Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím ve spolek.. Mam na Vas prosbu. Podedil jsem tyto hodinky a jelikož jsem v oboru naprostej laik a neorientuju se v tak velikým rozsahu na internetu konkrétně. Tak vás chci poprosit o nějaké informace. Ještě doplním výrobní nebo sériový číslo 1461039. Děkuju moc

Ps:nevím jak sem vložit foto :)

Odesláno

Zdravím ve spolek.. Mam na Vas prosbu. Podedil jsem tyto hodinky a jelikož jsem v oboru naprostej laik a neorientuju se v tak velikým rozsahu na internetu konkrétně. Tak vás chci poprosit o nějaké informace. Ještě doplním výrobní nebo sériový číslo 1461039. Děkuju moc

Ps:nevím jak sem vložit foto :)

post-66948-0-34056600-1547302483_thumb.jpeg

post-66948-0-68700600-1547302517_thumb.jpeg

post-66948-0-16526100-1547302524_thumb.jpeg

post-66948-0-87768000-1547302575_thumb.jpeg

Odesláno

Při psaní příspěvku je dole vedle tlačítka Odeslat i tlačítko Použít rozšířený editor. V něm lze přidat přílohu.

Fotek je dobré udělat několik, včetně strojku. Často tu bývají žádosti o věštění z jedné malé fotky.

Odesláno

Je to možný, ale nepravděpodobný, vzhledem k číslu, který jsi psal dopoledne. Ale na fotkách jsou jednou bílý hodinky, podruhý zas žlutý, tak nevím.

Ale když jsi to tak určil, tak to tak bude.

Odesláno

Jsou jedny a ty samé akorát možná odstín při focení tě mate. Nicméně já nic ne určil jen odhadl. Myslel jsem právě že od určování jste tu jako odborníci vy...

Odesláno (upraveno)

A četl jsi tu první stránku? Tam jsem kdysi psal jak v googlu najít co je třeba.

To na fotkách že jsou jedny hodinky? To určitě :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Hele vy bandou dementu. Děte do prdele!

Myslím, že trocha slušnosti, by ti začátečníku neuškodila......takhle jseš zralej tak na vykopnutí.....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, chtěl bych přítomné kolegy požádat o určení strojku kapesních hodinek Primator, které jsem pořídil za 20 Kč na blešáku.. :). Strojek se mi líbil tak jsem je vzal na pokus o opravu.. Díky za informace.

post-377-0-70330600-1548015293_thumb.jpeg

post-377-0-39404500-1548015306_thumb.jpeg

Odesláno

Tak co, je tam něco?

Já si myslím, že Primátor je jen značka, výrobce bude jiný. A dokonce ten ciferník ani nemusí být původní, zdá se mi, že sedí trochu ke straně (rozborka napoví).

Jestli se na strojku nenajde žádné značení, tak se o něm těžko něco dozvíš. Prostě strojek.

Odesláno (upraveno)

.. Prostě strojek.

... ale moc pěkný ...

:)

A taky trochu divný.

Taky bych to chtěl vidět z druhé strany pod ciferníkem.

A nejlépe celý rozebraný

:)

Upraveno uživatelem orol
Odesláno

Vypadá to, že tam schází taky hodinové kolo. A co je pod číselníkem, kdo ví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...