejch kalhotách s laclem. Na tom trvám! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června (upraveno) před 4 hodinami, Harwey napsal: Biela lumi jasne, modra podla RAL, ci RGB, sunburst skor nie, gradient, fume, ok, bol by som aj za datum, ak hy bol mozny. Věř mi, že na datum tam není místo, ty potápky jsou skvěle vyvážený, dotažený, já bych na nich neměnil nic. Snad jen přidal nějaký kulervoucí tah 20-16/15mm.. Vulcain se očividně snaží svým zákazníkům vyhovět, je to od nich gesto dobré vůle, finančně se jim ty limitky nemohou vyplatit, o to více je mi tahle malá manufaktura sympatická . Obzvlášť v dnešním světě něco nevídaného.. A jen z legrace k té "naší chronomag limitce" - tmavší odstín modré (deep ocean blue) s fumé efektem, matný číselník, bílé indexy.. Trochu se ale obávám, že tady zatím Vulcain není dostatečně oblíbený na nějaký rozumný počet kusů. Upraveno 22. června uživatelem Axel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Ok, dakujem vsetkym za zhrnutie. Cez tyzden skusim nieco zosmolit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června (upraveno) A jedeme dál... https://vulcain.ch/products/skindiver-brown Upraveno 27. června uživatelem Bende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Tu je tej hnedej az moc, by som povedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Ale teda nevypada to vubec blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Zajímavý je, že na tom jejich ocelovým náramku stojí stejně jako na gumě..taky bych docela chtěl vidět tu hnědou lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června V 22. 6. 2024 v 20:39, Axel napsal: Věř mi, že na datum tam není místo, ty potápky jsou skvěle vyvážený, dotažený, já bych na nich neměnil nic. Snad jen přidal nějaký kulervoucí tah 20-16/15mm.. Vulcain se očividně snaží svým zákazníkům vyhovět, je to od nich gesto dobré vůle, finančně se jim ty limitky nemohou vyplatit, o to více je mi tahle malá manufaktura sympatická . Obzvlášť v dnešním světě něco nevídaného.. A jen z legrace k té "naší chronomag limitce" - tmavší odstín modré (deep ocean blue) s fumé efektem, matný číselník, bílé indexy.. Trochu se ale obávám, že tady zatím Vulcain není dostatečně oblíbený na nějaký rozumný počet kusů. Ten fumée dial, to bych se klidně přidal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Ještě jsem četl, že by měli udělat černý ciferník s bílou lumi místo té khaki brown (faux patina) lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Koukam, ze ale vsude maji tu stejnou cernou lunetu. Jeste by se mohli vyradit na te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Tyhle mají modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Stejně je škoda, ze Vulcain prošvihnul tu módu rainbow lumi (každý index jiná barva, hezky dokola v celém barevném spektru). V Skindiver Nautique řadě mohlo být o jednu variantu víc Já si z toho dělám šoufky, ale vlastně se mi to líbí. Časem si vybere snad každý. Koneckonců když si vezmu třeba neuvěřitelný výběr ciferníkú u Datejustů 36 (incl. vintage samozřejmě) - tak jsdm si nevšiml, že by si někdo stěžoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Polarky https://gioielleriaangelini.com/vulcain-skin-diver/5554-vulcain-nautique-skindiver-polar-x-angelini-edizione-limitata.html?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=zNEEGYpscpu3Fjw_CYjQcJ42oPKP2J3J55Y7WpmCbEY.XfWDpn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Jako nevypada to blbe, ale tady by jim zrovna slusela ta vintazni lumi, si myslim. Uz mi da akorat hodne velke premysleni jakou barvu jeste nemame, kdyz uz je pokryta i lososova, v podstate od zacatku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července (upraveno) Žlutou? A taky letos frčí růžová a fialová. Upraveno 2. července uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se