vanderB. Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Mně taky vadily jako MVS, ale jako steam punk dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Mi tohle vlákno nějak uniklo. No co k těm hodinkám říct...jsou hezký asi jako limitka od Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quillin Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Ten názov je podľa môjho názoru pre našinca dosť odpudivý. Neviem si predstaviť ako za to dávam 3.5k a som so sebou spokojný. Evokuje to skôr korporátny omyl, ako premyslený výber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 (upraveno) Nejsou tak uplne zly, moderni interpretace … ten nazev asi vychazi jako ulitba sberatelum - na zahranicnich diskuznich servrech ty puvodni hodinky ( eterny, lemanie a longines) takhle debilne nazyvaji. Me na nich vadi te stitek na boku, takovy nehezky detail co to kazi. Upraveno 11. března 2023 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 tak čím viac sa na nich dívam, z toho raz na živo, tym viac sa mi páčia... no-go by bol pre mňa len dátum vidim to tak o 3-4 roky od nejakeho šedošedého dealera za 1,5k € Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 (upraveno) Název "Pilot MAJETEK" je nešťastný,MVS by bylo určitě lepší, ale je to jen slovo, navíc skryté na dýnku. Mně osobně se líbí moc a doufám, že je ještě stihnu než je vyprodají. Upraveno 24. května 2023 uživatelem kork74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června (upraveno) Další MAJETEK, tentokrát z titanu. https://timeandtidewatches.com/longines-pilot-majetek-pioneer-edition-titanium-introducing/ Nemám rád, když u limitky šetří náklady tím, že tam dají "ONE OF 1935". Upraveno 27. června uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června V 28. 2. 2023 v 11:43, ragu napsal: Mi tohle vlákno nějak uniklo. No co k těm hodinkám říct...jsou hezký asi jako limitka od Eltonu. Trefne prirovnani. Je to cihla kovu, ktera se predloze ani neblizi… bohuzel je to promarnena prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se