safi Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Typ/Type: Grand Seiko 6246-9000 Zdroj/Source: ebay, clm1002 Stav/Condition: no box, no papers, good condition. Hodinky jsou prodávány bez papírů a krabičky. Slušný stav, pouzdro má drobné vrypy. Cena prodeje/Realized price: Auction started at 999USD, not sold.
safi Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Typ/Type: Grand Seiko 5646-7010 Zdroj/Source: ebay, taka-watch Stav/Condition: only Seiko box, no papers, very good condition, there are small black marks on dial, hands. there are small dots on case. There are also water-marks on movement surface. Grand Seiko buckle is not original. Hodinky jsou prodávány pouze s obyčejnou Seiko krabičkou, bez papírů. Dobrý až velmi dobrý stav, na ciferníku a ručičkách jsou drobné známky poškození vlhkostí, stejně ja na strojku. Pouzdro má drobné vrypy. Grand Seiko spona není originální Cena prodeje/Realized price: 587USD
safi Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Typ/Type: Seiko GRAND QUARTZ 9943-800A (High-End Quartz) Zdroj/Source: ebay, taka-watch Stav/Condition: only Seiko box, no papers, very good condition, no original steel GQ band. Hodinky jsou prodávány s obyčejnou Seiko krabičkou, bez papírů. Velmi dobrý stav, drobné vrypy na pouzdře. Cena prodeje/Realized price: 231,5USD
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Nechci to tady moc plevelit, ale za 1) dekuji safi za zasluznou praci, kterou nejen timto pro forum delas a za 2) koukam, ze u poslednich 2 aukci je cena za hodinky GS velmi prijemna (o tom ze ty posledni jsou Q vim, ale i tak)
safi Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 spiderer napsal: Nechci to tady moc plevelit, ale za 1) dekuji safi za zasluznou praci, kterou nejen timto pro forum delas a za 2) koukam, ze u poslednich 2 aukci je cena za hodinky GS velmi prijemna (o tom ze ty posledni jsou Q vim, ale i tak) Děkuji. Nižší cena je dána jednak "low-end" Grand Seiko kalibrem, lehce poškozeným ciferníkem a ručičkami. Přijde mi, že ceny trošku poklesly - asi důsledek celosvětové hospodářské recese. Bohužel nám zase roste dolar, takže ono to vyjde +- stejně
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Diky za info, je nekde treba nejaka "pyramida" kvality GS kalibru, nebo nejaky seznam cim se lisi bez zbytecnych reci okolo - takovy vytah zakladnich faktu? Co se tyce tech Grand Quartz, neco takoveho by se mi libilo, asi zkusim pohledat nejake GQ modely - bude v nich takovy ten krasny quartz kalibr nebo neco klasictejsiho (osklivejsiho)?
safi Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 (upraveno) spiderer napsal: Diky za info, je nekde treba nejaka "pyramida" kvality GS kalibru, nebo nejaky seznam cim se lisi bez zbytecnych reci okolo - takovy vytah zakladnich faktu? Co se tyce tech Grand Quartz, neco takoveho by se mi libilo, asi zkusim pohledat nejake GQ modely - bude v nich takovy ten krasny quartz kalibr nebo neco klasictejsiho (osklivejsiho)? Grand Seiko kalibry můžeme rozdělit na tři řady: - kalibry s frekvencí menší jak 36000, které byly použité i v řadě King Seiko (byť méně seřízené a ozdobené) - kalibry s frekvencí 36000, které byly použité i v řadě King Seiko (byť méně seřízené a ozdobené) - kalibry, které byly použité pouze v řadě Grand Seiko (61XX) - trošku stranou stojí první historické modely, u kterých je součástí ceny i historická výjimečnost. Na druhou stranu, některé King Seiko kalibry se do řady GS vůbec nedávaly - i když to neznamená, že to byly špatné kalibry. To, co píšu, je hodně zjednodušené, časem napíšu nějaký pořádný článek na toto téma. Upraveno 8. února 2009 uživatelem ¨safi
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 ¨safi napsal: Grand Seiko kalibry můžeme rozdělit na tři řady: - kalibry s frekvencí menší jak 36000, které byly použité i v řadě King Seiko (byť méně seřízené a ozdobené) - kalibry s frekvencí 36000, které byly použité i v řadě King Seiko (byť méně seřízené a ozdobené) - kalibry, které byly použité pouze v řadě Grand Seiko (61XX) - trošku stranou stojí první historické modely, u kterých je součástí ceny i historická výjimečnost. To, co píšu, je hodně zjednodušené, časem napíšu nějaký pořádný článek na toto téma. Jeste jednou diky
