Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Doporučené příspěvky

V 22. 6. 2024 v 20:39, Axel napsal:

Věř mi, že na datum tam není místo, ty potápky jsou skvěle vyvážený, dotažený, já bych na nich neměnil nic. Snad jen přidal nějaký kulervoucí tah 20-16/15mm.. 

Vulcain se očividně snaží svým zákazníkům vyhovět, je to od nich gesto dobré vůle, finančně se jim ty limitky nemohou vyplatit, o to více je mi tahle malá manufaktura sympatická . Obzvlášť v dnešním světě něco nevídaného.. 

A jen z legrace k té "naší chronomag limitce" - tmavší odstín modré (deep ocean blue) s fumé efektem, matný číselník, bílé indexy.. Trochu se ale obávám, že tady zatím Vulcain není dostatečně oblíbený na nějaký rozumný počet kusů.  

35102.pngIMG_2989.jpg?ver=0

Co to máš prosím za řemen? Já zjistil, že cokoliv černého je na nich total nuda a nejlepší je něco echt světlého, co ladí s indexama. Zkusil jsem je dát na sailcloth z Circula Protrail a je to fajn, ale rád bych ještě něco fancy. A ideálně voděodolného. Mám zas vzít Hirsch Performance, ale hnědý?

Napište mi, prosím, tipy na nějaké světlé voděodolné řemeny, aby to ladilo s indexama. Dík.

IMG_5726.thumb.jpeg.7fac920425f6b6bce3199deec6420cfb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 7. 2024 v 17:45, Greenhornik napsal:

Co to máš prosím za řemen? Já zjistil, že cokoliv černého je na nich total nuda a nejlepší je něco echt světlého, co ladí s indexama. Zkusil jsem je dát na sailcloth z Circula Protrail a je to fajn, ale rád bych ještě něco fancy. A ideálně voděodolného. Mám zas vzít Hirsch Performance, ale hnědý?

Napište mi, prosím, tipy na nějaké světlé voděodolné řemeny, aby to ladilo s indexama. Dík.

IMG_5726.thumb.jpeg.7fac920425f6b6bce3199deec6420cfb.jpeg

Promiň, že reaguji tak pozdě, stejně ale nemám zkušenost s voděodolnými "koženými" řemeny.. Ten můj je od Morellato, respektive to pro ně vyrábí fi. Fatto a mano, vintage 20-16 ve zlatohnědé.. :) Hoď sem pak fotku, jak vypadají ty tvoje od Hirsche 😉 

Pořád je teď přes léto nosím na hadru..  :photo:

IMG_3242.jpg?ver=1

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Mně se to taky tak zdálo, ale pak jsem si zvykl. Hlavně mi teda sedí víc ta tmavší barva než ta světlá toho Marinera. Přitom původně jsem myslel, že mě Mariner bude bavit víc. 

Odkaz ke komentáři

V 24. 7. 2024 v 19:58, Greenhornik napsal:

S Morellatem mám dobrý zkušenosti, někdy vyzkouším. 
Tady jsou ty moje, ten gumák Hirsch Paul (imitace krokodýla) se mi líbí trochu víc.

IMG_5868.thumb.jpeg.5d99b6fc4bd21fc285db93f5dc8d4fdc.jpegIMG_5869.thumb.jpeg.a6a7aa915fde01e34579a49e11290b7f.jpegIMG_5871.thumb.jpeg.dc550ed6af62e47930bbfec92628891e.jpegIMG_5870.thumb.jpeg.97a9cb204d0f242e40214cd31f56c935.jpeg

Více mi k nim sedne to druhé kombo se světlejším řemenem.. Krokodýl je na mě trochu divočina 😉 

Dneska ještě takto a zítra přidám zelený Wembley 😇

IMG_3305.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Navážu na ten minulý post a doplním pár momentek Wembley.. :photo: Příjemné překvapení bylo balení, Vulcain zapracoval na boxu, vypadá o poznání lépe, hodnotněji, také zlepšili kvalitu toho "carbon" řemene, co je v základu.. Obojí nafotím, určitě bude i u Chronomag limitky. I na tomto kousku je luneta přesně zarována v linii s indexem na 12. hodině.. Konečně značka, která si na tomhle detailu dává záležet. Hrany, brus a přechody jsou naprosto precizní, radost na to koukat.. Snad ještě o chlup lepší proti starší produkci, může být ale ovlivněno nošením..  😉

IMG_3371.jpg?ver=1IMG_3382_2.jpg?ver=0IMG_3377.jpg?ver=0IMG_3384.jpg?ver=1IMG_3420.jpg?ver=0

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Tohle je vážně pecka! Barva i gradient to zvedají o level a jestli je vylepšený i balení... prostě paráda!

Starší produkce 2000-2012 byla bez chyby, jako fakt. Aspoň těch cca 15 - 20 kusů s budíčkem, big date a chronem či moonphase, co mi prošly rukama. Takže moc rád slyším, že se to týká i současné produkce.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...