safi Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Typ/Type: Grand Seiko 6146-8000 Zdroj/Source: ebay, taylorjefferson94 Stav/Condition: no box, no papers. Poor pictures, probably good condition. Crystal needs replacement and case needs repolishment. Mizerná kvalita fotografií, pravděpodobně dobrý stav, nutná renovace, přeleštění pouzdra a výměna sklíčka. Cena prodeje/Realized price: 461USD
safi Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Typ/Type: Seiko GRAND Grand Seiko 5641-7000 Zdroj/Source: ebay, andmck21 Stav/Condition: no box, no papers, case and dial in very good condition, movement needs cleaning. Hodinky jsou prodávány bez papírů a krabičky . Velmi dobrý stav pouzdra a číselníku, strojek bude potřebovat vyčistit Cena prodeje/Realized price: 499USD
safi Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Typ/Type: Grand SEIKO 5646-7010 Zdroj/Source: ebay, clm1002 Stav/Condition: no box, no papers, case in very good condition, it seems only hair scratches. Dial in very good condition. Movement has some scratches. Hodinky jsou prodávány bez papírů a krabičky. Velmi dobrý stav pouzdra, pouze pár vlasových škrábanců. Velmi dobrý stav číselníku. Cena prodeje/Realized price: Auction started at 1250USD, not sold.
safi Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Typ/Type: GRAND SEIKO 9F62A (SBGX005) Zdroj/Source: ebay, taka-watch Stav/Condition: original GS box, no papers, watch in perfect condition. Hodinky jsou prodávány s originální GS krabičkou ale bez papírů. Perfektní stav Cena prodeje/Realized price: 991USD
neon Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 http://cgi.ebay.com/60s-SS-Grand-Seiko-35-...93%3A1|294%3A50
instant Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Orient Star Royal v mint stave za príjemnú cenu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...=STRK:MESELX:IT
organic Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Typ/Type: Grand SEIKO SBGX041, high-end quartz 9F62 Zdroj/Source: ebay, chak-sam Stav/Condition: " 99.9% as New Condition " Movement : Original Seiko 9F62 quartz movement Case : Original Stainless steel case without any light scratch Dial & Hands : Original in excellent condition Glass : Sapphire without scratch Crown : Original crown Bracelet : Original Stainless steel bracelet. without any light scratch. Size : 36mm wide excluding crown, 40mm long, lug wide 18mm. Condition : Overall as new condition, movement running excellent Sale Price: 1325 USD Dle mého názoru dokonalý časoměřič, prodejní cena nových je přes 2000 USD. Byl jsem ochoten jít na 1300 dolarů, neměl jsem čas hlídat konec aukce, 10 minut před koncem byly na cca 1000 USD, přihodil jsem na 1300, nějaký parchant mě přehodil na 1325. Ještě nevím, jestli je to dobře nebo špatně...Jsou nádherné, ale mají dvě ale: a) quartz, sice špičkový, ale quartz b)36mm
Viktor Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Dal bych asi přednost SBGX035, který jsou 39 mm. Teď jsou jedny na TimeZone nabízený za 1525 USD, možná by to šlo usmlouvat na míň. Oboje jsou moc pěkný, pokud je volba quartz. Zrovna tady by mi nevadil.
organic Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 (upraveno) Ta "luneta" a ochrana korunky SBGX035 mi silně připomíná SMP, takže za mě nee.Chtěl bych něco "kulatějšího" Upraveno 5. května 2010 uživatelem organic
Vladimír P. Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Brr, ty SBGX035 se nepovedly, všechna ta krásná jednoduchost známá u modelů GS je tady zničena inspirací u SMP, u mně palec dolů. Naopak ty Grand SEIKO SBGX041, to je nádhera. Takové si jednou určitě koupím.
grand Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Seiko Spring Drive SpaceWalk SPS005: http://www.ebay.com/itm/Rarest-Limited-SEIKO-SPACEWALK-SPRING-DRIVE-Titanium-mens-chronograph-watch-NR-/260852410289?pt=Wristwatches&hash=item3cbc03e7b1
Frostie Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Tak to je ovšem palba, sice Moonwalk spring drive, ovšem za cenu nového vozu... Nevím, nevím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se